icon

Ako nájsť inšpiráciu na meno pre dcérku?

4. jan 2024

Ako sa volajú vaše dcérky?
Hľadám kusom inšpirácie pretože mne sa páči veľa mien ale žiadne neni také že by som si povedala toto bude moja dcéra proste necítim to pri žiadnom tak možno tu nájdem niečo nové čo mi sadne ❤️

Strana
z5
domininini
4. jan 2024

Klasicke normalne mena, nie take ako pre psa .. ja ked pocujem ze sa dievcatkam dava meno Zara, Zuna, Luna, Tara, Lara, Mia, Mel, Zoe atd tak sa mi rozum straca 🤦‍♀️ tolko krasnych mien je v kalendari ale teraz je nova moda dat co najviac zahranicne meno najlepsie 3pismenove.. pritom je to take smiesne…

veronikaszabova
4. jan 2024

Letícia

ana82
4. jan 2024

mám Karolínu, pri druhom som chcela Lauru, je Filip 🙂 a teraz keby som čakala tak dám Ninu alebo Annu 🙂

marticka85po
4. jan 2024

My máme Natašku 🙂

janinah
4. jan 2024

Máme Lenku a Luciu.vnucka je Cristina ( nežije na sk)

jaskolka
4. jan 2024

Matilda (moja) a sestra má Líviu a Sabínu.

muchacici
4. jan 2024

Moja sa volá Karina 🥰 mne sa páčilo možno viac ako 10 rokov, takže bolo už dávno rozhodnuté 😃 ale ja sa volám Ivana a tiež sa mi veľmi páči moje meno, v zahraničí mi veľa ľudí povedalo, že aké pekné meno mám

0silvia0
4. jan 2024

Slovo "kusom" som este nepocula, ale dcera sa vola Magdalena.

pininka1
4. jan 2024

My máme Julianne, sestra Alicu

ibrunova
4. jan 2024

Lenka

lauriik
4. jan 2024

@0silvia0 to mal byt asi kusok

lauriik
4. jan 2024

Ja mam Elu a Tamaru. Páči sa mi aj Gréta, Táňa, Alžbeta, Klára, Zoja.
Poradím, vypíš si pár mien čo sa ti páči na papier a keď sa na to budeš denne dívať tak môžeš postupne vyškrtávať.

krevet86
4. jan 2024

Máme Tatianu,prvá bola Soňa.

mamelka
4. jan 2024

Melánia, Amália, Mária... ďalšie uvidíme čo bude, ale bude to taktiež také podla mňa,,normálne,, meno😄 pre chlapca máme dve 🙈 tak asi na sále padne aké

mili2016
4. jan 2024

@domininini my máme Melissa (Mel) a vôbec mi nepríde že by to bolo meno pre psa a taktiež mi nepríde smiešne to že niekto nedá tradičné slovenské meno neznamená že všetky ostatné sú smiešne

natall113
4. jan 2024

@domininini prečo urážaš tie mená? Každý má iný vkus a nikde není písané že sú pre psa, tak isto moze dať niekto psovi meno Lucia napríklad a hneď je to meno pre psa?
Ja mám Vanessu a je to úplne normálne meno. Mne sa nepáčia úplne také ako vypísala domininini ale ani klasika ako Mária, Jana, Zuzana a podobne

elenajezova
4. jan 2024

Moja je Stanislava, moje krstniatko je Nikola, ale páčilo sa mi veľmi Daniela.

ivusik8888
4. jan 2024

@domininini to si vystihla👍

rorino
Autor odpoveď zmazal
simona1306
4. jan 2024

Ja mam Barborku a tesim sa, ze manzel prisiel s tymto menom 🙂 Neter je Bianka , a este sa mi paci Terezka alebo Klarka 🙂

dusankomoj
4. jan 2024

Aj ja mám 3-písmenkovú. Je Eva😊 a keby syn bol dcéra,tak som mala nachystané Ela.

slavomira236
4. jan 2024

Kristnu23 aSabinku 6

magdalenal
4. jan 2024

V rodine mame: dorotku, alzbetku, zuzanku, katusku, magdalenku, julku, agatku, miriam, saru a evicku

martinka13
Autor odpoveď zmazal
katy084
4. jan 2024

KATARÍNA 20r.už má ☺️

panonia
4. jan 2024

Mám Danielu.

drakvak
4. jan 2024

Naďa

tramtada31
4. jan 2024

@domininini a aké krajsie mena sú v kalendári? Dcéra má jedno z Tebou menovaných krstných mien a my sme veľmi spokojni. Narodila sa v zahranici, má zahranicne komplikovane priezvisko (vyzerá, že už na Slovensku/svete nikto iný take priezvisko okrem nás nemá, aj keď sme Slovaci), priezvisko má bez prechylovacky, keďže sa narodila v zahranici a mysleli sme si, že už v ňom aj zotrvame, keďže sme tam už mali zazemie ako vlastný dom), takze nejaká Zuzana, Ľubomíra, Alžbeta by vyzneli smiesne rovnako ako taký Winnetou Lakatoš či Kassandra Horvathova. Synovi sme dali slovenské meno, ale tiež sme vyberali take, aby sa písalo rovnako na Slovensku aj v zahranici, aby s výslovnosťou nebol nikde problem, takze nejaké s mäkčeňom, dĺžnom a pod nepripadalo do úvahy.

denden77
4. jan 2024

my mame Ninu 😊

sandra19860
4. jan 2024

Ja mám Nicol, Vivien, Sandra a syn sa volá Patrik.

Strana
z5