Aký máte názor na meno Ján Noel?
Aký máte názor na meno že Ján Noel ? + priezvisko, ktoré sa ku to mu hodí.
Je to úprimne zle nakombinovanie? 😅 neurazim sa kľudne píšte názory ..
len môj partner chce, aby sa dieťa volalo po ňom a nechce vôbec kompromis .. jedine takýto kompromis podľa mňa prijme .. on je totiž Ján. ( majú to ako rodinnú tradíciu aj jeho otec aj jeho dedo a tak ďalej sa tak volajú. ) ale mne to mebo proste nesedí, neviem prečo 😅
Autorka najlepšie bude, ak si spolu sadnete a vyberiete meno čo sa vám bude páči obom. Mám známu čo dala mená, ktoré sa páčili jej mužovi a doteraz to ľutuje.
Ja by som našla nejaké iné meno, mimo týchto dvoch 😁 Ani táto kombinácia niee...Lebo ak by to bolo dievča a v rodine máte tradíciu ženských mien Anna, dcéra by sa volala Anička Jessica? 😃
@lonely66 tebe už úplne šibe sorry. Keď už chceme aby naše dieťa to vnímalo trošku. Wtf budeme mať rodinu ale jeden nechce manželstvo? Moja vec kedy chcem svadbu !!!!!!! Na úrad pojdeme ešte pred pôrodom !!!!!!!! Koncim
@danyelia ja som Anna Mária 😂 ale teda také by som nedala
@lonely66 Áno tebe . Pretože tu píšeš bludy asi tvoja vlastná skúsenost. Čo sa ty staráš kedy ja chcem svadbu. ? Čo ta na tom tak zaujalo? Nenapisala som, že presne dva roky, ale že aj KEBY 2 roky, tak to je v pohode. dobrú nocku !
.
Jan je krasne meno, ako kazde, ked sa pekne povie. Spolu neladia, ale oboma naraz ho volat asi nebudes. Mozes si ale spravit zdrobneninu a hovorit mu Janoelko 😀 Ono je to o zvyku. Sledujuc tieto diskusie mam pocit, ze sa vyber mena velmi precenuje.
Noel sa aspon cita tak, ako sa pise, - asi ako kde teda. U na maju Ewana a hovoria mu Ewan. Ked mu raz poveddia Ivn, to bude srandy kopec. 🍃
Autorka prepáč, mne sa to dokopy vôbec nepáči..
A za mňa, pokiaľ by chlap chcel dat meno, ktoré by u mňa bolo taký neutrál, ok, vyhovela by som. Ale pokial by chcel meno, ktoré by sa mi vyslovene nepácilo, nedala by som ho. Neviem si predstavit oslovovat svoje dieťa menom, ktore by sa mi nepacilo
@ahhola je viac takych. Ja poznam Deana, co je Dean a nie Din, Briana, co je Brian a nie Brajen
Uprimne? Nesla by som cestou "tak sa s tym menom teda zmierim". Co keby ste mali aj vy tradiciu preberania mebo z otca na syna? Ako by ste ho nazvali, ktora rodina by "vyhrala" to pokracovanie tradicie? Ja by som na vasom mieste vymyslela tretie, uplne ine meno, na ktorom by ste sa zhodli obaja..
Pekné ak si odmyslím Noela. 🫣😅
Autorka, ak sa tebe páči meno Noel tak daj iba Noel.
Keď mu dáš meno Ján Noel tak ho každý bude volať iba Ján, Janík ale nikto mu nepovie Noel podľa mňa.
@senta_sofia
Este Deana by som brala, lebo mame Deanu-Dean,
Din-meno, sa mi v Gilmorkach moc nepacil...
vraj je aj Georg, ktoremu hovoria Georg, nie Dzordz.
To je uz je rovno vynalez noveho mena. 🍃
Ale to je asi vyvoj, ved aj Richard mohol byt Ricrd.
@sisaka ako píšem ...to že Vám sa to nepáči je vaša vec 🤣 ja tiež preferujem slovenské mená ale nejdem sa mixovať do výberu mena pre dieťa autorky až natoľko že budem vypisovať čo je otrasne a čo nie je. Každý nech si svoje dieťa pomenuje ako mu pasuje a každé meno je pekné keď sa pekne volá.
@natalka13 však je normalne napisať nazor ale niektoré osoby, nemyslím teraz pani na ktorú som reagovala ale keď si to spätne prečítate tak pochopíte, niektoré osoby to hnali až do extrému a to mne pride choré preboha, beriem každy nazor ale 85x sa vyjadrovať čo je hrozne a otrasné alebo že autorka nie je vydatá ...pride mi to choré a niektoré ženy by sa mali prebrať zo sna a pozrieť sa na seba 🙂
@miracle25 Ďakujem ti veľmi pekne, že si si ma v komentároch zastala ❤️☘️ no niektoré by sa mohli zamyslieť. Čo sa týka mojej svadby. To je cisto moja vec .. a niektoré ma udivuju, že im je prednejšie manželstvo ako dieťa . Väčší úväzok proste na celý život. 😁 ale nevadí. ☘️☘️
Znie to fakt divne spolu 🙈 ale tak on si ta nezobral ani za zenu, tak preco by mal mat maly este aj krstne meno po nom? Sa ho spytaj ci aj to maju v rodinach, ze si otec dietata nevezme matku.
Suhlasim, ze dieta je vacsi zavazok ako svadba a je aj uplne ok ak niekto svadbu nepovazuje za dolezitu vec. Ja by som ho ale teda takto podpichla.
@milanemila omg 🤣🙈
To, že ma požiadal o ruku, si poriadne preskočila.
Necitala som 5 stran komentarov to je fakt :D ale teda neviem mne pride absurdne sa nevediet dohodnut ani na mene pre dieta. Vies kolko este rozhodnuti vas po jeho narodeni caka a teda pri kazdom sa handrkovat je o hubu. Aj janko je zvlast fajn meno a aj noel je zaujimave, ale spolu to znie fakt zvlastne.
Ja by som nedala meno, ktore sa mi nepaci. On nechce Noel, ty nechces Jan tak si sadnite a vymyslite meno, ktore sa bude pacit obom. Priezvisko po otcovi mat bude. Nerozumiem preco by mali mat aj rovnake meno, kor ked tebe sa nepaci. Ak je taky uzasny ako pises tak to isto pochopi a vyberete nieco ku spokojnosti vsetkych.
@lauriik tu nešlo o to, že by sa mu meno Noel nepáčilo. Jemu sa nepáčilo žiadne a nechcel sa dohodnúť na žiadnom inom mene.
Prepac, ale tvojmu chlapovi chyba stipka empatie. Ked sa raz mojmu zivotnemu partnerovi (ktoreho milujem natolko, ze si s nim spravim dieta) nepaci meno, ktore navrhujem, tak je pre mna nepredstavitelne, ze by som dalej trvala na tom, ze to meno bude. Ved vyberam tak aby sme boli spokojni obidvaja. Ty mu toho syna vynosis a porodis. Tak snad mas aspon pravo vybrat meno, ktore bude pre teba priatelne.

@miracle25 až na to, že slovenská zdrobnenina so zahraničným menom znie otrasne.
To fakt radšej Ján a mať doma malého Janka, Janíka, Janíčka. Sto krat krajšie a prirodzenejšie ako Noelko, Kevinko, Liamko…