icon

Aký je váš názor na meno Flávia?

20. feb 2025

Ahojte, oslovilo ma toto meno, ešte som nikoho s ním nestretla. Čo si o ňom myslíte? Ako by ste ju volali? (Zatial dieťa neplánujem, len sa mi zapáčilo meno)

barka1
20. feb 2025

To je talianske? Nie, nepáči sa mi.

kristinka92
20. feb 2025

Mne to príde ako by niekto šušlal a nevedel povedať Slávia 😅

smejkuskaa
20. feb 2025

k tomu menu by som nedala žiadnu zdrobneninu. Bola by Flavia od narodenia až do dospelosti 🤷‍♀️ .. mne osobne ss meno nepáči 🙂

cina1
20. feb 2025

nic si o nom nemyslim, pozrela som si vyznam, ze zlatovlaska, nuz prirodzeny blond ide do uzadia...

deti95060810
20. feb 2025

nie, nepáči..

laskonka_lasky
20. feb 2025

Nepáči sa mi😀

kamagma
20. feb 2025

Poznam jednu, znama dala take meno dcere.

nela82
20. feb 2025

Nepáči sa mi,pripomína mi to auto fabiu...

vroni
20. feb 2025

Susedia mali Flaviu (Svajciari), vraj je to vo Svajci úplne bežne meno. Mne sa to meno celkom páčilo, aj keď nie az tak veľmi, že by som ho dala vlastnému dieťaťu.

aniele
20. feb 2025

Pôvodne, v starovekom Ríme, sa tak volali všetky ženy z rodu Flaviovcov (tak, ako všetky z rodu Iuliovcov boli Iulie, Claudiovcov Claudie, Valeriovcov Valerie...).

cukroska
20. feb 2025

Chúďa dieťa..už teraz ho ľutujem.

autor
20. feb 2025

@cukroska neviete čítať? O akom dieťati rozprávate?

oblecenie99
20. feb 2025

Podľa mňa to nie je zlé meno, len neobvyklé. Len sa mi viac pozdáva s krátkym "a", ako Flavia, keď už..

huxy
20. feb 2025

Nooo, pripomenulo mi to cukríky...slávia. ako bolo už spomenuté, akoby niekto šušľal pri vyslovení 🤷🏼‍♀️🤓

minilla
20. feb 2025

Mne sa Flavia paci. V Taliansku bezne meno.

ivana11155
20. feb 2025

Som ani nevedela ze take existuje😀

7komorova
20. feb 2025

Otec ma kamarata z Rumunska, ktorý sa volá Flávio a ma manzelku ktora ma take tiez “divne” meno. A si prave myslia ze ona je Flavia a on ma jej meno akoze. Mne sa paci, podobne ako Fialka

anega79
20. feb 2025

Kolegyna ma dceru Flaviu,celkom pekne meno, ale ani tu v Taliansku nie je prilis pouzivane.

silvike
20. feb 2025

Jeej, tak sa volala jedna reholna sestra, ktoru som este veeelmi davno poznala. Pekne meno pre zasvatenu osobu ;)

cukroska
Autor odpoveď zmazal
autor
20. feb 2025

@cukroska Ja si zase hovorím Cukroska to je chúďa dieťa, že ju rodičia nenaučili slušnému správaniu. Zrejme čítať neviete! 🤷🏻‍♀️ Už v úvodnej správe píšem, že dieťa neplánujem! Pýtala som sa na meno ako také. Občas je lepšie byť ticho, ako len zbytočne urážať. PS: nič nepokazíte, keď napíšete iba ,,Nie, nepáči sa mi” 👍🏻

terezkaarthuramax
21. feb 2025

Nepaci sa mi. Ale je tvoja vec ake das meno bábätku.

jaskolka
21. feb 2025

Mužskú verziu Flavio poznám aj osobne,k dotyčnému sa hodí,keďže je to rodený Talian. U nás k našim priezviskam si to neviem predstaviť,a u dievčaťa už vôbec. Nemá to ani skratku,on je jednoducho Flavio ,aj ako dieťa ho len tak volali. Flavia ... neviem,mne to nesedí. Taká Flavia Genardi je ok,Flavia Kováčová....asi nie

murko14
21. feb 2025

Aj Flavia aj Flavio sú krásne mená. Za mňa bez dĺžňov.

rorino
21. feb 2025

Ak by ho malo slovenské dieťa ,tak určite nie

dominikamacakova
21. feb 2025

Kokos vy kde beriete tie mená? Jeden bizar väčší ako druhý 😂 Ako by sme ju volali? 🤔 Flavka, Flava, Fla, Lala, Lava, Via alebo ako inak. Ale je pravda, že ženu, ktorá chcela dať svojmu dieťaťu meno "Píč" neprekoná nič 🤣

bobaas
21. feb 2025

@nela82 akurát prvé, čo mi prišlo na um 😀Aké máš auto? Fkoda flávia...

lenka.25
22. feb 2025

Ťažké na výslovnosť , aspoň pre dieťa určite a konkrétne k našemu priezvisku , by to znelo dokopy skoro ako Charlotte Rigová .

bielasovicka
23. feb 2025

Pre boha, že flavia, to co ešte nevymyslíte 🙄

anonym_604c8e
17. aug 2025

Flavia znie pekne, mohla by si ju volať Flavka, Fifi, Flavi, Flavianka