Je pravda, že pri dievčatách je veľké okrúhle bruško a pri chlapcov malé špicaté?

17. okt 2023

Ahojte baby, je pravda že pri dievčatách je veľké okrúhle bruško a pri chlapcov malé špicaté 😀 čakám tretie dieťatko a ešte neviem pohlavie lebo pán dr. Si není istý. Každý kto má vidí tvrdí že čakám určite chlapca mám malé bruško a vôbec nepriberam . Mám dvoch chlapcov a jasné že by som už chcela to dievčatko ale ako sa vidí asi to bude opäť chlapec keďže bruško rastie tak isto ako pri oby dvoch tehu .

e1i
17. okt 2023

Hlupost,povera. Pri synovi som mala velke brucho, pri dcere tiez na to ze bola predcasne

marhulka13
17. okt 2023

Ja som mala malé špicaté brucho a povedali mi ze to bude dievča. Ani ja som tomu nechcela veriť. Všetci mi vraveli nech sa radšej pripravím, ze to bude chlapec. Este aj pleť sa mi pekne vyčistila, vlasy zhustli a fakt to bolo dievcatko

anavixy
17. okt 2023

Aj velke brucho moze byt spicate.. tam nejde o velkost ale o tvar, gulate do bokov, spicate dopredu. Ale teda osobne tomu nejaku velku vahu neprikladam, skor si myslim, ze to nema suvis.

januska12323
17. okt 2023

Tvar tvojho brucha nemá s pohlavím dieťaťa vôbec nič spoločné.

anjelicek26
17. okt 2023

Brusko som mala vzdy rovnake, mame dve dcery a cakame tretieho syna...

maminkadeticiek
17. okt 2023

Nie.

deti95060810
17. okt 2023

u mňa presne naopak...
len sa nedaj ošaliť ľuďmi ako my - každý nám tvrdil že to bude chlapec a narodila sa slečna - ani len to meno sme nemali, dával jej lekár...a o sklamaní manžela nebudem ani len písať...

jaskolka
17. okt 2023

Nie, su to len povery. Tvar brucha s pohlavím nemá absolútne nič spoločné. Tam ide o to, ako sa bábätko uloží, ako máš celkovú postavu, brušné svaly ako sú pevné, ci si už rodila, ci si prvorodicka a podobne.

h2
17. okt 2023

Je to blbosť, veľkosť a tvar brucha nemá súvis s pohlavím dieťaťa. Hoci, ja som mala malé a špicaté a mám syna. 😁 Ale nepovažujem to za dôkaz, že to tak je aj v iných prípadoch.

autor
17. okt 2023

Tak to asi áno nezáleží na pohlavie. Ja pri oboch tehu malé bruško keby som nepovedala že som tehotná ani by si to nevšimli do 7 mesiaca . až potom mi začalo rásť. A teraz som 20 týždeň a není ani vidno . A ešte baby jednu otázočku pri oboch tehu som pohiby citila v 4 mesiaci a teraz vôbec nič, začínam sa báť k dr idem 23 . Mám ísť skôr sa vyšetriť alebo je to normálne.

lasona
17. okt 2023

Somarina , obyčajná povera

miadi
17. okt 2023

Ja som pocula ze dievcata zvyknu byt vyzsie a chlapci nizsie Cize nie aky mas tvar bruska ale ci je babo viac dole ci hore . A pri malom som mala pocit ze mu hlava trci dole ( posledne mesiace) . Pri dcere som pribrala 20kg pri synovi 24kg 😄ale vahu mala dcera o 200g viac 🥹pohyby som citila od 14-15tt. . Pohlavie zistis pri dalsom utz az 😃Musis len vydrzat..

e1i
17. okt 2023

@miadi obaja boli hore

majlo1234
17. okt 2023

Nie, ja som bola pri synovi ako onrovsky hroch

miadi
17. okt 2023

@e1i ku koncu su vsetci dole 😄

nevenka
17. okt 2023

Ja som mala vo vsetkych 4 tehotenstvach gulate brusko, najmensie pri prvom, aj to bol drobcek, ale naozaj zozadu som vyzerala, ako keby som ani tehotna nebola, tak dopredu bolo to brusko. Bol to chlapcek. No a pri druhom, to som bola gula, to bolo dievca. Tretie takisto gula, chlapec a o stvrtom ani nehovorim, no a dievca. Tak si vyber 😉

nevenka
17. okt 2023

A s tou pletou, mne sa plet vycistila v kazdom tehotenstve, vlasy krasne huste. Opeknela som zakazdym. A ospatnela po porode 😅🤣. Pri poslednom mi neverili, ze cakam dievca, ze taka pekna som este nebola 🤣. Tak dik.

thoughtfulweirdo
17. okt 2023

Ja som mala obe tehotenstvá malé bruchá, ale skutočne pri dcére guľaté a pri synovi smiešne špicaté 😁

viera77
17. okt 2023

Blbosť tieto "povery"...podľa nich som mala mať 2 chlapcov a mám 2 dievčatá😂😂😂

lenkike
17. okt 2023

Vážne ešte tomuto niekto verí? 🙈 lebo ak áno, prosím si vysvetlenie 😄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre