Aké prezývky sú bežné pre Olívia?
Ahojte. Rozmyslam nad menom Olivia, nakolko sa snad ako jedine hodi k mojmu priezvisku 😀 paci sa mi to meno len v tomto tvare... tak sa chcem opytat, tie co ste Olivie alebo mate Olivie, ako ich volate/volaju najcastejsie?
Ja mám staršiu Olíviu, ale nikdy sme ju nevolali Olivka. Vždy ju Voláme Olívia veď je to nádherné meno, v skratke ju voláme Lia, Lili a niekdy Liuša ak je zlá 😂
V škôlke keď jej niekto powedal Olivka tak hneď na nich vybehla 🙂 ,že ja som Olívia! A už vôbec nie Oli .
Liv alebo via 😀
No, Olívia je krásne meno, tiež sa mi páči v takom tváre. Ešte ako baby píšu, Livi,Oli. To sa dá. V rodine dalo toto meno, povedala som si ze wau aké krásne. Realita je taká že všetci jej hovoria OLIVKA. Mne je z toho tak trápne, že sa ju snažím neoslovovat menom, ak musím tak poviem Olívia ale občas aby sa neurazili poviem OLIVKA, ale mňa až trhá a mam pocit, že ju prezyvam. Našťastie bývajú ďaleko a často sa nestretávame. Prezývka OLIVA a OLIVKA myslím ze sa nevyhnes, a len kvôli tomu by som to meno nedala.
Ja mám Olíviu. Chcela som Leu, ale teda u muža to neprešlo vôbec 🙈 Olívia sa páčila obom 🙂 voláme ju Olívia, Oli. Olivka ani Oliva nie, nik jej tak nepovie, ak by niekto skúsil, opravila by som ho 😁😁😁 starší syn jej už povie barsako (radšej to tu ani nenapíšem 🤣🤣🤣), hlavne, keď sa hádajú. Ona sama sa momentálne predstavuje ako Oli, má dva, Olívia je ešte ťažké pre ňu 🙂
my máme Olíviu, a tiež sme dumali ako ju budeme volať, ale najbežnejšie nám to aj ide od úst Oli, a potom Olivka, Olívia a keď je na ňu staršia nahnevaná tak je aj Oliva 😀 ...tiež som si myslela keď bola v brušku že ju budem len Olivka alebo Olívia volať ale to sa nedá stále naozaj a už ani neriešim že to pripomína nejakú olivu alebo je to zdrobnenina...
c9 tak meno Lujza? Pripadne Lea Tea? tie sa prznia tazsie
@leonie35 tak ja mám kamarátku,majú Alexandru, volajú ju len Alexandra alebo Alexa ( nie Saška ako som ja zvyknutá) a keď mne to pri takom malom nešlo povedať, hovorím, že žiadna zdrobnenina? A ona že jasné že áno - Alexandrička , ale len keď je veeeelmi dobrá 🤭🤭🤭🤭
Ale inak - je to tak - ako si naučíte, tak môže byť. Poznám malé deti, ktoré sú z rozhodnutia rodičov voláme iba originál menom - Mária, Katarína , Anna , hlavne pri Máriách je to časté, keď z nich nechcú Majky, a pod.
Páči sa mi moc Olívia, ale neznášam, keď počujem Lívia
. Lívi... To je úplne odlišné meno 🤦🏼♀️
Daj Liviu, zaklad mena rovnaky a vyhnes sa olive
Autorka akurát som ti išla navrhnúť meno Monika keď si už Oliviu zavrhla, tak sa volá moja dcéra a nikto v okolo také dievčatko nemá, ani v pôrodnici také meno dlho nepočuli 😊 ale teda dočítala som sa že sa tak voláš ty 😊
Poznam len jednu Oliviu, volaju ju Olivka, je to este male dieta ale pride mi to nepekne, ja by som radsej.volila nieco ako Oli, Oliv, Liv...
Ahoj... ludi musis naucit ako ju maju volat. My mame Lujzu. Volame ju Lujza. Samozrejme svokra ju zacala volat... Lujzinka... Lujzicka. Hned sme ju stopli. Samozrejme ludi to laka ju volat zdrobneninou... ale vysvetlime... a uz aj mala si po ie, ze ona je Lujza!!!
@raduska458 vidíš a ja ako Kristína znesiem 100-krát radšej Tinu ako Kiku, čo je pre mňa pre dospelú ženu mega trápne, ale aj napriek tomu ma tak 99 % ľudí automaticky volá..
Syn ma spoluziacku. Nikto jej nepovie inak ako Ojuša
Ksmoska ma. Volaju ju oli oliv olivka ola
Ja mam Oliviu bolame ju Oli , a ked snou plieska puberta tak Oldža 😀
Presne pre toto som nedala prvej dcere meno Olivia;) dali sme nakoniec Sofiu...no medzitym mali susedia vnucku Oliviu a volali ju Lili...tak druhu sme mali teda Oliviu🙂 celu skolku bola Lili...ked prisla do skoly,mala novych spoluziakov,zacali ju volat Oli alebo Olivka🙈jej sa to oslovenie paci,tak to neriesim;) pre dospelu zenu je Olivia naozaj nadherne meno a dospela bude podstatne vacsiu cast svojho zivota🥰ale ked som ju cakala...veeelmi som chcela Leilu❤️no cez manzela to nepreslo🙈tak teda mame uz skoro 13-rocnu Olivinku🫒
Ja som mala spoluziacku z druhej triedy, a vsetci ju vzdy volali Livia, Livi… az raz som si niekde vsimla ze ma napisane meno Olivia 😅 ale inak je to pekne meno, mne sa paci, viac ako Livia😂
Mi mame Oliviu ❤️❤️❤️❤️ volame ju Olivia
Olivka, Oli, Olívia
Mne sa veľmi páčilo Olívia,potom som zmenila na Lujza a nakoniec mame Luciu. Voláme ju Lula.
Dievčenské meno by som nepasovala k priezvisku ved sa raz vydá a meno si zmení
Dobrý deň. Ja mám Olíviu... podľa mňa ste krajšie meno nemohli vybrať. My sa voláme Oli alebo Olivinka. Keď ma nazlostí je aj Oľa... 😂
Mame Olíviu, volame ju Oli, Olivka, Olívia.
Veď ju volaj olivia
My máme Alexandru kazdemu sme povedali nechajú nevolaju saska ale alexnadra
Ono stale sa da naucit okolie aby ju volali Olivia. Nie ziadne skratky... Mam par ludi v okoli ktori naucili tak vsetkych a nakoniec uz aj to samotne dieta potom hocorilo, ze ona sa tak nevola, ale takto.. Napr. Danielka... Niekdy jej nikto nepocedal Dana, ale stale len Danielka, Daniela.

Mne by sa pacilo, keby ju volali Livia, ale to sa nestava. Aj my sme kolegynu volali Oľa, Olinka.