icon

Aké nezvyčajné mená ste dali svojim detičkám a prečo?

nkaps
26. jan 2012

Ja mám doma 8 t. Taniu a voláme ju Taninka, dali sme take meno, lebo nie je časté a ja som Nina a mm je Tomáš a tak vznikla Tania

mamartinka
7. dec 2016

@sardinka336 aha oni su v Turecku.Som nevedela.

sazumak
7. dec 2016

@luci5 Aj u nás Sofia viac pýta 🙂 Ale chce sestričku 🙂 Fajne sa učí, no uvidíme ako to bude ďalej 🙂 A čo Vaša? 🙂

martinka285
7. dec 2016

Ahojte my mame dcerku Vandu,nie velmi frekventovane a pre nas krasne meno 🙂

maria200981
7. dec 2016

@mamartinka ako u nas Denis len sa nepose "s" ale " z".
jebto turecke meno ale pri vyslovovani ani nieje rozdiel

luci5
7. dec 2016

@sazumak ale fajne aj my, naša je taká karieristka, iba jednotky by chcela 🙂 a dali sme ju na gitaru, nech sa nenudí

04peta04
5. jan 2017

Baby,co hovoríte na meno Timon? Poznate niekoho kto ma syna s takymto menom?

aly
6. jan 2017

@04peta04 áno poznám kamoška má Timóna

veronika426
6. jan 2017

My máme Sandru - Sandruška, Sandrička, Saja 🙂 a chlapca po ockovi Tomáško.

timi29
6. jan 2017

my máme dcéru s menom Timea a syn sa volá Tomáš

germaniawerks
6. jan 2017

dal som môjmu dieťatku exotické meno kvôli môjmu instagramu a kamoškám aby som sa cítil vynímočný

mirinka85
6. jan 2017

Niektoré mená,čo su tu popísane pohoda,ale na niektorých sa na matrike a v pôrodnici asi schuti zasmejú.Ľudia si asi myslia,že keď dajú podľa nich výnimočné meno dieťaťu,že sa bude mať v živote lepšie,alebo čo.Opak je ale pravdou.

04peta04
6. jan 2017

@timi29 pre dievcatko mame aj my vymyslene Timea 🙂

any3
28. jan 2017

My mame doma Amandu Liu ( Amy) .. Druhej by som dala na 70% Aurora Mia no páčia sa mi aj Hailey, Madison a Kaile...a synček zatiaľ vyhráva Keyden 🙂

sticker
mamartinka
28. jan 2017

@any3 nic v zlom ale preboha take mena.To akoze na Slovensku byvate.Chudata deti niekedy.Sa zamysli nad tym aj trocha.

evittam
28. jan 2017

@mamartinka Asi tak. Uz chyba len Vinettou,Rybana a Saxana. A to mi je fakt jedno ako si kto pomenuje dieta...My mame Rebeccu,ale to mi pride este v pohode ale toto je uz "iny level"...😉

mamartinka
28. jan 2017

@evittam nahodou pekne meno ste dali.Ale poniektore fakt nevedia co uz vymysliet.

evittam
28. jan 2017

@mamartinka No ved to a hlavne ked ma cisto slovenske priezvisko. Ja ked som videla niekedy tie mena na skôlkarskych skrinkach tak som mala dost. Napr.taky Kevin Mrkvicka je super.😉

mamartinka
28. jan 2017

😂😉

alaguema
28. jan 2017

@evittam ja by som skôr povedala, že prečo nie Žilina, alebo Banská Bystrica pre dievčatko...či Slovensko je menej cool, než Wisconsin??? (keď Madison...😀) Tak to vyzerá, keď sa plebs nechá inšpirovať "celebritami", ktoré sú tiež plebs, len taký, ktorý stihol prísť k sláve a peniazom, len dobrý vkus sa mu zatiaľ vyhol 😉

evittam
28. jan 2017

👍👏 No ved muz mi tu hovori....napis my mame Martina a deuhy by bol Ruzomberok...😝

evittam
28. jan 2017

...druhy...

colormoda
28. jan 2017

Osobne si myslím, že meno by sa malo hodiť aj k priezvisku. Je to na každom, ale Jessica Balazova a Nathalien Kováč a mena tomu podobne sú akurát na zatukanie na čelo 🙂

alchemilkazltozelena
28. jan 2017

@nkaps my cakame chlapceka, kebyze cakame dievcatko dali by sme meno Vivien...tak mozno raz... 🤔🤔🤔

andreatk
28. jan 2017

My mame artura

oli18
28. jan 2017

@any3 veľa pozeráš americké filmy 🙂

denaka
28. jan 2017

Každý má právo vybrať svojmu dieťaťu meno aké sa mu páči. Ja som dostala meno Denisa teraz je to už nič moc zvláštne ale na tú dobu to bol riadny úlet. Mama vždy vravela, že keď ma krstili celý kostol sa smial lebo staručký p. farár to nevedel ani prečítať... Celý život som tým trpela a neznášala som svoje meno. Vždy som sa chcela volať Mária alebo nejako obyčajne. Moje deti som preto pomenovala tými najslovenskejšími menami aké sa dali len vybrať Ján, Jakub, Zuzana

any3
28. jan 2017

No na názore mi nezáleží 🙂 bývam na Slovensku áno..No určite nezostanem... Niesom Slovenka a priezvisko nemáme slovenské ani jeden 🙂
Každého vec si myslim 🙂 aj keby som ich pomenovala Pondelok a Utorok...

Americké filmy určite nepozerám uz dobrý rok kedže sa ktomu neviem dostať ale v pohode
😀 ja sa nejdem hádať

Pre mna sú take mena ako Petko Jakub Zuzka asi tak blízke ako Vám tie moje 😀 chudá deti veď každé druhé sa tak vola... Ja som vďačná mojej mamine a navždy budem ze mi dala meno aké dala a nevolám sa Katka alebo Julka 😀. Bez urážky... Som spokojná a doprajem to aj svojim deťom 🙂

Aj tak myslim si ze o takych 10 rokov to tu bude uuuuplnee normálne a bežne 🙂

any3
28. jan 2017

Ked po ulici ide mamička s dcérkou a povie jej Jennifer alebo Seherezada otočíte sa a idete ďalej 😀 o co sú iné tie ostatne ... Nerozumiem ...

mijo53
28. jan 2017

@any3 Zuzky, Katky, Anisčky a od. boli pred 100 rokmi a aj teraz

any3
28. jan 2017

@mijo53 a vždy aj budú 🙂