icon

Aké meno sa hodí pre našu dcérku?

16. sep 2024

Ahojte, aké meno sa vám hodí k priezvisku , ktoré začína na J a má dokopy až 11 písmen? Pri prvej sme to prestrelili a jej meno má až 8 písmen. Chcela by som klasické meno, veľmi za exotiku nie som a určite ani nechcem Emu a meno, ktoré má každá tretia pomaly. V mene pre chlapca by som mala jasno, pri dievčatku to je fuška.☺️
A druhá fuška bude presvedčiť manžela, lebo nejako nevieme už dlhodobo nájsť zhodu...

regina22
16. sep 2024

Etela

earlgrey
16. sep 2024

Miriam ❤️ jednu mám doma a v okolí a ani v škôlke žiadna Miriam nie je, teda aspoň som to nezaregistrovala...

slavomira236
16. sep 2024

@biba_18 ja az19 pismen

timea301196
16. sep 2024

Ahoj my máme Lauru Sarah 🙂

talia16
16. sep 2024

Mila, Viola, Lara

krevet86
16. sep 2024

Soňa,Naďa, Táňa

btus
16. sep 2024

to, ktoré sa páči vám. Tu budú ženy písať mená, ktoré sa páčia im. napr. mne sa páčia klasické slovenské mená. Ja by som meno typu Mia, Zoe, lianu, Sofiu a ani iné zahraničné nikdy nedala.

cookie29
16. sep 2024

Ida, Eva, Zoe, Zita

vevebono
16. sep 2024

Ja som chcela Kamilu. Ešte sa mi páči Stela a Elena

btus
16. sep 2024

@cookie29 ja som Zita 🙂 Je nás málo 🙂

bociandy
16. sep 2024

@biba_18 aj ja mam 21 pismen😀

vilma7
16. sep 2024

Emily ;)

gladys_07
16. sep 2024

Dost zavisi ake mate priezvisko. Ak nejake irecite, tak zahranicne meno bude celkom pruser - Mia, Rachel, Zoe Jahodova napr.
Mozno Zuzana/Lucia?

autor
16. sep 2024

@gladys_07 aké je to irecite? Uved príklad aspoň, bo som z toho jeleň 😄

autor
16. sep 2024

@biba_18 No vidíš ja mám dokopy 21 s menom 😁 za slobodna som mala kratšie priezvisko. 😅

gladys_07
16. sep 2024

Ved Jahodova napr; ako pisem. Jablonkova, Jezkova atd. Typicke slovenske

jaja20
16. sep 2024

Jednoznačne Lea ❤️

magdalenal
16. sep 2024

Mame Evu .... bude mat rok a v porodnici nam vravel lekar, ze za 9rokov co je u nas, este Evu nerodil 🙂

katkakuch1
Autor odpoveď zmazal
katkakuch1
16. sep 2024

Takže takto.. ja mám veľmi dlhé meno aj priezvisko a odkedy som sa vydala, tak mám ešte dlhšie priezvisko a je to teda o hubu (24 písmen).. pre to ak nechceš dieťa trápiť do budúcnosti s niečím podobným, tak niečo krátke. Ja mám teda priezvisko na K.. premýšľame nad menami Mila, Nora, Ela, Lea, Nela, Zora, Eva, Soňa, Zoja samozrejme niektoré mená sú často používané ako napríklad tá Nela.. ale chcem čo najkratšie..

hanaxxx
16. sep 2024

Ked sa vam paci nejake dlhsie meno, zvolte ho. Ja mam tiez dlhe meno aj priezvisko a nikdy mi to ziadny problem nerobilo, nerozumiem celkom v com by mal byt. Hadam vsetky slovenske dlhsie mena ako napr Katarina, Miroslava, Valentina, ... atd sa skracuju, nie vzdy, ale vacsinou ano. A v beznom kontakte, ked aj niekto nepovie Katka, ale Katarina, tak pouzije iba krstne meno a tak nezalezi na tom, ze aj priezvisko je dlhe. Oslovovat dokopy celym krstnym menom aj priezviskom ju budu vynimocne.

evcagabi
17. sep 2024

Ela alebo Greta. Pre mna najkrajsie mena 😊

karolinakr
17. sep 2024

Ariel

karolinakr
17. sep 2024

Aby sestre nebolo ĺuto, že má dlhé meno, tak aj tejto daj Magdaléna

karolinakr
17. sep 2024

@hanaxxx a letenky?

karolinakr
17. sep 2024

@evcagabi Greta je pekna aj Margareta

estellas
17. sep 2024

Tak podľa tých kritérií ktoré si napísala mi napadlo meno Soňa, podľa mňa je menej časté aj v staršej generácii aj mladšej. Je krátke a je aj slovenské.
Aj meno Jana je pekne ale veľmi rozšírené medzi staršou generáciou.

hanaxxx
17. sep 2024

@karolinakr letenky?

karolinakr
17. sep 2024

@hanaxxx do tej kolonky cele meno vpísať

hanaxxx
17. sep 2024

@karolinakr tak toto by mi naozaj nenapadlo