icon

Chlapčenské mená - zvyčajné verzus nezvyčajné

selu11
11. júl 2021

Ahojte dámy, hľadám chlapčenské meno. Určite tu podobných diskusií bolo neúrekom, ale chcela by som aktuálnu. Zvyčajné, nezvyčajné aké sa vám páčia? Poprípade ako sa volajú vaši synovia? Možno ma niektorá inšpiruje 😉 Ďakujem.

Strana
z4
selu11
autor
12. júl 2021

@miska179 My sme počas môjho prvého tehotenstva mali pre dievča vybraté meno Zina, ako jedno z mnohých. Myslela som, že ak bude dievča aj teraz, je rozhodnuté ale manžel tiež prišiel so Zojou. A začalo sa mi páčiť viac ako Zina 😊

miska179
13. júl 2021

@selu11 mne sa to strašne paci a veľmi by som ju chcela.ale môj pocit hovorí od samého začiatku,že to bude chlapec.tak uvidíme🤷‍♀️Ale s tým chlapcenskym menom je to oveľa,oveľa ťažšie 😁

petka1402
13. júl 2021

@selu11 my máme Timoteja❤️ nemáme v okolí a rodine žiadneho a ani žiadneho nepoznám tak preto

michellemary
14. júl 2021

@jajamalka aj ja poznám 6 ročného Dušana. 🙂

jajamalka
14. júl 2021

@michellemary tak to budú jediní dvaja na sr. Ak nemyslíme toho istého🤣🤣

1katus1
14. júl 2021

@selu11 ja mám doma Milana ale chceli sme pôvodne Štefana ale dcéra chcela aby sa braček volal po dedkovi tak máme Milanka

selu11
autor
14. júl 2021

@1katus1 Aj Milan je pekné meno, rozširujem zoznam, ďakujem 😉

mibel
14. júl 2021

my mame Matiáša , donedávna bol sám , ale už je ich veľa , ešte sa mi páči Zachariáš

stanislavicenka
14. júl 2021

@asia83 Ondreja som chcela syna, muzovi sa nepacilo. A muz je Juraj😁. A mame Branka

stanislavicenka
14. júl 2021

@mariannali my mame Branka, nie Branislava, iba Branko

mariannali
14. júl 2021

@stanislavicenka aj náš je presne tak, iba Branko 😀

evkamotka
18. júl 2021

Mam 2 chlapcov. Mareka a Petra. Daj take meno aby neposobilo komicky, ked bude mat 65 ;)

nikuska625
22. júl 2021

Ahoj my sme mali vybraté Tadeáš a Benjamín ale máme dievčatá. Ešte sa mi veľmi páčil Joachim.

elementissa
12. sep 2021

@kitycat
@matejakub meno Jesus je španielska varianta Ježiša. Správna výslovnosť je "Chesus" ale sú oblasti v Španielsku, kde sa J nevyslovuje ako "ch" (štandardná spisovna výslovnosť), ale ako "h", preto sa niekto môže predstavovať ako "Hesus", ale je to to isté meno

robinotina
10. okt 2024

@jajamalka Ako vás také meno napadlo?po ockovi?

katariinam
10. okt 2024

Moji sa volaju Johan a Teodor

jajamalka
11. okt 2024

@robinotina po dedkovi😊

Strana
z4