Aké meno sa hodí pre našu dcérku?
Ahojte, aké meno sa vám hodí k priezvisku , ktoré začína na J a má dokopy až 11 písmen? Pri prvej sme to prestrelili a jej meno má až 8 písmen. Chcela by som klasické meno, veľmi za exotiku nie som a určite ani nechcem Emu a meno, ktoré má každá tretia pomaly. V mene pre chlapca by som mala jasno, pri dievčatku to je fuška.☺️
A druhá fuška bude presvedčiť manžela, lebo nejako nevieme už dlhodobo nájsť zhodu...
Miriam ❤️ jednu mám doma a v okolí a ani v škôlke žiadna Miriam nie je, teda aspoň som to nezaregistrovala...
@biba_18 ja az19 pismen
Ahoj my máme Lauru Sarah 🙂
Mila, Viola, Lara
Soňa,Naďa, Táňa
to, ktoré sa páči vám. Tu budú ženy písať mená, ktoré sa páčia im. napr. mne sa páčia klasické slovenské mená. Ja by som meno typu Mia, Zoe, lianu, Sofiu a ani iné zahraničné nikdy nedala.
Ida, Eva, Zoe, Zita
Ja som chcela Kamilu. Ešte sa mi páči Stela a Elena
Emily ;)
Dost zavisi ake mate priezvisko. Ak nejake irecite, tak zahranicne meno bude celkom pruser - Mia, Rachel, Zoe Jahodova napr.
Mozno Zuzana/Lucia?
@gladys_07 aké je to irecite? Uved príklad aspoň, bo som z toho jeleň 😄
@biba_18 No vidíš ja mám dokopy 21 s menom 😁 za slobodna som mala kratšie priezvisko. 😅
Ved Jahodova napr; ako pisem. Jablonkova, Jezkova atd. Typicke slovenske
Jednoznačne Lea ❤️
Mame Evu .... bude mat rok a v porodnici nam vravel lekar, ze za 9rokov co je u nas, este Evu nerodil 🙂
Takže takto.. ja mám veľmi dlhé meno aj priezvisko a odkedy som sa vydala, tak mám ešte dlhšie priezvisko a je to teda o hubu (24 písmen).. pre to ak nechceš dieťa trápiť do budúcnosti s niečím podobným, tak niečo krátke. Ja mám teda priezvisko na K.. premýšľame nad menami Mila, Nora, Ela, Lea, Nela, Zora, Eva, Soňa, Zoja samozrejme niektoré mená sú často používané ako napríklad tá Nela.. ale chcem čo najkratšie..
Ked sa vam paci nejake dlhsie meno, zvolte ho. Ja mam tiez dlhe meno aj priezvisko a nikdy mi to ziadny problem nerobilo, nerozumiem celkom v com by mal byt. Hadam vsetky slovenske dlhsie mena ako napr Katarina, Miroslava, Valentina, ... atd sa skracuju, nie vzdy, ale vacsinou ano. A v beznom kontakte, ked aj niekto nepovie Katka, ale Katarina, tak pouzije iba krstne meno a tak nezalezi na tom, ze aj priezvisko je dlhe. Oslovovat dokopy celym krstnym menom aj priezviskom ju budu vynimocne.
Ela alebo Greta. Pre mna najkrajsie mena 😊
Ariel
Aby sestre nebolo ĺuto, že má dlhé meno, tak aj tejto daj Magdaléna
@hanaxxx a letenky?
@evcagabi Greta je pekna aj Margareta
Tak podľa tých kritérií ktoré si napísala mi napadlo meno Soňa, podľa mňa je menej časté aj v staršej generácii aj mladšej. Je krátke a je aj slovenské.
Aj meno Jana je pekne ale veľmi rozšírené medzi staršou generáciou.
@karolinakr letenky?
@hanaxxx do tej kolonky cele meno vpísať
@karolinakr tak toto by mi naozaj nenapadlo

Etela