Ako hodnotíte dievčenské meno Hedviga?
Ahojte, páči sa vám toto meno pre dievča, príp. poznáte máte alebo poznáte nejaké dieťa s takýmto menom?
Ja poznám jednu, má cca 70 a volajú ju Heda. Nedala by som také meno dieťaťu. Ale tak teraz su také všelijaké mená že nebude tak od veci ako dievča s menom Hedviga pred 30 rokmi
Poznám jednu 40 ročnú a volajú ju Heda, a nepáči sa mi to meno 😊
mám kolegiňu Hedvigu , voláme ju Heďa , Heďuška sem tam snežná sova (inak super baba) ale na mamu je doteraz naštvatá za meno
Mne dali meno Hedviga🙂 som s ním spokojná...
Ja poznam a pride mi v pohode...mozno sa zda pre dieta ako nejake tvrde meno a pod. ale to je ako ked nejaku zenu dospelu by som mala u nas volat Lily (co znie zase pre dospelu detsky 😀 )
Mne osobne sa paci,nie je to"otrepane"meno. Osobne poznám viac žien s týmto menom, a pristane im.
Poznám jednu, má okolo 40 voláme ju Hedka. Mne osobne sa meno nepáči, ale zase nepáči sa mi x ďalších mien. Je to celé o osobnom vkuse.
Mne sa teda viac páči Hedviga ako spomenutá Hentrieta, Henrietu som poznala a jej mama hovorila aké kráľovské meno jej dala no mne to pripomína akoby hrniec...... no a tá Hedviga je celkom zaujímavé meno niečo ako tá prezývka modelky Twiggy, ale pamätám si ako decko sme mali so sestrou dve barbiny a tú škaredšiu sme nazvali Hedviga a krajšiu Pamela 😀
Hedviga je pekne meno

@h2 Ahoj chápem, že ti to bolo asi nepríjemné. Ale vidíš tvoje meno zaujalo. Máš pekné meno a nemáš sa za čo hanbiť.