icon

Anna verzus Rebeka

eries
13. sep 2021

Ahojte, prosím len o názor možno nám to pomôže.... Mám dcérku Elišku ktorá onedlho bude mať sestričku.... Nevieme sa rozhodnúť medzi Anna a Rebeka... Ale že vôbec. Pomoc prosím. Priezvisko šimaliakova

jaja20
13. sep 2021

Priezviskom sa vôbec netráp,veď sa vydá 😉

elizabet173
13. sep 2021

@jaja20 môže a nemusí sa vydať, to nikto netuší, dokonca si ako vydatá môže nechať svoje meno, prípadne obidve

kitycat
13. sep 2021

@eries mne sa v poslednom case paci Anna, kolegyna ma dceru co sa tak vola, stale ju vola Anicka, je to predsa jej dcera 🙂 Ale to meno je krasne carovne, uz sa nenosi a priezviskom sa netrap, vsak sa snad vyda. A nejake pokriky deti no ak budu tak budu... Vsak deti z toho vyrastu... Pre rodinu bude tak ako si ju zdrobnite vy

jaja20
13. sep 2021

@elizabet173 To už necháme na budúcnosť,ale ja som dala dcére tiež meno, ktoré sa na 100% nehodí k priezvisku,a rátam s tým, že sa vydá, najlepšie do zahraničia 😄

0silvia0
13. sep 2021

@jaja20 pri dnesnych vztahoch sa mozno vyda aj 3x alebo vobec🥴

sasesoe
13. sep 2021

@eries a co tak 2 mena? Rebeka Anna? Al sa spytaj Elisky. Ja som trosku riesila i datumy narodenin a menin

xena0
13. sep 2021

Anna 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
1mata
13. sep 2021

@eries ja mam doma Rebeku a mozem ti povedat, ze meno naozaj predurcuje povahu. Je to taka rebeka ze az...a to poznam tri a vsetky su to takze povahy😅 Ale aj tak sa mi jej meno velmi paci, ma vela prezyvok, mas z coho vyberat. Anna je krasne tiez, ale ja poznam Annu ktoru volaju len Aňa, Anča.

eries
autor
13. sep 2021

@sasesoe Eliška je za Annu ale nechcem aby rozhodlo 6 ročne dieťa...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
zuzka102
13. sep 2021

Z týchto dvoch určite Anna.

bluka2
13. sep 2021

Skúsila by som niečo iné, ale k tomu priezvisku dĺžkou mena fakt niečo ľahké ako Anna, niečo dvojslabikove. Rebeka sa mi k tomu priezvisku zdá už moc dlhé. Kamoši majú Lenu. Lena Similiakova sa mi práve zapáčilo 😃

rubinka
13. sep 2021

@eries - u nás vyberali mená tiež deti, ak chce Aničku daj tak keď sa aj tebe to meno páči a nemáš nič proti. Bude mať radosť. Nechcem byť hnusná ale dcérke dať vybrať nechceš ale cudzím tetam na internete radšej? 🤷

mirkaferko
13. sep 2021

@eries ja mám doma Rebeku Máriu a Ester Annu. Teda za mňa sú obe mená krásne.... Ak sa bojíš len toho, že Anne budú vymýšľať prezývky, tak sa priprav, že aj pri Rebeke sa nájdu vynaliezavý jedinci. Mne sa napr. nožík vo vrecku otvára keď našej Beke niekto povie Rebi alebo Rebečka 🤦‍♀️

janarochester
13. sep 2021

@eries ja mám Annu...inak ako Anička jej nikdy nikto nepovie...ako si okolie naučíš,tak ju budú volať...a kto chce,sprzní každé meno...dobre sa rozhodni 🙂

mareka49
13. sep 2021

Začni sa s ňou v brušku viac rozprávať a samo ti to pôjde na jazyk.
Srdce ti ukáže.
Dnes a doba je moderná a už aj malé deti medzi sebou vedia, že sa oslovujú ako si prajú.
A prezývka Anča je úplne dávno zabudnutá si myslím.
Budú ju volať Anna, možno kamošky Any, keď bude staršia a ty budeš mať dcérku Anicku.
Krásne čisté a jednoduché meno.
V dievčenských menách frčí strašne modernost ale chlapčenské sa skôr vracajú ku klasike..
Napriklad mňa napadlo pre chlapca Milan.
Staré otrepané skrade, že ho budú vola tMiňo?
A možno nie..
Netráp sa ako ju budú volať iní, dôležité je ako ju bude volať rodina a mamička a otecko.

petkasaurus
13. sep 2021

Ta mňa určite NIE Anna, to je pre starú babku.

deti95060810
13. sep 2021

Rebeca

tncka
13. sep 2021

@eries mne sa paci rebeka,lebo ked si predstavim ako na nu decka kricia Anča tak sa mi chlpy jezia😅🙈

mattkapd
13. sep 2021

@eries mne sa veľmi páči Anna a Hana a za mňa k takému dlhému priezvisku radšej kratšie meno Rebeka sa mi moc nehodí.. Ale akékoľvek vyberiete isto bude krásne 😍

mone8
13. sep 2021

@eries my máme Annu, tak ju aj voláme ❤️ tak ju volá aj naša najbližšia rodina alebo aj sem tam Anička. Možno je to pre niekoho staromódne meno, ale nám sa páčilo.Základ je ako ju budete volať vy doma ;)

karolinakr
13. sep 2021

@bu1bu toto vyhráva zlatý klinec večera - Rebečka?

sticker
mironka
13. sep 2021

@mirkaferko moja neter je Rebeka,synovec Šimon,moja dcera je Ester a syn Samuel 😉☺❤

karolinakr
13. sep 2021

Však prave, mňa rodičia volali Rebeka, ked som vystrajala a bola neposlušna
...Anna znamená vyznam mena milosť, mila, milostna - to by malo byt nejaké zlatičko
Šimaliakova Simona, Šimaliakova Sylvia, Šimaliakova Amelia, Šimaliakova Natalia .tam by sa hodilo viacej, z opytanych sa k priezvisku asi skor Anna hodí

adamadent
13. sep 2021

Anna

ckatka
13. sep 2021

Ešte sa hodí Anežka. Je to také iné...A nebudú ju potvorit ako Annu 😉

kristiii
13. sep 2021

@bluka2 inak áno, k Eliške a k priezvisku by sa aj mne hodila, ale verzia Lenka. Obe znejú ako zdrobneniny.
Prípadne Anežka.. tá sa podobá Anne, ale k Eliške sa mi páči viac.
@eries z vášho výberu sa mi viac páči Rebeka

bluka2
13. sep 2021

@kristiii tiež zaujimave ta Anežka, aj keď to ž š nie ďaleko po sebe by mohol byť trochu jazykolam

eries
autor
14. sep 2021

@karolinakr ďakujem, mena sme prechádzali všetky...z rôznych dôvodov nám ostali tieto dve...chvalabohu inak by to bolo ešte zložitejšie 😆