Ako vybrať meno pre dievčatko?
Ahojte ja som chcela odjakživa meno Kailla ale muz mi ho zatrhol že je to ako kajlik medzi dvere 😂 napadlo mi Karla alebo Carla, je to podobne ako Kailla, keď tá už neprešla 🙂
Kaia je tiež zaujímavé.
Neviem co ja kajlik, ale vyberte radšej normálne meno, ( nie tuctove a otrepane, ale aspoň také, ze keď ho nadiktuje, nebude musieť po pismenku hovoriť ako sa píše.. )
Karla je pekne a rodičia maju to privilegium, ze mozu svoje dieta oslovovat, ako chcu. Ty trebars aj Kaila. Ale tou Karlou jej ulahcis život 😉
Ja mám tiež zahraničné meno a musím ho diktovať po písmenku, ale vždy mi ho všetci pochvália že je krásne a netradicne 🙂 @blondinka95
@ahojka5 Kaia sa mi nepáči, sestra je karin a volame ju Kaja takze mi to príde už take obyčajne meno keďže je to zdrobnenina veľa ženských mien 😊
@blondinka95 aj ja mám normalne meno “Nicoletta” a musím diktovať písmenko po písmenku čiže to je jedno podľa mna😃
Veď to znie podobne ako slovenské meno- Karolína (naša tenistka "Kaja" Schmiedlová)
A mňa teraz zaujíma, aké meno máš ty
Ja mám meno Aniella a všetci na to Daniela a ja že nie že Aniella bez D… a potom ešte vysvetlit že je tam ie a nie j, a takisto dve l 🤷🏽♀️
Kolegyňa má dcéru Karolínu a tej hovoria kadejako, aj Kajla už som počula, Karla úplne bežne.
V amerike by ti to asi preslo ale ked to vyslovim, tak sa mi to zda take foneticke a napisane to tiez vyzera divne.
Mne sa zas paci Kaisa 😊
Ja poznám jedno dievča čo má také meno. Jej meno sa píše Kayla.
@1ryba 😅
Aniella - tak to budeš asi jediná na Slovensku.. Ariel sa ti nepáči?
Karla je pekne meno a nikto sa nad nim nepozastavi ani v zahranici. Za mna ano 👍
Kailla ee
@karolinakr veď Ariel je praci prášok 😆 raz mi v škôlke namiesto Aniella napísali Ariela a všetci sa mi smiali
😀 ty sa smeješ, ale mne sa to meno páči a dokonca ja pre chlapca, ale prášok je prášok
a Kamila? to zaručene nikto mat nebude, ale Kamila sa mi až tak nepáči
Ináč mne sa takto páčilo odjakživa meno Zara, aj skôr ako sa stalo popularne, ale nedala by som ho kvôli značke:D to na margo toho Ariel
Podla mojich skusenosti, najlepsie najkrajsie mena vyberaju muzi, kludne nech nejake poradi on 🙂
Wau, teda ozaj netradičné mená... ale jedno ti povedať môžem, meno hlásiš pri pôrode 😂 ja som chcela Alessiu, mala som smolu, že muž stihol pribehnúť k pôrodu 😂 teda mala iz bola na svete, on prišiel a akurát sa ma pýtali na meno. A už som bola v ricke
@ahojka5 Niekto tu cital Kde raky spievaju co...
@maminkadeticiek niekto určite, ale ja to nepoznám 🙂 Len sledujem asi 10 profilov na Instagrame s tematikou výberu mien pre deti, tak mám celkom široký zoznam už vo svojom archíve kde si zapisujem čo ma zaujme 😁.
Karla sa mi zdá trochu tvrdé. Ja som za Kamilu, mne sa to meno páči a prezývka Kami mi príde veľmi milá
Kylie ako Kylie minogue 🙂 Mame toto meno v triede.
Nepozeraj na to ako skomolia deti a dospelí jej meno v budúcnosti. Na každé meno sa nájde niečo nejaká prezývka. Karolína Karolínka Kajka sa mi páči. Kaila je studené a nedá sa už urobiť zdrobnenina. To ju aj muž bude furt volať Kaila? Môj názor. Nemusíš ho brať.
@slovakboy tak nie každý je vysadený na zdrobneniny. Mne sa napríklad meno Karolína páči, ale nedala by som ho práve kvôli prezývke Kaja/Kajka, to je za mňa des. Podobne ako pri mojom mene 😅.
Autorka, mne sa páči Kylie, to znie jemnejšie, ale to sa asi mužovi tiež nepáči. Tak možno tá Kamila? Carla je dosť tvrdé.

Dbajte na to aby sa hodilo k priezvisku a aby tym dieta v buducnosti netrpelo 🙂