Andrea alebo Adriana
Ktore z tychto dvoch mien sa vam viac paci? Su si dost podobne, neviem sa rozhodnut.
za mňa žiadne. 🙂
@kristina74 ja to mám zasa opačne, Andrejka ma dvíha zo stoličky, Ada mi nevadí🙂))
Mne osobne skôr Adriana veľmi pekné meno
Ja som Andrea a dcéra sa volá Adriána
Druhé dievča sme chceli pomenovať Andrea. No po dcére nasledoval syn. 🤷♀️ Pekné meno. 👍🏻
Andreu často volajú Aďa, Ada, Aďka, málokedy Andrejka. Adriánu často volajú Adrika. Je na Tebe, čo sa Ti viac páči s ohľadom na všetky variácie mien. Tak isto by som zvážila význam mena a samozrejme aj Tvoje priezvisko, takpovediac či ladia spolu.
Adriana...
Adriana...
Porozmyslaj, ako by ste ju volali jednym ci druhym menom, zdrobneninami a ktore ti bude krajsie zniet. Mne sa pacia obe, aj som sa rozhodovala, ci Andrejka alebo Adrianka, vyhrala Andrejka (aj u ostatnych clenov rodiny). Aj ju tak volame, Aďa ani Aďka ju nevola nik.
Ani jedno sa mi veľmi nepáči, ale každý má iný vkus aj co sa mien týka, krajšie je určite Adriána
@kristina74 ja som zas Adriana, a tiež mi všetci hovoria Aďa, takže to je asi jedno, ja už potom radšej tu adriku znesiem 😁
Ja poznam aj Adrianu aj Andreu
Andreu volam Aďka, Aďa a Adrianu volam Ada 🙈🤣takze daky rozdiel tam neni
@marhulka13 ja som tiež Adriána a ľudia mi hovoria Aďa, Aďka... Chvalabohu nie Adrika, to som ani nepočula ešte :D na Slovensku majú ľudia zvyk skracovať a neviem ako meniť mená. Čiže aj keď sa predstavím ako Adriana, tak proste nezáujem 😅 ale v Nemecku nikto mi inak nepovedal ako Adriana a bolo to super. Mám rada toto meno, ale meno Aďa nie 🤢
Už teraz som zvedavá aká dvojica mien bude na výber zajtra 😅 z týchto ani jedno pre mňa 🙄
Andrea je krásne a vznešené meno. A Andrejka je krásna zdrobnenina.
@shinon258 presne, tu sa niektoré mená až neskutočne komolia. Ja mám dcéru Júliu a iba tak jej vravím. Veľmi sa mi to meno páči tak ako je. No úplne zabite je, keď sa ma spýtajú, ako ju voláme. Mám chuť povedať že Tibor 🥴
Za mňa Adriana,ale zas bude vždy problém, či má dĺžeň alebo nie.
Mne sa celkom páči Adriana.. jeden čas sa mi veľmi páčilo meno Ariana, je to také nezvyčajné a zaujímavé..
@shinon258 skús rovno pri predstavení povedať "volajte ma Adriana" ľudia by to mali viac pochopiť.. ja zase zásadne volám človeka tak, ako sa mi predstaví 😅
Mne sa páčia obidve mená 😊
Adriana
@kinderzwillinge presnejšie len v Taliansku, inde je to ženské meno
🌷Andrea je ľahšie vysloviteľlne, vždy sa mi páčilo, ale aj Adriana je krásne meno, všimla si si, že nositeľky sú krasavice? Adriana Kmotríková, Adriana Sklenaríková, Adriana Lima, Adriana Tarábkova. Nielenže je to pekne meno, ma aj super krásne nositeľky hoci sa horšie vyslovuje, daj toto, možno sa ti nejaka extra kočka narodí. Všade píšu, že vo význame prijemna, okuzlujuca čarovna a možno na tom niečo bude...🐝
Andrea ...ja som Andrea 🙂 a som s tym menom velmi spokojna,paci sa mi a vzdy ho hrdo vypisujem,ak niekde treba uviest meno. V mojom okoli nepoznam nikoho,kto sa tak vola,zato Adriana je dost frekventovane meno - v starsich rocnikoch samozrejme. Vzdy sa aj predstavujem ako Andrea a tak ma aj volaju, pripadne mi doteraz casto hovoria Andrejka. Myslim,ze to meno je pekne aj pre male dievcatko a aj pre dospelu zienku a aj pre starsiu damu 🙂. V podstate pasuje aj k nasim slovenskym menam,rovnako aj k zahranicnym 😉
Ja mám dcéru Adrianku .Kedysi som chcela Andreu keď som to povedala dcére tak povedala že je teda radšej Adriana .
Práveže Adriana je menej frekventované meno ako Andrea ja poznám hrozne žien s menom.Andrea .
Adriana len málo.Ale bez dĺžná 😁

Adriána určite 🤣🤣.
Môj manžel chcel Adriánu , a ja by som chcela tiež lenže som nechcela aby sa volala po mne 🙂
Inak na každé meno niekto nájde zdrobneninu alebo ho skomoli .
Mám dcéru Viktóriu , keď sa jej v škole alebo v škôlke opýtali či ju majú volat Viki povedala že nie , že jej sa páči Viktória 🙂 tak ju volajú tak ako si naučila 🤣🤣