icon

Aké prezývky sú bežné pre Olívia?

8. mar 2024

Ahojte. Rozmyslam nad menom Olivia, nakolko sa snad ako jedine hodi k mojmu priezvisku 😀 paci sa mi to meno len v tomto tvare... tak sa chcem opytat, tie co ste Olivie alebo mate Olivie, ako ich volate/volaju najcastejsie?

domka222
9. mar 2024

@kristiii tiež súhlasím. Skôr Lívia

katka13katka
9. mar 2024

Oli, olivka, olinka🙂

sima161
9. mar 2024

Aj mne sa velmi paci meno Olivia, aj sme ho chceli dat, ale presne kvoli tymto ,,skratkam” sme sa rozhodli nakoniec pre ine.

rozculena
9. mar 2024

Oli,Olivka

michellemary
10. mar 2024

@simsalabim ja som mala na strednej profesorku Annu, a tiež ju všetci volali Hanka, aj ona sa tak predstavovala do telefónu. 🙂

klip0
10. mar 2024

Ake máš priezvisko že len jedno ti pasuje ? Nie v zlom sa pýtam skôr si neviem predstaviť také.
Ešte na štýl Olivie napr Amelia ? Melania ?

tinatitti
10. mar 2024

Ja mam dceru Olíviu. Volám ju Oli, Olivka a najčastejšie Olivôčka. Je to jedno z najkrajších mien pre mňa. Druhá dcéra je Kristínka

janullikle
10. mar 2024

My mame Tatianu a volame ju Tatiana ziadna Tana Tanicka ani ine zdrobneniny
Takto oficialne ju ozlovovali v MS a teraz aj na ZS a cele okolie ju takto vola.
Nevidim na tom nic zle

doda3103
10. mar 2024

Mám Oliviu tiež ale volá sa Olívia Liana. V škôlke ju volajú Olivka alebo Olívia. Doma ju voláme Lili,liluska, Olívia. Lili má z Olívia a z Liana skrátené. Ona zas volá brata Oli alebo celým menom Oliver

sashenocka007
10. mar 2024

a Lívia sa ti nepáči? je to veľmi podobného a tiež pekné meno.

jeiny
10. mar 2024

@domka222 my máme Líviu, pre mňa krásne meno, voláme ju Livi, Livka, Livika, Liv, Lili a kopec ďalších zdrobnenin

jania023
10. mar 2024

Ja som chcela ak raz budem mat druhu dceru volat ju Olivia alebo v skratke Livi

lucyen
10. mar 2024

Aj my sme chceli Oliviu a mame Oliverka 😉

terez26
10. mar 2024

Pekné meno ale stačilo mi jak volali malú Olivka..konečná😁

romana1110
10. mar 2024

@kakakina ahoj. Keď to čítam tak jak keby som to ja písala. Priatel chcel tiež veľmi Oliverka nakoniec mu to vyšlo a tiež od mala upozorňujem ,že je to Oliver alebo Oliverko.
Moja mama to skúšala ešte do nedávna s prezývkou Olušo skoro ma porazilo a švagor Olinko🤦 sestra dala teraz dcérke meno Dorota a každý ju volá Dora , Dory, Dorotela no na podrazenie a ešte keď som počula Dody skoro ma vykotilo 🤦🤦

kakakina
10. mar 2024

@romana1110 Môj Oliver ma 15r, a vsetci ho volajú Oliver.Za mna najkrajšie meno😍

wella47
10. mar 2024

Dcéra má spolužiačku Olíviu a volajú ju doma Oli.😊

romana1110
10. mar 2024

@kakakina môj mal teraz 2 roky a on sám nereaguje na žiadne prezývky. Keď sme na ihrisku a "mamičky" zakricia Oli , Olinko už aj Olko som počula tak môj sa neotoci . Ale ja keď poviem oliverko tak sa hneď otočí a tie mamičky nechápu 😅
Meno je veľmi krásne len kedy každý nevymýšľaj nejaké prezývky a na to som ja priam alergicka

romana1110
10. mar 2024

Meno je veľmi pekne ale ak chces také s ktorého sa neda urobiť žiadna prezývka tak je ich veľmi málo. Ja keď som čakala dieťa tak som vedela celý čas či chlapec alebo dievča tam sme mali obe mená .
Veľmi ma mi páči Marína , Galina , Amália.
Ale ak raz budem mať ďalšie dieťa a bude to dcérka tak bude Galina 😍

ada90
10. mar 2024

@danieli tak isto to mame doma s našou Viktóriou, stále od nala bola Viktória a každého som upozorňovala, že sa volá tak nech to nemenia 🤦‍♀️. No teraz ju tak voláme len keď niečo "vyparáti". Inam je Vika, Vikuška.....Čiže fakt sa to mení aj vekom dieťaťa aj na niektoré "verzie" mena musí dieťa "vyzrieť" 🙂

romca206
10. mar 2024

Preto sme dali meno Liliana lebo ľudia zvyknú to všelijako dochomotiť väčšinou ju všetci volajú Lili. Oliviu poznáme ale fakt to skracujú ako Oli, Olivka, tak radšej nie.

dzejsik
10. mar 2024

lahsie sa da volat Livia - Livka, Livuska

bykaterina
10. mar 2024

Bývalá spolužiačka má oliviu, bola ju oli alebo olivia.
Nechápem prečo by malo pasovať meno k priezvisku.. vsak keď sa dnes bola Vanessa a zoberie si mrkvičku tak čo zmení priezvisko? Alebo meno?
A nechápem ako niekto môže volať annu ako hana 🤦 buď je Anna Anička andula ale nie hana však to ako keby niekto Petra volal Pavol.
A druhá vec prečo dávať zdrobneliny alebo skracovať meno? Olívia je dosť krátke.
Presne ako Lianu volajú Lili však to je úplne iné meno. 🤦 Chiaru kiki 🤦 pritom je to keď u tak klara.

evuska32
10. mar 2024

Takmer každé meno sa dá spotvoriť. Všetko je to nastavení hneď v úvode....ja som Eva a v škole ma volali Eva Beva 🙈

leonie35
10. mar 2024

Uplne ti rozumiem, minule som pocula jednu znamu, ako asi 5.rocnej dcerke povedala na ihrisku Olivka...pritom Olivia je pekne meno.
No uz som pocula aj Frederička a posledne na lyzovacke volal otec na dceru Rebečka, no cele zle 🙂

karolinakk
10. mar 2024

Mame trénerku na plávaní vola sa Olivia, vsetci ju volajú Olivka

raduska458
10. mar 2024

Veru podľa tohto sa vyberať nedá. Vždy bude niekto, kto ju bude volať nejak ako nechceš. Ja napr. neznášam ak Kristínu volajú Tina alebo Veroniku Nika. Nám vyberala mamina mená tiež také, aby sa im nedalo inak povedať. Ja som Radka a sestra Šárka. A aj tak nám niektorí chalani na základke hovorili Rada a Šára :/

olifcek
10. mar 2024

Oli, Oliv, Olívia, Olívia, Olivenka

ysseba
10. mar 2024

Prečo dá niekto meno Olívia a potom ju volá Lívia, Livka? Prečo jej nemohli dať rovno meno Lívia? 😨

romanadam1626
10. mar 2024

Sestra má Oliviu, je to jej tretie dieťa.
Podľa mňa veľmi pekné meno
Volajú ju len Olívia 😊