Ako sa volali vaše starké a prastarké?
Ako sa volali vaše starké, prastarké? Vyberáme meno pre dcérku, čosi už máme,ale ešte by som chcela trochu pošpekulovať. Viac sa mi páčia mená , ktoré sa dávali dávnejšie staršej generácii, tak by som sa rada inšpirovala.
Prastarká Verona alebo Veronika
Mária, Mária (starké)
Jozefína, Anna (prastarke)
Jana, Hana, Elena, Maria, Kvetoslava, Ludmila, Jaroslava
starke - Darina, Helena a prastarke - Maria, Sabina
Helena a Margita
Anna, Maria, Anna a Anna. Ine mena vtedy asi neboli 😂
Moja starká jedna Helena ( volá Ilonka ), druhá Katarína.
Prastarká jedna Mária, druhá Gizela
Mária, Lucia, Katarína , Gizela, Katarína, Anna
Jolana a Jana
Mária, Barbora
Matilda, Maria, muzova bola Rozalia
Maria a Maria a Beata a dalsie neviem :D
Prababky Anna, Júlia, Mária, Božena, babky Emília, Agnesa, manželove Jolana, Terézia
Margitka a Zuzka❤️Jednu si pamätám úplne a druhá má len kolísala..ďalšie dve si nepamätám vôbec.
Elena, Irena, Matilda
Oľga, Helena, Mária, Rozália a muž mal Veronika Emília Mária 2x
Regina a Anna
Anna a Júlia 😊
Rozalia Emilia
U nas v rodine vela starych mien, vsetky babky a ich sestry atd Katarina(Katka), Anna, Margita(Gita), Barbora(Borka), Irena(Irinka), Ilona(Ilonka), Magdalena...
No babka sa volala Valéria druhá babka Kornélia prababka sa volala Salone ale druhu neviem bohužiaľ.
Alžbeta, Magdaléna
Matilda ♥️
Hedviga, Alžbeta
Dobre, že sapytaš.Akurat dnes bola anketa v DN na fcb a toto su realne mena odpivedi obyvatelov SK ( starych mam a prababiciek)
Ernestina, Cecilia - dedo Florian a Fabian, Antonia, Štefania,Augustina, Bernardina, Etela, Valeria, Rozalia, Justina, Gizela, Otilia,Augustina, Albina, AgnesŽelmira, Dorota, Judita, Eleonora, Irma, Sarlota a Sidónia, Jelizaveta, Ružena, Emerencia, Kvetoslava, Tekla a dedo Hilbert, Helena, Alžbeta , Maria a Jozefina, Johanna. .Howgh 👀🤯
Juliana a Judita , Tekla a Magdaléna
Brigita, Anna, Terézia, Mária, Júlia
Alzbeta, Margit, Maria, Verona

Rozália, Anna