Chlapčenské mená - zvyčajné verzus nezvyčajné
Ahojte dámy, hľadám chlapčenské meno. Určite tu podobných diskusií bolo neúrekom, ale chcela by som aktuálnu. Zvyčajné, nezvyčajné aké sa vám páčia? Poprípade ako sa volajú vaši synovia? Možno ma niektorá inšpiruje 😉 Ďakujem.
@selu11 moj syn je gabriel a paci sa mi este mikulasko, misko a ondrik ale teda z cisla dva sa nakoniec vyklula dcerka 🙂
Ja mam Juraj, Šimon a Matúš
@selu11 ja mám syna a volá sa Cyril , slovanske meno ,málo používané a každý mu ho chváli
Nas drobec sa vola Emanuel 🙂
Môj syna sa volá Róbert Rudolf. Ked bol mensi volali sme ho aj Rudko, ale uz sme si mi aj on zvykli a voláme ho len Róbert. V dnesnej dobe nezvyčajne 😆 zatial sme stretli asi len raz maleho chlapca co sa volal Róbert.
@majulino ja adetto tiež jediná podmienka bola aby meno nebolo v rodine aby bratrancove deti .Podarilo sa nám to všetkým keďže deti je dohromady 37a každé sa volá inak chalani :Michal,Jozef ,Marek,Viliam,Daniel,Ján,Samuel,Maximiliána, František,Cyril,Anton,Benjamin,Izac,Radoslav,Lukáš,Tomáš,Jakub,Markus,Dominik😁
@robinotina aj môj 3,5 ročný sa vola Simeon 😍
My máme Alberta 😊
@selu11 ahoj,my tuto tému aktuálne tiež riešime.pohlavie vedieť nechceme.ja chcem dievčatko veľmi Zoju,môj to úplne nezavrhol,ale ani nie je úplne za.čo sa týka chlapca,chcela by som,aby sa volal po ňom,Dusan čo sa zase jemu moc nepozdáva.on je za Kevina,s čím sa zase ja neviem stotožniť.termin mám v oktobri,tak uvidíme na čom sa nakoniec zhodneme🤣

@majulino Tak to ste mali šťastie 😉 Ja by som v tomto prípade musela dať asi Tivadára, Ctirada alebo Kolomana aby sa neopakovalo.