icon

Aké meno sa hodí pre našu dcérku?

16. sep 2024

Ahojte, aké meno sa vám hodí k priezvisku , ktoré začína na J a má dokopy až 11 písmen? Pri prvej sme to prestrelili a jej meno má až 8 písmen. Chcela by som klasické meno, veľmi za exotiku nie som a určite ani nechcem Emu a meno, ktoré má každá tretia pomaly. V mene pre chlapca by som mala jasno, pri dievčatku to je fuška.☺️
A druhá fuška bude presvedčiť manžela, lebo nejako nevieme už dlhodobo nájsť zhodu...

Strana
z3
autor
18. sep 2024

@karolinakr presne ten problém mám z krstného mena mám iba prvé 4 písmenká...ale mne to nevadí 😁

maryetta
18. sep 2024

My mame tiez priezvisko na j.
Dcery sa volaju Eliška, Ester.
Ale ak nahodou mozno Hana, Sára,

karolinakr
18. sep 2024

a uznaju to na letisku? to je hlavné, aby ťa pustili do lietadla 🙂

autor
18. sep 2024

@karolinakr áno, pustia 😄 pozerajú to moje dlhé priezvisko a keďže mám už slečnu dcéru tak nás rozlíšia podľa tých prvých písmen, keďže aj dcérka prvá ma dlhé priezvisko a má aj dlhé meno 😄nikdy ešte nebol problém...medzi nami hlavne pozru v pasoch na tvár či dne to my 😁

autor
18. sep 2024
mnamko
18. sep 2024

Melany ,Aneta,Rita,Nelly

karolinakr
18. sep 2024

Maš 2 priklady
Dominika Jankovičová a
Magdaléna Jankovičová

michellemary
18. sep 2024

Lea, Zoja, Alica, Diana...

basska_b
19. sep 2024

@magdalenal Mne sa paci Eva a muz mi dal stopku, asi lebo svokrina svokra bola Eva a nemali daky vrucny vztah... a vies, ake meno tlaci moj muz? Maria! Ako jeho mama a moja svokra. Samozrejme ho nechcem, ani sa mi nepaci a svokra akoze neni zla, ale zas ani nejaky etalon dokonalosti 🙈 proste mi to s nou asociuje plus skor so starsimi zenami

magdalenal
19. sep 2024

@basska_b uplne chapem, ale u nás v rodine žiadne Eva nie je. my sme mali dve podmienky - meno bez R a slovenské 🙂 teraz si neviem predtsaviť, že by sa dcéra volala inak ako Evička, úplne jej to svečí

basska_b
19. sep 2024

@magdalenal Jooj, zavidim, pisem si ho asi naspat na zoznam 😃

estellas
19. sep 2024

Autorka, potom daj vedieť aké meno si vybrala.

Strana
z3