Anetka, Adelka, Lea alebo Nela
Anetka
Adelka
Lea
Nela
Tak ktoré by ste si z týchto zvolili vy? My sa fakt nevieme rozhodnúť povedali sme si že až ju uvidíme vtedy ju pomenujeme
@veronka12123 Nela
Adela 🎀
Nela
Adelka alebo Anetka
Adela
Aneta - bez zbytočnej zdrobneniny
adela
@veronka12123 Anetka alebo Adelka 🙂
@veronka12123 Adelka je veľmi pekné aj Nela je fajn.
@veronka12123 ozaj, ale prečo nie po tebe ? Veronka, aj moja dcéra sa tak volá a pre mňa tiež veľmi pekné meno
Adela alebo Aneta, určite v základnom tvare
Ja mam nellinku 😁
@veronka12123 Lea
Lea > Aneta
@veronka12123 mne sa nepáči ani jedno, Adelu sme mali v triede a chlapi si z nej uťahovali frázou ,,Adela ešte nevečerala,, Lea aj Nela je také tuctové u nás ak tak Anetu
@veronka12123 Adela
Lea
@veronka12123 mne sa nepáči ani jedno, Adelu sme mali v triede a chlapi si z nej uťahovali frázou ,,Adela ešte nevečerala,, Lea aj Nela je také tuctové u nás ak tak Anetu
@anonym_cea0d7 Toto povedal doktor v nemocnici, ked som porodila 4.5kilovu, ze "Pekne ste ju vykrmili... Adela jeste nevecerela" 😅 teraz uz mladi nebudu ani vediet, ze taky film existuje.
Ja som za Adelu, ma aj pekny vyznam. Lea je tusim antilopa ci nieco take a Nela ani nema jasny povod...
Adela akebo Aneta.
Nela je neskutočne otrepané meno a Lea je ako skratka iného mena.
mam Nelu a tolko ich je vsade, ale paci sa mi stale to meno😂 Adela, Aneta su fajn, urcite ich nebude pat v triede.
Ja som za Anetku alebo Adelku, veľmi pekné, neotrepané.🙂
Keby som mala dievca, mala som pripravene meno Lea
Lea
Volám sa Aneta a paci sa mi ze to meno ani po rokoch nieje otrepane. Ako Nela, Nina, Sofia, Olívia.
@anonym_cea0d7 mám 26 a už netuším o čom hovoríš 🙂 takže si myslím, že dnešné deti už absolútne nemajú poňatia o tomto - tipujem že je to nejaký prehistorický fil/serial
Adelka je nadherne meno...
Lea alebo Nela
Lea 😍
@veronka12123 ozaj, ale prečo nie po tebe ? Veronka, aj moja dcéra sa tak volá a pre mňa tiež veľmi pekné meno
@tulipanik12 ja som Natália, ja som zabudla prihlasovacie meno od môjho MK tak som si dala meno túto po mamine😀.. a veronika ani natalia dat nechcem ako som spomínala vyberáme si len z tých co som spomínala vyššie..

Adela, alebo Nela.