icon

Ako presvedčiť manžela o mene Vidria?

1. apr 2025

Ahojte, páči sa vám dievčenské meno Vidria? Ja o ňom snívam už niekoľko rokov, ale manžel nesúhlasí, lebo ani svokre sa nepáči. Že ako ju budeme volať. Normálne Vidria, celým menom. Termín mám čoskoro. Ako mám manžela presvedčiť? Celé tehotenstvo ju oslovujem Vidria, naozaj si nič iné neviem predstaviť.

miskakyska
1. apr 2025

..toto zas nejaký vymysel z nudy,aby rýchlejšie ušla hodina😆

januska12323
1. apr 2025

Snáď tomu neveríte 😎

vikiki29
1. apr 2025

@ullala mňa by teda zaujímala tá rýmovačka

rosavia
1. apr 2025

@miskakyska Aj ja myslim.

autor
1. apr 2025

Manžel chce Vandu. Nesúhlasím, je to tvrdé, nepoetické meno. Och, čo teraz. Chcela som mu ukázať konverzáciu, že ho presvedčím.

klara1205
1. apr 2025

Ak ti ide len o jedinečnosť alebo o to ze este sa nikto tak nevola tak paci sa,okrem Vidrie zopar tipov
- Ovulus prípade Ovulácia, Kredencia, Suflé, Demencia, Altagrácia, Vinič, Romulus, Voltína,Madmazel, Vitriána, Venécia,Hildegunda,Amareta, Fosília,Sapiensa, Vavrína,Letercia

nin12345
1. apr 2025

Neviem no mne sa pacia hocijake uletene mena ale toto som uz hned aj precitala ako vydra

viktoriaandrascik
1. apr 2025

Daj na manžela, Vanda je pekné meno.

surama
1. apr 2025

Este, ze je dnes ten 1. april ☺️

oblecenieavecicky
1. apr 2025

Vidria - Vydra, Vitria - Vitrína. Sorry, ale nerob jej to...

trema
1. apr 2025
0silvia0
Autor odpoveď zmazal
beloved
1. apr 2025

Vanda je krasne meno ❤

bielasovicka
1. apr 2025

To ako ta napadlo takéto meno, chúďa dieťa...

bielasovicka
1. apr 2025

Ukáž mužovi túto konverzáciu, poteší sa

gaja78
1. apr 2025

Za mňa je to tiež hrozné meno, v mene dieťaťa ťa prosím, poslúchni ženy ktoré ti tu píšu a zmeň ho.

nicicka
1. apr 2025

Áno áno. Vnada je oveľa lepšie...

masinka
1. apr 2025

sorry, ale ako prve mi napadlo ze Vidria vznikne ked sa spari nutria s vydrou

pseudomonas87
1. apr 2025

Vanda je pekne meno, ale Vidria/Vitria otras, nečítala si to v nejakej fantasy knihy?
Pozdrav od nás manzela

almia
1. apr 2025

Vidria je otrasné meno .. to daj Ariu radšej

bielasovicka
1. apr 2025

Aj tak si myslím, že toto je vtip, 1.april haha 😁

autor
1. apr 2025

@klara1205 ako nehnevaj sa, ale tie mená, čo navrhuješ, sú nevhodné. Hoci Voltína, Amareta a Vavrína sú krásne. Tak vlastne ďakujem, ak nepovolí Vitriu, skúsim Voltínu. Aj keď skrátene Volty sa mi nepozdáva. Možno keby bol chlapec - Voltík. Ale také je tuším dosť bežné, tak asi nie.

nyusika
1. apr 2025

su prazdniny....alebp sa admin nudi ?

stellarstar
1. apr 2025

Súhlasím s tvojím manželom, radšej Vanda ako Vidria? Wtf? To čo za meno? Pre psa, korytnačku, koňa môžeš ale Pre dieťa??

kiki68
1. apr 2025

Keby zijete v Nemecku alebo tak, Vidria neni problem, na SK to bude vzdy asociacia s tou vydrou. Rovnako Voltina, Volta, to su take mena za mna pre SK nie uplne stastne zvolene. A este k tomu musite mat priezvisko. Keby je to napr nejaka Volta Binderbauer, tak to neznie tak zle. Uvidite k comu pridete. Pripadne dajte Vidria ako druhe meno ofiko do RL a volaj ju tym iba Ty doma.

ahhola
1. apr 2025

Kamoska velmi chcela Enisa... a vies, ako by mu hovorili... s P na zaciatku😅

modrykolibrik
1. apr 2025

Volty? To ho už môžeš volať Voldemort. Bože baby ja už fakt nechápem

lienka.7
1. apr 2025

@autorka ja neviem, ale tu si si niečo slahla? 🤦‍♀️ kks, neviem kde na tieto nezmysly chodite🤷‍♀️

zazka666
1. apr 2025

vitria, či vidria, je prašť jak uhoď, vitria, vitriol....Veď normálne zober kalendár, a máš tam plno krásnych, aj menej uhodených mien.

crazy_cat_lady
1. apr 2025

Voltík je dosť bežné? :D a kde, v harry potterovi? :D dufam, ze toto je naozaj len vydareny trolling a nie si taka hlupa/sebecka, aby si dala dietatu taketo meno