icon

Budem môcť syna pomenovať menom Atrej?

masha185
16. apr 2020

Ahojte, som len v 7tt ale už teraz uvažujeme a premýšľame nad menami. 😅 Pri dievčatku to bude zložitejšie lebo mám viacero mien vybraných. Ale pri chlapcovi veľmi túžim po mene Atrej ❤ ...takto s J Ani Atrey ani Atreyu ..tieto dve sú z Indie a z Nemecka...ale ja by som to chcela takto zoslovenštiť. Viete o niekom, kto takto pomenoval svojho chlapca? Alebo v ktorej krajine sa meno nachádza aby som si odtiaľ mohla vypýtať potvrdenie na matriku? Alebo si myslíte že mi na matrike povolia takéto meno keď nie je ponižujúce?Prehľadala som veľa stránok zahraničných aj našich ale jednoducho meno Atrej som nenašla. Ďakujem a prajem pekný deň 🙂

Strana
z3
fomelka
17. apr 2020

To bude asi najistejšie si zavolať na príslušnú matriku. Hľadala som to meno v kalendároch ale nejak mi ho nechce nikde vyhľadať

danica2711
22. apr 2020

páni, kedysi vraj v osadách dávali meno "seriálové" Sandokan... myslela som si, že to je špecialita len tých lokalít. Syn sa ti raz za to meno poďakuje!

lara1408
22. apr 2020

Jééej to je pekné meno 🤗❤❤❤

maminka2710
22. apr 2020

Veľmi pekné meno ♥ Nechala by som ho ale určite s y. Všetko dobré ♥♥♥

natalia912
22. apr 2020

@masha185 ja som našla toto ak ti to pomôže;) https://www.behindthename.com/submit/names/usag...

tramtada31
22. apr 2020

Mne sa to meno veľmi paci, nepocuvaj nazory iných, bude to tvoje dieťatko.

femmefatalena
22. apr 2020

A si presvedcena ho oslovovat len Atrej?Lebo Atrejko znie dost zle.

masha185
autor
23. apr 2020

@natalia912 Ďakujem veľmi pekne 🙂

Strana
z3