icon

Chlapčenské a dievčenské meno k menu Erik

21. apr 2022

Poradte prosim 🙂

anjelicek26
21. apr 2022

Musia sa hodit jeden k druhemu? K Erikovi pasuje hocico, skor je dolezitejsie, aby to pasovalo k priezvisku... Mne sa pacia vyslovene starsie mena - Johanna, Klara, Karolina, Greta... chlapcenske veru by bol u nas problem dalsie najst, ale Roman, Richard to su pekne silne chlapske mena...

autor
21. apr 2022

@anjelicek26 nemusia ale tak..zas nie ze uplne mimo aby bolo. Klára aj Richard je perfektne

flientica
21. apr 2022

a aku mate predstavu vy? 🙂 su nejake mena, ktore sa vam pozdavaju?

autor
21. apr 2022

@flientica z chlapcenskych sa mi nepaci ziadne.ak ked nejake tak uz to niekto v rodine ma. a z dievcenskych Hana a Klára. Hladam kade tade a mozno mi tu niekto napise meno ktore som ddoteraz nevidela nikde 🙂

belllinka
21. apr 2022

a podla akych kritérií sa majú k sebe hodiť? Akože sa majú rýmovať, alebo čo? 🙂

autor
21. apr 2022

@belllinka napríklad 🙂 aj ked si precitas vyssie, pisem, že sa nemusia hodiť..🙂 len aby to nebolo Dezider a Chantall, preto som napisala meno. nudis sa ?

dadis
21. apr 2022

Podla mna by sa k Erikovi hodil Patrik, Dominik ci iny "ik". Dievcenske "iky"..Monika, Veronika, Dominika...alebo potom mena, ktore maju R, ktore je v mene Erik vyrazne ..Klara, Patricia, Rebeka, Karolina, Peter, Rado, Roman

autor
21. apr 2022

@dadis vyborne!! dakujeem moc

buberova
21. apr 2022

Ja mám potrebu povedať Mária... Ako Erich (čo znie skoro ako Erik 😂) Maria Remarque :D

autor
21. apr 2022
drimonna
Autor odpoveď zmazal
drimonna
21. apr 2022

EMIL 💙 RODERIK 💜 FREDERIK 💙 DERIL ❤️ PATRIK 💜 ROMAN ❤️ DOMINIK 💙

drimonna
21. apr 2022

Ešte ma napadlo meno Enriko 💙

michellemary
21. apr 2022

Poznám bratov Erika a Mareka.

ecko80
21. apr 2022

Mam syna Erika a dceru Líviu. Ak by bol druhy chlapec, bol by Marek, René alebo Patrik

autor
21. apr 2022
marianarem
21. apr 2022

Mne sa paci Erik a Eduard, Erik a Eva.

karolinakr
22. apr 2022

Inač Erik a Patrik neni zle spolu

blah24
22. apr 2022

Me by slo aj aj Benedikt

zuzana76
22. apr 2022

@drimonna enricco je erik po taliansky

zuzana76
22. apr 2022

ja mam Patrika a chcela som tiez konciace na -ik Erik, Dominik, Frederik, ale muzovi sa nepacili, tak mame Samuela, ale k Erikovi odporucam napr Patrika, ci, Dominika a z dievcenskych sa mi tiez paci Klara

zuzana76
22. apr 2022

@ecko80 Livia sa aj mne paci

vamajka
22. apr 2022

Patrik je krasne meno, mam doma 16r. a je zan vdacny