Ako si pri konkrétnych osobách nezameniť mená?
👋
Aj vy to tak máte? Že pre určitej osobe si mýlite mená?
Ja to tak mám s bratom. Vždy vždy vždy keď s ním som ho nechtiac v rýchlosti oslovím manželovým menom. Stále sa mýlim a neviem čo s tým mám robiť. Keď sú spolu, tak ich volám naopak 😀 Manžela bratovým meno a brata manželovým. Ked som len s manželom tak ten problém nemám. Ani pri žiadnom inom človeku (ani pri deťoch) Ani trochu nemajú podobné meno.
Čím to môže byť? Mám 26 rokov.
Keby len mená členov rodiny sa mi pletli. Ja som hocikedy po synovi zrukla menom psíka.😉
otec najprv vymenoval všetkych členov domacnosti, kym sa dostal k môjmu menu
Dcery stale opacne, uz si zvykli ze su Vikeliska, alebo Elviki (Eliska a Viktoria).
Mam tri deti, niekedy keď idem niektoré rýchlo okriknut použijem meno súrodenca:D
Ja hlavne keď sa ponáhľam alebo mam nervy kričím na každého hocijak, hocikedy na psa zvolám meno syna alebo opačne …. Chvalabohu že muž a syn sa volajú rovnako bo to by som bola v prdeli 😂
Keby len mená členov rodiny sa mi pletli. Ja som hocikedy po synovi zrukla menom psíka.😉
@ika02 Toto presne, ja si niekedy mylim syna s mackou 😆
Haha tak je to asi ozaj bežné 😄
Moja babka nas bezne volala Robbarborka, Barslávko, Romanko Slávko. Ale Romana a Roba si nepomylila 😄
My máme Radku a Ladku. Často sa mýlim a poviem im opačne. A nie len ja. Baby si zvykli 😃😃
Ja si mýlim mena detí, veľakrát oslovím niektorého menom toho druhého. A to ich nemajú ani podobné 🫣
Stáva sa aj u nás, hlavne keď sú mená podobné, ale mýliť si syna so psom či mačkou? 😒 vôbec mi to vtipné nepríde.

U nas to tak je, mylia si mna a muza, ja som Kristina a on Chris, cize vsetci si myslia, ze som Chris a pod. Po rokoch je to snad narodny sport 😂