Aké nezvyčajné mená ste dali svojim ratolestiam a prečo?
My sme chceli Vratka,Vraťa,ale kedze zijeme v Nemecku a predstavili sme si,ako by bol z neho Fratko s nemeckym rackovanym R,dali sme Peter. Rodina sa pri oboch detoch dozvedela meno az po porode,takze aj keby sme dali neviemake podla nich hrozne,kecat by nam do toho uz nemohli😁
Inak,v porodnici nam tu povedali,ze Petra tam nemali uz dobrych 10 aj viac rokov,a veru je jediny na skole aj v okoli. Nezvycajne meno sme teda nakoniec sice nedali,ale momentalne neletí...
@bronislavka Aurélia 😍 krásne meno.
Môj syn Mario, a dcérka Matilda Priscilla, po slovensky Priska - tak sa volam aj ja aj moja mama a moja babka ☺️
Neviem, či sú nezvyčajné 😉 Dcéra je Naďa a syn Jonatán
My máme Lilien 🙂 ak by sme mali druhé tak dievčatko Mia a chlapec Noel 🙂
Ja mám Améliu. Myslela som si že je nezvyčajne keď som ho dala lebo som ho nikde nepočula len kamoš, ktorý býva v inom kraji mal dcerku Ameliu. no teraz za posledné 3 mesiace som stretla 6 mamičiek v ba a tiež deti Amélie 🤣🤣🤣
Naša prvá je Lilien Viktória, teraz čakáme a uvažujem na menami Linda, Rebeka,Aurora, Elizabeth, Štefan ak bude chlapec to vieme isto po tatovi.
Známi majú Tadeáša, a spolužiačkamá Zoju a Vratka 🙂
Spominate ako zvastne mena viktor a hugo... neviem ci su zvlastne, ale ja som stretla chlapceka s menom viktor hugo (neviem ci nebol victor) a to mi uz prislo, ze pfuu😄. Bol malicky a este neboli rozhodnuti, ktorym ho budu volat. Pre moju dceru bol hugo. By ma zaujimalo ako to dopadlo.😉
My mame doma Teodora a o 2 mesiace k nam pride Stela
@moni73 Victor Hugo bol spisovateľ 🙂 môj brat sa volá Viktor a psa mám Huga :D
Ja mám Fedora , dnes veľmi málo frekventované meno, ale pre mňa krásne a silne mužské .
@natushik153 ved jasne. Zas nemam iq hupacieho konika. Prave preto je to meno zaujimave a nezvycajne.
Neviem ,ci nezvyčajné ,skôr menej frekventované - Henrieta po mne
@moni73 ja som ti nič také nehovorila ... môže mať kľudne aj dve mená
Ja mam Ellu. Tiez tu ziadne neboli, este ma aj odhovarali ze co to za meno. A potom buuum sama Ellinka 😂 ak by bol chlapec bol by Oskar. A keby ine priezvisko tak by bolo dievca Abigeil (k nasmu priezvisku sa nehodilo tak sa nasa cica vola Abie ) 😁
My máme Vladimíru.
@hakunamatata331988 Aurora je super 😍, aj my sme ho zvažovali pri dcérke a keby bolo ďalšie dievčatko, tak asi bude Aurora 🙂
Máme Eliáša
@majak622 no ja poznám veľa aj v mladom veku ségra má syna Dodá a j kamoskin 10rocny je ich určite viac ako napr.Viliamov
Oleg,náš malý sused.a hrozne mu to meno pasuje
@jance333 aj ja som ludmila a dcere som vybrala tiez ,,normalne" meno bude sa volat slavomira☺ osobne nemam.moc pochopenie pre mena ako kyra, nela, zara, lara a podobne ,,psie" nazvy ale ocividne je to teraz in, nuz sto ludi sto chuti ved aj tak viac zalezi na tom ci je dietatko zdrave ☺
ja mám dcerky Sára,Karin,Zoe

mam Edgar, Elma, Elias.. menam sa rada venujem a rada si citam ich historiu a vyznam, mena su premna dolezite...
prve meno Edgar som mala vybrate este sme ani deti neplanovali, citala som o nom raz v jednom blogu na nete a velmi sa mi pacilo.. potom som si o nom pozistovala co sa dalo, kto ho mal atd.. je staroanglicke a znamena stastna kopia.. volame ho edi..
druhe meno Elma som mala vybrane este pri prvom dietati keby bolo dievcatko.. velmi sa mi pacilo, je to asi skratka ELizabeth (moje oblubene meno) a MArie (bola moja mama) ked som cakala druhe dieta a povedali ze to bude dievcatko, tak bolo jasne, ze to bude Elma.. velmi sa jej to hodi..
meno Elias vybral moj muz, zo zoznamu vsetkych mien co som povyberala ktore sa pacili mne.. to je zname a teraz aj celkom frekventovane meno, ale tiez ho mam velmi rada.. a k nezvycajnym menam inklinujem preto, lebo chcem aby zneli vynimocne, a rada by som ich ucila, ze byt iny ako vacsina nie je zle.. dufam, ze sa mi to dari..
sama mam nezvycajne meno a paci sa mi..
ja som s vyberom mien velmi spokojna a myslim, ze sa mojim detom velmi hodia..