Ako získať schválenie netradičného mena na matrike?
Ahojte.
Mamičky, ktoré ste pre svoje dieťa vybrali fakt že netradičné meno, ako ste postupovali na matrike?
S manželom sa nám už dlho páči jedno meno. Ešte som nikoho nepočula s tým menom, len pár krát v zahraničí.
No neviem ani dohladat, že v akom zahraničnom kalendári sa to meno nachádza.
A ďalšia vec. Na matrike sa dá zistiť ešte pred narodením dieťaťa, či mi to meno schvália? Treba tam aj niečo dokladat o pôvode a existencii toho mena?
Ďakujem.
@anonym_autor ona to meno nenapíše lebo dobre vie že by tu schytala hejt keďže ďalšia mater ktorá vybrala nejaké príšerné meno a chce zničiť svojmu dieťaťu život. Palec hore
@anonym_e4e150 nie autorka, ale primitívni ľudia ako ty sa budú vysmievať z mena dieťaťa a ničiť mu život, palec dole.
@anonym_autor ona to meno nenapíše lebo dobre vie že by tu schytala hejt keďže ďalšia mater ktorá vybrala nejaké príšerné meno a chce zničiť svojmu dieťaťu život. Palec hore
@anonym_e4e150 ja nerozumiem, ty si spokojna s menami svojich deti, tak preco ta trapia mena inych? Ty si asi jeden z tych dovodov , odkial sa deti ucia posmievat inym detom....
ešte sú tu mená, ktoré akosi nikto v mojom okolí nedáva ako Dmytro, Valerij, Oleksiy, Volodymyr, Vitalij, Serhij, Danilo, Stepan, Mykola, Iryna, Nadiya, Alla, Liliya, Kvitoslava, Zoriana, Tamila...
@anonym_e4e150 ja nerozumiem, ty si spokojna s menami svojich deti, tak preco ta trapia mena inych? Ty si asi jeden z tych dovodov , odkial sa deti ucia posmievat inym detom....
@kremlicka250 ja sa nehanbím svoje mena napísať
@kremlicka250 ja sa nehanbím svoje mena napísať
@anonym_e4e150 ale rozdiel je, ze ludom je uplne jedno , ako sa tvoje deti volaju ....mne urcite. Mena tvojich deti ziadno nezmenia moj zivot tak ako mena inych deti....