icon

Chlapčenské mená - zvyčajné verzus nezvyčajné

selu11
11. júl 2021

Ahojte dámy, hľadám chlapčenské meno. Určite tu podobných diskusií bolo neúrekom, ale chcela by som aktuálnu. Zvyčajné, nezvyčajné aké sa vám páčia? Poprípade ako sa volajú vaši synovia? Možno ma niektorá inšpiruje 😉 Ďakujem.

selu11
autor
11. júl 2021

@majulino Tak to ste mali šťastie 😉 Ja by som v tomto prípade musela dať asi Tivadára, Ctirada alebo Kolomana aby sa neopakovalo.

malicka_mysicka
11. júl 2021

@selu11 moj syn je gabriel a paci sa mi este mikulasko, misko a ondrik ale teda z cisla dva sa nakoniec vyklula dcerka 🙂

andrejka1974
11. júl 2021

Ja mam Juraj, Šimon a Matúš

kitycat
11. júl 2021

@matejakub nebude to Jesus ale cita sa "Hesus"? Mala som kolegu zo Spanielska.. Tam to je uplne normalne meno

matejakub
11. júl 2021

@kitycat a ako sa číta ? Toto sa číta Chesus

kitycat
11. júl 2021

@matejakub s H na zaciatku, ako som pisalaaspon ja som ho tak volala.. Ked tak nad tym. Premyslam, sef ho volal s Ch "Chesus" ale pisal sa s J

matejakub
11. júl 2021

@kitycat neviem prečo ale páči sa mi to meno

vamajka
11. júl 2021

@selu11 Pre mna je top Patrik

kristiii
11. júl 2021

@vamajka Patrik sa aj mne veľmi páči, ale na druhej strane Paťo je hrozné.

phiby83
11. júl 2021

@matejakub renko ho vola moja teta ináč rene Renik renči 🙂

matejakub
11. júl 2021

@phiby83 Peknučké meno Sestra má syna My ho voláme Reňúšik

selu11
autor
11. júl 2021

@kristiii Aj mne sa páči Patrik a Paťo vôbec 😁 Rovnako sa mi páči meno Marián ale všetci by ho volali Majo a to sa mi nepáči.

phiby83
11. júl 2021

@matejakub keď sa mojkame tak mu hovorím 🙂 ty môj reňušik ;) zbožňujem to meno a synovi pristane

matejakub
11. júl 2021

@phiby83 Manžel mu hovorí ,čau Reňúšik.Aj jemu pristane .Inak ja som Renáta a meno som navrhla ja .Tak sestra má Reného😀

chupakabra
11. júl 2021

@selu11 ja mám syna a volá sa Cyril , slovanske meno ,málo používané a každý mu ho chváli

1stlilith
11. júl 2021

Nas drobec sa vola Emanuel 🙂

taga
11. júl 2021

Mame Jurka a Jakubka, nemenila by som..

@matejakub Jesus (vyslovovane ako Chesus, Hesus) je vlastne Jezis po spanielsky 😉

matejakub
11. júl 2021

@taga Jakubko je pre mňa najkrajšie meno na svete

matejakub
11. júl 2021

@taga tak asi preto sa mi páči

naloxon
11. júl 2021

@selu11 Ahoj my máme Damiána ale páčil sa nám aj Samuel.

nataliaseidlova
11. júl 2021

Môj syna sa volá Róbert Rudolf. Ked bol mensi volali sme ho aj Rudko, ale uz sme si mi aj on zvykli a voláme ho len Róbert. V dnesnej dobe nezvyčajne 😆 zatial sme stretli asi len raz maleho chlapca co sa volal Róbert.

katecameron
12. júl 2021

@majulino ja adetto tiež jediná podmienka bola aby meno nebolo v rodine aby bratrancove deti .Podarilo sa nám to všetkým keďže deti je dohromady 37a každé sa volá inak chalani :Michal,Jozef ,Marek,Viliam,Daniel,Ján,Samuel,Maximiliána, František,Cyril,Anton,Benjamin,Izac,Radoslav,Lukáš,Tomáš,Jakub,Markus,Dominik😁

phiby83
12. júl 2021

@matejakub jeeej tak to je super 🙂 u nás s tým prišiel muž a to je jedine na ktorom sme sa zhodli :D a robíme srandy že pre tv Markíza rene medzihradsky :D

zafir01
12. júl 2021

@robinotina aj môj 3,5 ročný sa vola Simeon 😍

danik1505
12. júl 2021

@selu11 a čo Viliam?

janezz
12. júl 2021

My máme Alberta 😊

matejakub
12. júl 2021

@phiby83 😀

miska179
12. júl 2021

@selu11 ahoj,my tuto tému aktuálne tiež riešime.pohlavie vedieť nechceme.ja chcem dievčatko veľmi Zoju,môj to úplne nezavrhol,ale ani nie je úplne za.čo sa týka chlapca,chcela by som,aby sa volal po ňom,Dusan čo sa zase jemu moc nepozdáva.on je za Kevina,s čím sa zase ja neviem stotožniť.termin mám v oktobri,tak uvidíme na čom sa nakoniec zhodneme🤣

selu11
autor
12. júl 2021

@1stlilith Tiež krásne, vznešené meno.

selu11
autor
12. júl 2021

@danik1505 Aj Vilka mám na zozname 😊