Aký je váš názor na meno Flávia?
Ahojte, oslovilo ma toto meno, ešte som nikoho s ním nestretla. Čo si o ňom myslíte? Ako by ste ju volali? (Zatial dieťa neplánujem, len sa mi zapáčilo meno)
Mne to príde ako by niekto šušlal a nevedel povedať Slávia 😅
k tomu menu by som nedala žiadnu zdrobneninu. Bola by Flavia od narodenia až do dospelosti 🤷♀️ .. mne osobne ss meno nepáči 🙂
nic si o nom nemyslim, pozrela som si vyznam, ze zlatovlaska, nuz prirodzeny blond ide do uzadia...
nie, nepáči..
Nepáči sa mi😀
Poznam jednu, znama dala take meno dcere.
Nepáči sa mi,pripomína mi to auto fabiu...
Susedia mali Flaviu (Svajciari), vraj je to vo Svajci úplne bežne meno. Mne sa to meno celkom páčilo, aj keď nie az tak veľmi, že by som ho dala vlastnému dieťaťu.
Pôvodne, v starovekom Ríme, sa tak volali všetky ženy z rodu Flaviovcov (tak, ako všetky z rodu Iuliovcov boli Iulie, Claudiovcov Claudie, Valeriovcov Valerie...).
Chúďa dieťa..už teraz ho ľutujem.
@cukroska neviete čítať? O akom dieťati rozprávate?
Podľa mňa to nie je zlé meno, len neobvyklé. Len sa mi viac pozdáva s krátkym "a", ako Flavia, keď už..
Nooo, pripomenulo mi to cukríky...slávia. ako bolo už spomenuté, akoby niekto šušľal pri vyslovení 🤷🏼♀️🤓
Mne sa Flavia paci. V Taliansku bezne meno.
Som ani nevedela ze take existuje😀
Otec ma kamarata z Rumunska, ktorý sa volá Flávio a ma manzelku ktora ma take tiez “divne” meno. A si prave myslia ze ona je Flavia a on ma jej meno akoze. Mne sa paci, podobne ako Fialka
Kolegyna ma dceru Flaviu,celkom pekne meno, ale ani tu v Taliansku nie je prilis pouzivane.
Jeej, tak sa volala jedna reholna sestra, ktoru som este veeelmi davno poznala. Pekne meno pre zasvatenu osobu ;)
@cukroska Ja si zase hovorím Cukroska to je chúďa dieťa, že ju rodičia nenaučili slušnému správaniu. Zrejme čítať neviete! 🤷🏻♀️ Už v úvodnej správe píšem, že dieťa neplánujem! Pýtala som sa na meno ako také. Občas je lepšie byť ticho, ako len zbytočne urážať. PS: nič nepokazíte, keď napíšete iba ,,Nie, nepáči sa mi” 👍🏻
Nepaci sa mi. Ale je tvoja vec ake das meno bábätku.
Mužskú verziu Flavio poznám aj osobne,k dotyčnému sa hodí,keďže je to rodený Talian. U nás k našim priezviskam si to neviem predstaviť,a u dievčaťa už vôbec. Nemá to ani skratku,on je jednoducho Flavio ,aj ako dieťa ho len tak volali. Flavia ... neviem,mne to nesedí. Taká Flavia Genardi je ok,Flavia Kováčová....asi nie
Aj Flavia aj Flavio sú krásne mená. Za mňa bez dĺžňov.
Ak by ho malo slovenské dieťa ,tak určite nie
Kokos vy kde beriete tie mená? Jeden bizar väčší ako druhý 😂 Ako by sme ju volali? 🤔 Flavka, Flava, Fla, Lala, Lava, Via alebo ako inak. Ale je pravda, že ženu, ktorá chcela dať svojmu dieťaťu meno "Píč" neprekoná nič 🤣
Ťažké na výslovnosť , aspoň pre dieťa určite a konkrétne k našemu priezvisku , by to znelo dokopy skoro ako Charlotte Rigová .
Pre boha, že flavia, to co ešte nevymyslíte 🙄
Flavia znie pekne, mohla by si ju volať Flavka, Fifi, Flavi, Flavianka

To je talianske? Nie, nepáči sa mi.