Ako sa volajú vaši chlapci?
Ahojte chcem nevieme sa doma dohodnut.. chcela som ze sa bude volat po priatelovi ... ale to hned zatrhol 🤷♀️🤦♀️ ako sa volaju vasi chlapci? 🙂
Timotej 🙂
Ondrej František, Kamil Filip.
To je dobre ze to zatrhol po nom meno. Potom sa 20 ročný vola malí Peťko a starí Peťko 45 ročný..😄
Samuel
Juraj a Šimon🥰
Tomáš 🙂
Lukáš a Richard
Tomáš. Na ziadnom inom sme sa nevedeli zhodnut. A veru, keby druhe dieta.bol syn, tak meno by sme tazko hladali 😉
Branislav, voláme ho Branko, Branusko... 🙂
Damian
Timon 🙂
Môj manžel naopak chcel aby sa prvý syn volal po ňom a ja som nesúhlasila.. máme tri áčka - Alex, Adam, Artur
Pekné mená sú aj Erik, Henrich, Alan, Sebastián, Oliver, Michal alebo Michael.
Ja som chcela dať Emanuel alebo Dominik...
Martin a Lukáš
Daniel a Ondrej
Lacko ❤
Tomáš a Andrej. po otcovi sa nevolajú. mne osobne sa to ani nepáči, ak majú deti rovnaké krstné mená ako rodičia. ale niekomu sa to zas páči, dôležité je, aby to vyhovovalo danej rodine 🙂
Tiež som nechcela aby mal po otcovi, stačia dvaja Ľubomírovia, mame Juraja (ja milujem Jánošíka 🤣🤭)
Ja mám Alexa ❤️
Martin
Náš je Andrej, druhý by bol Alex alebo Kristián
Môj chcel mat Petra,po sebe a svojom otcovi,zatrhla som… jednak moj muž to meno nemá rad,ani sa neotoci naň🤦♀️Vždy len prezývkou mu hovoria. Takze nakoniec mame Huga a Oskara… Cypriana mi muž nechcel ani za svet schváliť 😭a pritom fakt som veľmi veľmi po tom túžila,sle sj Hugo je moj výmysel a tvrdo vybojovane. Ale často hovorím synom menom tých na koho sa najviac ponášajú,lebo sú to malé kópie a niektorí naši kamosi tiež tak oslovujú hlavne staršieho po otcovi že je maly Peter😃
Tomáš
Andrej 🤗
Richard

Pre chlapca som mala vybraté Adam 🙂 ale máme dievčatkom