Aké nezvyčajné mená ste dali svojim detičkám a prečo?
Ja mám doma 8 t. Taniu a voláme ju Taninka, dali sme take meno, lebo nie je časté a ja som Nina a mm je Tomáš a tak vznikla Tania
@ebi88 ano, ja uz planujem ze moje dieta pojde do bilingvalnej skolky, nezda sa mi na tom nic cudne.... myslim ze toto je tema o nezvycajnych menach a ked chce niekto odsudzovat tych ktori si dali detom nezvycajne mena, tak nemal by tu pisat, mal by zalozit temu pekne slovenske mena, toto je tema pre tych ktorym sa pacia ine veci aj ked ini ludia maju argumenty preco sa take mena nemaju davat, ano podliezame sa cudzincom za afriky ako som citala, myslim ze to su uz urazky a nie debata.
Väčšina si robí srandu však?🤓🙊🙉😂
My máme syna menom Timothy, hovoríme mu Timko, Timinko, Timino a Tim. Spočiatku sme váhali, ale teraz sme s výberom veľmi spokojní. :D
my máme Andreja - po mm a druhé som si vydupala buď Teo alebo Tia - a keďže sa nám zadarilo dievčatko - tak máme Tiušku - len neviem kedy meninovať
My máme netradičné slovanskú Svetlanku doma a sme spokojní
Kleofáš, Klotilda, Ambróz, Pankrác, Servác, Bonifác (...kebyže trojčatá)
aké netradičné, ešte netradičnejšie ako Brian, atd...
ani jedno by som nedala, ale bavím sa 🙂
No a prečo by taká Svetlana, Rastislav, Bohumil (=Teofil) Slávka nemohli ísť študovať a pracovať do zahraničia a tam im pekne vysvetliť ako krásne to znie na Slovensku a nech si to aj v zahraničí uvedomia, že nielen angličtina je na svete
@denkatn suhlasim s Tebou, ja mam manzela Walesana a zapojila som.sa do debaty tu na konikovi ze ake.mena davate svojim.detom a napisali mi mamicky ze im je luto mojho syna a ci je to.meno preklep a ze chudacik...az na zaplakanie...ale tie co sa najviac ozyvaju mena svojich deti nepovedia...naco sa tu urazat a odsudzovat ved sa mame navzajom povzbudit a ked sa mi.nieco.nepaci tak proste nekomentujem...zi a nechaj zit...
My máme Nathanaela, voláme ho Nathanko, Nathalino. Po slov. by bol Bartolomej, ale to sa nám nepáčilo.... a dobre sme urobili......navyše má krásny význam.... Boh dal a ešte pridá..... Meniny oslavuje 24.8 na Bartolomeja
My sme našej chrumke dali meno Kyra Vivien. Hodí sa K priezvisku A ešte sme ani neplánovali A už sme si ho obľúbili. A chlapček by bol Maxim Adam. 😊
My mame Ondreja a Olivia 😊
Prvy syn je Oscar Ludovit a druhy bude Alfred Iueuan....stredne mena maju po svojich dedkoch- slovenskom a walesskom a prve mena som vybrala ja...Aiden je krasne meno....a moja rodina aj tak poslovenci ich mena a.je to.super- z Ozzyho je Ozynecko a z Alfreda bude Alfie alebo Alfinko🙂
@kataina no ja mam svagra francuza a naucil sa 🙂 a mena mojich deti vyslovuje bez problemov hoc su slovenske a slovanske takze ja v tom problem nevidim. Mne skor ide na nervy, ze plllllllno rovnakych mien na ihrisku Adamov aj 10 minule sa pytam ze ako sa vola syn, mamicky a ona ze Janko, az mi srdce poskocilo...
No náš syn škôlkár má v triede 3 Jakubov a syn školák tiež v triede 3 Jakubov
My mame Emanuellu a ma milion mien Emi,Emik,Eman,Eymy,oco vola Emoke po madarsky,mimi,kamoska ema😀😀😀😀
Ja mam Theresiu, Santiaga a Elíšebah ;D
Ale nieee...nepicham si vodu z pracky. Normalne mam Terezku, Jakubka a Alžbetku.
My máme doma Zojku. Normálne Zoja, žiadne Zoe, žiadna Zoya... A čakáme chlapčeka, keď sa nič nezmení bude sa volať Jonáš 🙂
Trochu z druheho brehu - volam sa Jana a do dospelosti som svoje meno fakt neznasala. Nebol to len pubertalny rozmar. Vsade kde som bola, ak niekto zakrical Jani, otocili sme sa viacere, s otazkou "ktora?".
Tento stav trva nadalej, ale uz svoje meno ne-neznasam 😀
Vsetkym Jankam, Zuzkam, Katkam, Hankam, Vierkam... prajem krasny den 🙂
Ja mam dcerka Bibianka syn Deniz dcera Eylem Melisa ale volame ju len Melisa vyberali sme mena ktore niesu ani moc typicky turecke ani slovenske...hladali sme stred pouzitelny pre obe krajiny
@maria200981 Deniz?Co za meno.
@mamartinka šak nevieš? To uz nie je Francuzko....ale ,,Francúzka arábia,, poturčené je to tam cele cimpr campr. To su turecke mena.

Ahoj sme tehu 🙂 zatial neviem čo čakáme nechce sa nám ukázať ale s priateľom sme vybrali už mena... pre chlapčeka Tobias a pre dievčatko Elissa 🙂 mne sa páčia