Aký máte názor na meno Ján Noel?
Aký máte názor na meno že Ján Noel ? + priezvisko, ktoré sa ku to mu hodí.
Je to úprimne zle nakombinovanie? 😅 neurazim sa kľudne píšte názory ..
len môj partner chce, aby sa dieťa volalo po ňom a nechce vôbec kompromis .. jedine takýto kompromis podľa mňa prijme .. on je totiž Ján. ( majú to ako rodinnú tradíciu aj jeho otec aj jeho dedo a tak ďalej sa tak volajú. ) ale mne to mebo proste nesedí, neviem prečo 😅
Hans, Janos, John, Jean, Juan
Tak ked je rodinna tradicia, asi by som privolila. A tebe sa paci Noel? Ak mate zahr priezvisko, neskusis Jan Noel, kratke? To bude zniet lepsie.
Nakoniec aj tak ho nik nebude volat Ján.
Modernejsie by bolo ian.
Ja by som meno, ktore sa mi nepaci nedala...je to aj tvoje dieta...to ze oni maju tradiciu je jedna vec...a co ak by si aj ty chcela dat meno po tvojom otcovi? dajte meno, ktore v rodine nie je a zhodnete sa na nom obaja...preco by dieta malo dedit meno? ved je to original...nech ma svoje meno
Autorka a otec je manželom, či len priateľom?
Meno Jan je pre mna najviac ,,najskaredsie" a v tejto kombinacii to ozaj nieje dobre aj keby sa mi paci
Úprimne, veľmi zle nakombinovane. Noel sa mi veľmi páči, ale určite nie v kombinácii s menom Ján
Uprimne neviem ake priezvisko sa k tomu hodi ale samotna kombinacia mien Jan a Noel mne evokuje nieco ako Kevin Armando Lakatos..
@lonely66 práveže meno Noel ma svoj význam. meno Noel pochádza z francúzštiny a je odvodené zo spojenia "Dies Natalis", čo v preklade znamená "Božie narodenie". A nie nemá ho každý ale bude ho mať každý. Skoro.
Však ku Noel najlepšie francuzska verzia Jána Jean.
Takže Jean Noel.
Dieťa sa má narodiť na Vianoce?
Ja zas poznam Jánov ako sikovnych a uspesnych muzov, ziadni tutkovia.
@0silvia0 môj muž je taký.
Tak mne určite to Noel pasuje viac než nejaký Michael, Samuel alebo iný svätý🤣 u nas sa v obci nedavno narodil Janko a všetci sme boli odvarený z toho mena že na túto dobu to nik nečakal, ale každe meno je pekné, keď sa pekne volá, poznám jedno dieťa ktoré sa volá Ján Neil a toto mi už zasa k sebe nejde predsa len to Noel znie lepšie než Neil ale záleži aj na priezvisku či to k tomu ide. Keď si ho od mala naučiš že je to Noelko tak všetci ho tak budú volať, aj v škôlke sa sam predstaví ako Noelko... aj deti v škôlke a škole si zvyknu že má 2 mená a budú ho volať tak ako sa im predstaví.
@miracle25 veď práve 😂
Mne sa velmi paci nemecka verzia Johan alebo Johannes alebo latinska verzia (myslim, ze sa pise) Joannes. S tym.by manzel nebol ok?
Ján Noel je riadna divočina priznam sa. U mna totozne ako keby ste to spojili do jednoho ako Janel/Januel/Noeljan :D
Autorka, dve mena sú oblb. Aj tak sa pouziva iba to prvé. Takže bud presvedčíš muža na Noel, alebo sa zmieriš s Jánom. Naco by si dávala synovi meno Ján Noel, keď Noel, tvoj favorit sa používať nebude, akurát keď budeš vypisovat nejaké formality.
Tak sa s tým menom Já zmierim no 🤣🥲
Pripadne by som sa asi tiež zmierila s menom Ján a to ďalšie už by som si pomenovala já a muž by musel súhlasiť aj keby sa to ďalšie malo volať Pamela alebo Ibrahim
@autorka 😀 si rozumná žena
Myslela som si, že keď uvidí ten pôrod, tak povolí 🙂🤣🤣🤣 ale ak nie, tak sa s tým budem musieť zmieriť .. vyššie som čítala otázku , či to je priateľ alebo manžel, za mňa je ti úplne jedno, keďže budeme mať spolu väčší “úväzok” a to dieťa. Ale už ma požiadal o ruku. Ešte pred tehotenstvom. A svadbu ešte neplánujeme. 🙂
Mne sa Janko v dnešnej dobe páči. Je krátke, slovenské a jedinečné. Veľmi sa mi páči keď sa mu vraví Janík. Noelkov je už podľa mňa dosť. Nepáči sa mi.
Inak keď už tu mam osobu ktorá je v rovnakej situacii ako já :D otcovstvo sa potvrdzuje u teba na matrike alebo u toho muža či to je jedno? Neriešili ste to už? Alebo pripadne neviete mi baby poradiť?

Za mna oki, pekne kombi, to druhe bude iba ofiko v podstate v dokladoch. Tym druhym vacsinou dieta nikto nevola. Nas ma tiez ofiko dve mena, zijeme v Rakusku. Ale ma to iba v dokladoch, ofiko zaznamoch a pod