Ako nájsť inšpiráciu na meno pre dcérku?
Ako sa volajú vaše dcérky?
Hľadám kusom inšpirácie pretože mne sa páči veľa mien ale žiadne neni také že by som si povedala toto bude moja dcéra proste necítim to pri žiadnom tak možno tu nájdem niečo nové čo mi sadne ❤️
Letícia
mám Karolínu, pri druhom som chcela Lauru, je Filip 🙂 a teraz keby som čakala tak dám Ninu alebo Annu 🙂
My máme Natašku 🙂
Máme Lenku a Luciu.vnucka je Cristina ( nežije na sk)
Matilda (moja) a sestra má Líviu a Sabínu.
Moja sa volá Karina 🥰 mne sa páčilo možno viac ako 10 rokov, takže bolo už dávno rozhodnuté 😃 ale ja sa volám Ivana a tiež sa mi veľmi páči moje meno, v zahraničí mi veľa ľudí povedalo, že aké pekné meno mám
Slovo "kusom" som este nepocula, ale dcera sa vola Magdalena.
My máme Julianne, sestra Alicu
Lenka
Ja mam Elu a Tamaru. Páči sa mi aj Gréta, Táňa, Alžbeta, Klára, Zoja.
Poradím, vypíš si pár mien čo sa ti páči na papier a keď sa na to budeš denne dívať tak môžeš postupne vyškrtávať.
Máme Tatianu,prvá bola Soňa.
Melánia, Amália, Mária... ďalšie uvidíme čo bude, ale bude to taktiež také podla mňa,,normálne,, meno😄 pre chlapca máme dve 🙈 tak asi na sále padne aké
@domininini my máme Melissa (Mel) a vôbec mi nepríde že by to bolo meno pre psa a taktiež mi nepríde smiešne to že niekto nedá tradičné slovenské meno neznamená že všetky ostatné sú smiešne
@domininini prečo urážaš tie mená? Každý má iný vkus a nikde není písané že sú pre psa, tak isto moze dať niekto psovi meno Lucia napríklad a hneď je to meno pre psa?
Ja mám Vanessu a je to úplne normálne meno. Mne sa nepáčia úplne také ako vypísala domininini ale ani klasika ako Mária, Jana, Zuzana a podobne
Moja je Stanislava, moje krstniatko je Nikola, ale páčilo sa mi veľmi Daniela.
@domininini to si vystihla👍
Ja mam Barborku a tesim sa, ze manzel prisiel s tymto menom 🙂 Neter je Bianka , a este sa mi paci Terezka alebo Klarka 🙂
Aj ja mám 3-písmenkovú. Je Eva😊 a keby syn bol dcéra,tak som mala nachystané Ela.
Kristnu23 aSabinku 6
V rodine mame: dorotku, alzbetku, zuzanku, katusku, magdalenku, julku, agatku, miriam, saru a evicku
KATARÍNA 20r.už má ☺️
Mám Danielu.
Naďa
@domininini a aké krajsie mena sú v kalendári? Dcéra má jedno z Tebou menovaných krstných mien a my sme veľmi spokojni. Narodila sa v zahranici, má zahranicne komplikovane priezvisko (vyzerá, že už na Slovensku/svete nikto iný take priezvisko okrem nás nemá, aj keď sme Slovaci), priezvisko má bez prechylovacky, keďže sa narodila v zahranici a mysleli sme si, že už v ňom aj zotrvame, keďže sme tam už mali zazemie ako vlastný dom), takze nejaká Zuzana, Ľubomíra, Alžbeta by vyzneli smiesne rovnako ako taký Winnetou Lakatoš či Kassandra Horvathova. Synovi sme dali slovenské meno, ale tiež sme vyberali take, aby sa písalo rovnako na Slovensku aj v zahranici, aby s výslovnosťou nebol nikde problem, takze nejaké s mäkčeňom, dĺžnom a pod nepripadalo do úvahy.
my mame Ninu 😊
Ja mám Nicol, Vivien, Sandra a syn sa volá Patrik.

Klasicke normalne mena, nie take ako pre psa .. ja ked pocujem ze sa dievcatkam dava meno Zara, Zuna, Luna, Tara, Lara, Mia, Mel, Zoe atd tak sa mi rozum straca 🤦♀️ tolko krasnych mien je v kalendari ale teraz je nova moda dat co najviac zahranicne meno najlepsie 3pismenove.. pritom je to take smiesne…