icon

Ako si pri konkrétnych osobách nezameniť mená?

28. máj 2025

👋
Aj vy to tak máte? Že pre určitej osobe si mýlite mená?
Ja to tak mám s bratom. Vždy vždy vždy keď s ním som ho nechtiac v rýchlosti oslovím manželovým menom. Stále sa mýlim a neviem čo s tým mám robiť. Keď sú spolu, tak ich volám naopak 😀 Manžela bratovým meno a brata manželovým. Ked som len s manželom tak ten problém nemám. Ani pri žiadnom inom človeku (ani pri deťoch) Ani trochu nemajú podobné meno.
Čím to môže byť? Mám 26 rokov.

kiki68
28. máj 2025

U nas to tak je, mylia si mna a muza, ja som Kristina a on Chris, cize vsetci si myslia, ze som Chris a pod. Po rokoch je to snad narodny sport 😂

ika02
28. máj 2025

Keby len mená členov rodiny sa mi pletli. Ja som hocikedy po synovi zrukla menom psíka.😉

karolinakr
28. máj 2025

otec najprv vymenoval všetkych členov domacnosti, kym sa dostal k môjmu menu

kiki68
28. máj 2025
@ika02

Keby len mená členov rodiny sa mi pletli. Ja som hocikedy po synovi zrukla menom psíka.😉

@ika02 tak ja dnes “ Alexander a kracaj vedla nohy “ 😂 Alexander je syn, ale trenovat to clovek musi ako psa 🤷‍♀️🙈😂

cimage
28. máj 2025

Dcery stale opacne, uz si zvykli ze su Vikeliska, alebo Elviki (Eliska a Viktoria).

pumpkinpie
28. máj 2025

Mam tri deti, niekedy keď idem niektoré rýchlo okriknut použijem meno súrodenca:D

maddie1711
28. máj 2025

Ja hlavne keď sa ponáhľam alebo mam nervy kričím na každého hocijak, hocikedy na psa zvolám meno syna alebo opačne …. Chvalabohu že muž a syn sa volajú rovnako bo to by som bola v prdeli 😂

marianarem
28. máj 2025
@ika02

@ika02 Toto presne, ja si niekedy mylim syna s mackou 😆

autor
28. máj 2025

Haha tak je to asi ozaj bežné 😄

basska_b
29. máj 2025

Moja babka nas bezne volala Robbarborka, Barslávko, Romanko Slávko. Ale Romana a Roba si nepomylila 😄

lucy_ms
29. máj 2025

My máme Radku a Ladku. Často sa mýlim a poviem im opačne. A nie len ja. Baby si zvykli 😃😃

bielasovicka
29. máj 2025

Ja si mýlim mena detí, veľakrát oslovím niektorého menom toho druhého. A to ich nemajú ani podobné 🫣

1sally12
1. jún 2025

Stáva sa aj u nás, hlavne keď sú mená podobné, ale mýliť si syna so psom či mačkou? 😒 vôbec mi to vtipné nepríde.

mandzula
3. jún 2025
@1sally12

Stáva sa aj u nás, hlavne keď sú mená podobné, ale mýliť si syna so psom či mačkou? 😒 vôbec mi to vtipné nepríde.

@1sally12 a ja mam dceru dokonca pomenovanu po milovanom psovi.