Ako skrátene nazývate meno Lilien?
To podla mna patri k menam, ktore sa nejako nedaju skratit. Nieco na styl Tom, Eva, Ava, Olga, Cyril, Anna, Alex, Sasa....
Ja tiež Lily. Lebo nepočul som ešte verziu že Lien, alebo Lila a podobne.
Za mna ano.v tejto verzii sa mi to paci
Já som iné nevidel, tak nevím porovnat.
len pre upresnenenie, Lilien, to ako chlapcenske meno? ...lebo pozeram, ze to je take Unisex
A prosim Vas Lili alebo Lily ? 😃
Ako chceš.
Aďo 😉
My mame doma Lilien...volame ju Lili,Lilka,Lila,Lilienka..
@cookie29 Oľga je Oľa, Cyril je Cyro, Adama tiež bežne voláme Aďo, Annu Aňa. Alexa v CZ skracujú na Lexo (mám kamaráta) Tom je už skratka Tomáša, Saša Alexandry. Z toho, čo si napísala jedine Eva a Ava sa neskracujú. Lilien mám v triede, voláme ju Lily.
@michaela329 Tom je meno, sice nie typicke slovenske ale meno. Podobne ako Sasa. Koniec koncov Lilien tiez nie 🙂 ale toto ste ma dostali. Takto "hovadit" mena :(
rozumiem, ze sa skracuju dlhe mena, ako napriklad Stanislava ci Karolina a podobne... ale tieto kratke... uvedeny priklad Alex/Lexo tam urcite o skratenie nejde...
@cookie29 ono to má každý v rodine nejako...Ja mám dvoch ujov, voláme roky oboch Feri, jeden je František a druhý Ferdinand. Také rodinné "hovadenie" mien, je asi normálne.
@michaela329 ja rozumiem zdrobnelinam, ako aj prezyvkam. Rozumiem aj snahe skratit meno ak je pridlhe... ale hladat silou mocou :(

Lili