icon

Anna verzus Miloslava

23. apr 2021
snazilka_bio_mamka
23. apr 2021

Obe sú pekné, ale ja som za Anna 🙂

darina1952
23. apr 2021

Ak dáš Anna - tak keď bude dieťa školáčka, nebude nikdy oslavovať meniny v škole so spolužiakmi, pretože v júli sú prázdniny. Miloslava má tuším meniny vo februári a vškole ich oslávi 😉 Nie že by to bol vážny dôvod na výber mena, ale vezmi aj to do úvahy. Pre samotné deti to môže byť v tom školskom veku "dôležité". 🙂

vamajka
23. apr 2021

@darina1952 nezmysel čo pýšeš

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
hradnapani
23. apr 2021

@darina1952 toto by som ako argument nebrala, lebo v lete je velmi vela menin (anny, hany, zuzany, jany, jakubovia, samuelovia, oliverovia) no u nas to bolo snad aj vyse triedy a toto nikto neriesil, aj moj je letny a nikdy mu to neprislo. Nehovorim, ze ojedinele sa nemoze stat. Ale zase v dospelosti je to vyhoda - moze oslavovat s kamosmi alebo kolegami na letnej terase alebo opekacke 😀 Ja mam tiez prazdninove meno (vidim, ze aj ty) a tie letne meniny boli super 🙂 kedze narodeniny mam uplne inokedy.

a mne sa velmi paci Anna. Ale aj Miloslava je pekne meno, len tam to budu zrejme skracovat, bud na Milku alebo Slavku (lebo oslovovanie v skole a skolke neovplyvnis)

darina1952
23. apr 2021

@hradnapani tak pre mňa to "hendikep" vždy bol. V škole ma to minulo a cez leto sú v tom čase všetci po dovolenkách 😉

lillala
Autor odpoveď zmazal
petkasaurus
23. apr 2021

Mila Jojovich, hned som si spomenula, za mna toto meno 🙂 anna zacina byt dost caste a Anicka mi pride ako pre nejaku starú babku klebetnu

sissy27
23. apr 2021

@vamajka najväčší nezmysel v tejto diskusii je zatiaľ tvoje "pýšeš" 😨🙈

@darina1952 rodiť cez letné prázdniny je ok? 😀

Za mňa Anna z týchto dvoch, Miloslava nikdy nebude použivať v základnom tvare, vždy bude Milka alebo nejaká iná skratka a v podstate málokto bude vedieť ako sa naozaj volá.
Anna je pekné dôstojné aj v základnom tvare, aj Anička, Anka je milé.

opium29
23. apr 2021

Anna😍

7miriam77
23. apr 2021

z tychto dvoch Anna...

ivanka12311
23. apr 2021

Mme sa ani jedno z nich nepáči vec vkusu a vaše dieťatko tu nie je názor iných veľmi potrebný keď si predstavím že by ma oslovili Anča, alebo Mila 😪🥴

0silvia0
23. apr 2021

@darina1952 ja som sa veľmi rada vyhla tej trapošine rozdávať lízatká celej triede, tiež mám meniny v auguste. Stačili mi narodeniny v marci, nie každý je extrovert ktorý si rád užíva meniny tým, že druhým prinesie lízatká. Moja dcéra to odjakživa pociťovala rovnako, pýtala sa prečo ona ako oslávenec má nosiť do školy sladkosti, keď meniny/narodeniny má ona?

queen_el
23. apr 2021

Jednoznačne Anna

danka808
23. apr 2021

Tiez sa mi viac paci Anna, Miloslava je krasne meno, no volala by ju Mila a to uz take pekne nie je

lypka
23. apr 2021

@darina1952 No chudák môj syn potom ako sme ho utýrali, narodil sa v auguste a ešte sme mu aj meno dali Daniel, ale je už druhák a nemá traumu z toho....

stanulienkat
23. apr 2021

@darina1952 aky hendikep? Ja mam tiez prazdninovu a urobi si oslavu popredu na konci skolskeho roka. Aky problem? Robime tak opakovane a vsetci spokojne zijeme. Ziadne traumy.

datelinka31
23. apr 2021

@darina1952 tak podľa tohto by mi nikdy nenapadlo vyberať meno. My meniny ani neoslavujeme :D

datelinka31
23. apr 2021

@ivanka12311 myslím, že je to otázka zvyku, my mame v rodine Annu a nikdy ju nikto neoslovil Anča.. stačí ľuďom povedať volajte ma takto a vybavené

euka210
23. apr 2021

Mala som spoluziacku na Sš Anna a bola Čanča, druha Anika...mne ani jedno velmi nie.
Ale ja ani tomu vybetu mien tu cez Mk nechapem, musi to byt tvoje rozhodnutie.

malva123
23. apr 2021

@darina1952 tak to teda nesuhlasim

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená