Ako vybrať najlepšie meno pre dievčatko?
Ahojte neviem si vybrat meno pre dievcatko poradte mi prosim 🙂 takze Lara, Karolina, Zoe, Sara ,Ema 🙂 dakujem za pomoc 🙂
Ja mam doma Emily a som spokojná;)
@livia2609 musi sa hodit k priezvisku,ak to nahlas vyslovis spolu..a tiez mysli na rozne formulky tychto mien, ci sa ti to paci,,ci nevznikne nejaka divna prezyvka atd.
Ema
Ako píšu vyššie, musí sa hodiť k priezvisku a páčiť Tebe. A mimochodom, meno Ema už nemôžem ani počuť, to dáva každý, to je už až smiešne neoriginálne.
karolína
Ja mam Karolinku 😉👍, mne sa páčia silné mena.
@babydesire
a keď sa vydá, zmeni priezvisko a meno sa k nemu nehodí 😉?
Z týchto tvojich jednoznačne Ema . Netreba byť silou mocou originálny .
A otec dieťaťa chce aké meno
Za mna Ema nie, dnes je to meno snad kazdeho druheho dievcatka. Aspon v Rakusku je ich strasne vela. Podobne ako Ella. Mne sa tiez paci, ale je to preflaknute. Za mna Karolina je pekne meno. Take, ze z toho vies spravit aj Carla, alebo nieco pekne. Tiez tie skratky v slovencine su fajn
Všetky sú pekné, ale za mňa top asi Zoe a Sára.
Ema je kazde druhe dievca na ihrisku a v skolke a napriklad v mladsieho syna triede je to uz.riadna divoci a s tymi menami...larisa, naya, nicolas, uz sotva najdes nejake bezne normalne (nehovorim, ze otrepane) meno. Ale Karoilnka je podla mna pekne, nie divoke, ale ani nie otrepane meno
Mne sa najviac z vašich mien pači Lara, ikeď vela ludí by povedalo, že to je meno pre psa, ja poznám v mojom okolí dve dievčatká s týmto menom a velmi sa mi to na nich páči. Meno Karolína je krásne, ale prezývka Kaja by mi vadila, ale to je len moj vkus, vám to vadiť nemusí. Keď sa povie Zoe tak si predstavím také kučeravé dievča tmavšej pleti, na slovenku mi toto meno príde moc exotické. A menám Sára a Ema sú za mňa ,,neurazí, nenadchne” jednoducho neutrálne, ale nič s nimi nepokazíte.
Zoe sa mi z toho najviAc páči
Lara
Z týchto sa mi páči najviac Ema a Karolína...
Ema je už všade. Najkrajšie podľa mňa je Karolína 🙂
Karolína alebo Lara.
@livia2609 karolina, ema
@svetlonos 😄 jaaaj, no hlavne aby sa k nej hodil on, a aby sa aj vam pacil,,co tam po mene,,to uz bude jedno 😃 Ale tiez nad tym premyslam, ze ako pekne sme zvolili mena, ale ak sa dcera vyda, tak... No uvidime...ktovie, tych svadieb postupne ubuda a zije sa " na divoko" 🫣
@babydesire
A mozno sa vyda a muz si vezme priezvisko po nej alebo si nechá každý svoje 🙂
Ja mám Emku, ale keby mám ešte ďalšie dievčatko bolo by Zoe ❤️🙂
Z tohto Zoe
Mne sa paci Karla

Ema. Je to moje najobľúbenejšie ženské meno.