Aké nezvyčajné mená ste dali svojim detičkám a prečo?
Ja mám doma 8 t. Taniu a voláme ju Taninka, dali sme take meno, lebo nie je časté a ja som Nina a mm je Tomáš a tak vznikla Tania
kamarátka má syna Dobroslava a sestre sa pre 2 týždňami narodil Goran
trumpva dcera ma dceru Arabelu podla ceskej rozpravky. poznam Sola, Krish. zaujimave meno Dobroslava, ako ju volaju Dobra? cudzincom sa bude ale tazko vyslovovat.
My máme dcérku Lilien a voláme ju Lili, Liluško, Lilienček.
Mne sa pacilo pocas tehotenstva a este aj paci meno Ernest. Synovi sme nakoniec dali meno Andrej ale Ernest este ma sancu ak by druhe dieta bolo tiez chlapcek.
no my sme miešané manželstvo tak máme syna Abraham a druhý Omar
Ja si nepomozem ale velmi sa mi paci ked su inicialky v mene rovnake a preto moje top menna boli Bianka B alebo Bruno B. V rodine mame Lucku L a teraz sa mi paci k priezvisku tatina Denisa D alebo Daniel D
tiez miesane manzelstvo a mame chalanov Neal a Liam a dievca Aili. Volame ich len ich normalnymi menami ako sa volaju pretoze mena som vyberala lebo sa mi pacia, nie preto aby som ich volala nejako inak.... a keby som sa znova rozhodovala zase dam do iste.
Neal = silny muz; sampion
Liam = bojovnik so silnou volou
Aili = ziariace svetlo
Sousedka má Arnulfa.
My máme chlapov Martin a Mário a dcérku Nellku voláme ju Nelllinka
my čakáme Maxima 🙂
neviem ci nezvycajne, ale synovia sa volaju Tobias a mladsi Matias. preco? Pacia sa nam🙂)
Páči sa vám meno Leonard ? Páči sa mi a zvažujem, že také asi aj dám 🙂 Páčilo sa mi aj meno Zachariáš a Richard.
paci sa niekomu meno ZOE ? vyznam mena je ..život ...
alebo AMY? ato je vraj franc.povodu
Známi majú babu Kirsten. Chalan mal byť Kiartan.
nám ked sa mal narodiť synček v našom okolí nebol žiadny Adamko tak je adamko a dceru som neriešila proste som si dala po sebe Alžbetku, a keby mame ešte dalšie deti boli by Anton a Anička 😉
Ja mam dvoch synov, prvemu vybral meno manzel : Theo a druhy sa vola Mathias. Obe mena znamenaju Bozi dar! Ja som sa nevedela dlho rozhodnut najma pri druhom chlapcovi, pacilo sa mi Noel (znamena Bozie narodenie) ale k priezvisku sa viac hodilo Mathias. Myslim ze obom meno sedi. Mensieho volame aj Mati 🙂
dcéra 12 ročná je Laura, syn Benett a najmenšia je Amy Ellen. Benett je od slova Benedict a znamena požehnaný Bohom, Amy je fran, pôvodu a znamená obľúbená. 🙂
my sme chceli pre chlapca meno Jerguš...ale máme dve krásne dievčatá Darju a Taťánu 😀. Inak v rodine je najrozšírenejšie meno Mojmír 🙂
My máme Zoju a onedlho sa nám narodí chlapček Maxim 😉
Mne sa paci Robin-Claire. Asi som jedina, ale proste je to moja srdcovka, volalo sa tak jedno dievcatko v Juhoafrickej Republike, ktore som poznala
Kprec je Filip, taka klasika. Ale pacia sa mi mena ako Gerald, Desmond, Gordon, Scott, Colin, Bianca, Sarah, Therese. Mame zahranicne priezvisko, tak v tom nevidim problem, k slovenskemu by som zvolila nieco ine
Ja som chcela dievčatko Viktóriu ale manžel ma prehlasoval a máme doma Lenku a vôbec nebanujem.Je to krásne meno.a úplne sa k nej hodí.
Ahojte....ja mám dcérku Annu a syna Barnabáša 🙂
Ja zas lutujem ludí s predsudkami 😒 je strašne moc slávnych, známych a očarujúcich ludí s nezvyčajnými menami, ktorí toho dokázali v živote mnoho .Aj na prvý pohlad pre niekoho škaredé meno , može byt nakoniec krásne ak má jeho nositel/ka charizmu 🙂 Takže žiadne meno by som nezatracovala . My máme Lauru a čakáme Damiána 🙂
my máme doma "historické" meno: MILAN 🙂 teraz je to samé zahraničné meno.......u nás vyberal meno tatinko....ja som najprv chcela Samka, no keď som zistila, že je ich plné ihrisko, chuť na toto meno ma prešla.....jeden z ďaľších dôvodov bol aj ten, že ma znama Samka a je veľmi chorý tak ma toto meno odradili.......A nehovoriac otom, že od začiatku tehu sa všetci k môjmu brušku prihivárali : Milanko 😀 ........som rada že máme doma typické slovenské meno, ktoré je v dnešnej dobe netypické a keď za pár rokov na ihrisku zakričím Milankoooooo, tak sa neotočí pol ihriska 😝
ja mám doma dve kočky. Staršia sa volá Zoe Sarah Viktória a mladšia je Mia Alexandra. A prečo? Odjakživa sa mi páčili nezvyčajné mená, aj oni sú nezvyčajné, každá je iná, a sú to proste moje lásky.
ja mam 2 chlapcov.. Jorgos a Timo 🙂
@michaelamilan Milan je krasne meno,by si sa divila kolko ludi v zahranici dava toto meno...
Denis a Simon....

Ja mám dcérku Angeliku...