Budem môcť syna pomenovať menom Atrej?
Ahojte, som len v 7tt ale už teraz uvažujeme a premýšľame nad menami. 😅 Pri dievčatku to bude zložitejšie lebo mám viacero mien vybraných. Ale pri chlapcovi veľmi túžim po mene Atrej ❤ ...takto s J Ani Atrey ani Atreyu ..tieto dve sú z Indie a z Nemecka...ale ja by som to chcela takto zoslovenštiť. Viete o niekom, kto takto pomenoval svojho chlapca? Alebo v ktorej krajine sa meno nachádza aby som si odtiaľ mohla vypýtať potvrdenie na matriku? Alebo si myslíte že mi na matrike povolia takéto meno keď nie je ponižujúce?Prehľadala som veľa stránok zahraničných aj našich ale jednoducho meno Atrej som nenašla. Ďakujem a prajem pekný deň 🙂
páni, kedysi vraj v osadách dávali meno "seriálové" Sandokan... myslela som si, že to je špecialita len tých lokalít. Syn sa ti raz za to meno poďakuje!
Jééej to je pekné meno 🤗❤❤❤
Veľmi pekné meno ♥ Nechala by som ho ale určite s y. Všetko dobré ♥♥♥
@masha185 ja som našla toto ak ti to pomôže;) https://www.behindthename.com/submit/names/usag...
Mne sa to meno veľmi paci, nepocuvaj nazory iných, bude to tvoje dieťatko.
A si presvedcena ho oslovovat len Atrej?Lebo Atrejko znie dost zle.
@natalia912 Ďakujem veľmi pekne 🙂

To bude asi najistejšie si zavolať na príslušnú matriku. Hľadala som to meno v kalendároch ale nejak mi ho nechce nikde vyhľadať