Anna verzus Rebeka
Ahojte, prosím len o názor možno nám to pomôže.... Mám dcérku Elišku ktorá onedlho bude mať sestričku.... Nevieme sa rozhodnúť medzi Anna a Rebeka... Ale že vôbec. Pomoc prosím. Priezvisko šimaliakova
@jaja20 môže a nemusí sa vydať, to nikto netuší, dokonca si ako vydatá môže nechať svoje meno, prípadne obidve
@eries mne sa v poslednom case paci Anna, kolegyna ma dceru co sa tak vola, stale ju vola Anicka, je to predsa jej dcera 🙂 Ale to meno je krasne carovne, uz sa nenosi a priezviskom sa netrap, vsak sa snad vyda. A nejake pokriky deti no ak budu tak budu... Vsak deti z toho vyrastu... Pre rodinu bude tak ako si ju zdrobnite vy
@elizabet173 To už necháme na budúcnosť,ale ja som dala dcére tiež meno, ktoré sa na 100% nehodí k priezvisku,a rátam s tým, že sa vydá, najlepšie do zahraničia 😄
Anna 🙂
@eries ja mam doma Rebeku a mozem ti povedat, ze meno naozaj predurcuje povahu. Je to taka rebeka ze az...a to poznam tri a vsetky su to takze povahy😅 Ale aj tak sa mi jej meno velmi paci, ma vela prezyvok, mas z coho vyberat. Anna je krasne tiez, ale ja poznam Annu ktoru volaju len Aňa, Anča.
Z týchto dvoch určite Anna.
Skúsila by som niečo iné, ale k tomu priezvisku dĺžkou mena fakt niečo ľahké ako Anna, niečo dvojslabikove. Rebeka sa mi k tomu priezvisku zdá už moc dlhé. Kamoši majú Lenu. Lena Similiakova sa mi práve zapáčilo 😃
@eries ja mám doma Rebeku Máriu a Ester Annu. Teda za mňa sú obe mená krásne.... Ak sa bojíš len toho, že Anne budú vymýšľať prezývky, tak sa priprav, že aj pri Rebeke sa nájdu vynaliezavý jedinci. Mne sa napr. nožík vo vrecku otvára keď našej Beke niekto povie Rebi alebo Rebečka 🤦♀️
@eries ja mám Annu...inak ako Anička jej nikdy nikto nepovie...ako si okolie naučíš,tak ju budú volať...a kto chce,sprzní každé meno...dobre sa rozhodni 🙂
Začni sa s ňou v brušku viac rozprávať a samo ti to pôjde na jazyk.
Srdce ti ukáže.
Dnes a doba je moderná a už aj malé deti medzi sebou vedia, že sa oslovujú ako si prajú.
A prezývka Anča je úplne dávno zabudnutá si myslím.
Budú ju volať Anna, možno kamošky Any, keď bude staršia a ty budeš mať dcérku Anicku.
Krásne čisté a jednoduché meno.
V dievčenských menách frčí strašne modernost ale chlapčenské sa skôr vracajú ku klasike..
Napriklad mňa napadlo pre chlapca Milan.
Staré otrepané skrade, že ho budú vola tMiňo?
A možno nie..
Netráp sa ako ju budú volať iní, dôležité je ako ju bude volať rodina a mamička a otecko.
Ta mňa určite NIE Anna, to je pre starú babku.
Rebeca
@bu1bu toto vyhráva zlatý klinec večera - Rebečka?

@mirkaferko moja neter je Rebeka,synovec Šimon,moja dcera je Ester a syn Samuel 😉☺❤
Však prave, mňa rodičia volali Rebeka, ked som vystrajala a bola neposlušna
...Anna znamená vyznam mena milosť, mila, milostna - to by malo byt nejaké zlatičko
Šimaliakova Simona, Šimaliakova Sylvia, Šimaliakova Amelia, Šimaliakova Natalia .tam by sa hodilo viacej, z opytanych sa k priezvisku asi skor Anna hodí
Anna
Ešte sa hodí Anežka. Je to také iné...A nebudú ju potvorit ako Annu 😉
@karolinakr ďakujem, mena sme prechádzali všetky...z rôznych dôvodov nám ostali tieto dve...chvalabohu inak by to bolo ešte zložitejšie 😆

Priezviskom sa vôbec netráp,veď sa vydá 😉