Ako presvedčiť manžela o mene Vidria?
Ahojte, páči sa vám dievčenské meno Vidria? Ja o ňom snívam už niekoľko rokov, ale manžel nesúhlasí, lebo ani svokre sa nepáči. Že ako ju budeme volať. Normálne Vidria, celým menom. Termín mám čoskoro. Ako mám manžela presvedčiť? Celé tehotenstvo ju oslovujem Vidria, naozaj si nič iné neviem predstaviť.
Snáď tomu neveríte 😎
@miskakyska Aj ja myslim.
Manžel chce Vandu. Nesúhlasím, je to tvrdé, nepoetické meno. Och, čo teraz. Chcela som mu ukázať konverzáciu, že ho presvedčím.
Ak ti ide len o jedinečnosť alebo o to ze este sa nikto tak nevola tak paci sa,okrem Vidrie zopar tipov
- Ovulus prípade Ovulácia, Kredencia, Suflé, Demencia, Altagrácia, Vinič, Romulus, Voltína,Madmazel, Vitriána, Venécia,Hildegunda,Amareta, Fosília,Sapiensa, Vavrína,Letercia
Neviem no mne sa pacia hocijake uletene mena ale toto som uz hned aj precitala ako vydra
Daj na manžela, Vanda je pekné meno.
Este, ze je dnes ten 1. april ☺️
Vidria - Vydra, Vitria - Vitrína. Sorry, ale nerob jej to...
Vanda je krasne meno ❤
To ako ta napadlo takéto meno, chúďa dieťa...
Ukáž mužovi túto konverzáciu, poteší sa
Za mňa je to tiež hrozné meno, v mene dieťaťa ťa prosím, poslúchni ženy ktoré ti tu píšu a zmeň ho.
Áno áno. Vnada je oveľa lepšie...
sorry, ale ako prve mi napadlo ze Vidria vznikne ked sa spari nutria s vydrou
Vanda je pekne meno, ale Vidria/Vitria otras, nečítala si to v nejakej fantasy knihy?
Pozdrav od nás manzela
Vidria je otrasné meno .. to daj Ariu radšej
Aj tak si myslím, že toto je vtip, 1.april haha 😁
@klara1205 ako nehnevaj sa, ale tie mená, čo navrhuješ, sú nevhodné. Hoci Voltína, Amareta a Vavrína sú krásne. Tak vlastne ďakujem, ak nepovolí Vitriu, skúsim Voltínu. Aj keď skrátene Volty sa mi nepozdáva. Možno keby bol chlapec - Voltík. Ale také je tuším dosť bežné, tak asi nie.
su prazdniny....alebp sa admin nudi ?
Súhlasím s tvojím manželom, radšej Vanda ako Vidria? Wtf? To čo za meno? Pre psa, korytnačku, koňa môžeš ale Pre dieťa??
Keby zijete v Nemecku alebo tak, Vidria neni problem, na SK to bude vzdy asociacia s tou vydrou. Rovnako Voltina, Volta, to su take mena za mna pre SK nie uplne stastne zvolene. A este k tomu musite mat priezvisko. Keby je to napr nejaka Volta Binderbauer, tak to neznie tak zle. Uvidite k comu pridete. Pripadne dajte Vidria ako druhe meno ofiko do RL a volaj ju tym iba Ty doma.
Kamoska velmi chcela Enisa... a vies, ako by mu hovorili... s P na zaciatku😅
Volty? To ho už môžeš volať Voldemort. Bože baby ja už fakt nechápem
vitria, či vidria, je prašť jak uhoď, vitria, vitriol....Veď normálne zober kalendár, a máš tam plno krásnych, aj menej uhodených mien.
Voltík je dosť bežné? :D a kde, v harry potterovi? :D dufam, ze toto je naozaj len vydareny trolling a nie si taka hlupa/sebecka, aby si dala dietatu taketo meno

..toto zas nejaký vymysel z nudy,aby rýchlejšie ušla hodina😆