icon

Chlapčenské meno Belo

2. mar 2022

Viem, že je tu už milión diskusii tohto typu, ale ja som taký človek, že potrebujem vedieť, čo si ostatní myslia aspoň trochu... Poznáte niekoho s týmto menom? Páči sa vám? Ako by ste volali niekoho, kto sa volá Belo? Chceli sme dať Hugo, ale to sa nám vôbec nehodí k prizviesku- Písala som sem pred tým... Prizviesko Huljak❤️Ďakujem za normálne odpovede💕💕💕

majka1231990
2. mar 2022

Môj dedko sa volal Vojtech,všetci ho volali Belo/Belko a raz na neho niekto zavolal a pribehol susedov psík Belo 😆

autor
2. mar 2022

@azzflo Možno by bol Beluško 😅

autor
2. mar 2022

@perdiem Nechcem byť originálna. Mne sa proste páčia takéto meno ako Hugo, Belo,... Napadá ma ešte Felo/Felix... 💕

bagerka
2. mar 2022

Aj my sme mali psa. Felix je perfektné!

travelllerka
2. mar 2022

Spvkrovci mali psíka Bela. Inak nikoho s takým menom nepoznam

a_alexandra_a
2. mar 2022

Felo ... preboha 😨
Naozaj akože treba trochu racionality. Felix je ako kocúr... kapsičky Felix Fantastic

autor
2. mar 2022

@li_via To je aj Denis... Denis- Penis...

autor
2. mar 2022

@a_alexandra_a Nevadí ❤️, tak isto aj meno Max je dosť časté a to mi príde viacej pre psa alebo mačku ako tieto mená, čo som spomenula... Aj taký Alex je už aj meno pre zvieratká...

bikarbona
2. mar 2022

Za mna je meno Belo top. Jedneho aj pozmam. V mojom veku. Okolo 30.

danica2711
2. mar 2022

za mňa hľadaj ďalej - Belo je len akýsi poslovenčený maďarský Béla a Hugo k vášmu priezvisku? Hu - Hu...

autor
2. mar 2022

A Roderik a Fedor by mohli byť tiež... Roďo a Feďo... Proste sa mi veľmi páčia takéto mena... ❤️

autor
2. mar 2022

Niečo už nájdeme nejak... Mame ešte mesiac na rozmýšľanie...

beronsche
2. mar 2022

Felo je meno?
Bela poznam, prezyvaju tak u nas miestneho ozrana, znamu firmu...

Tvoj syn, tvoje rozhodnutie. Neroxumiem sice tej potrebe davat detom zvlastne mena (mozno kompenzacia niecoho zo strany rodicov?) s odovodnenim, ze ale mne sa to paci, ale ked ty s muzom chces, tu do toho nikoho nic...

pleja
2. mar 2022

Belo je pekné meno... Ak chceš nejaké iné kľudne Vavro, Gabo, Robo, Rado hodia sa aj k priezvisku... Hugo určite nieeeee....Ani roderik a fedor...Fedor je pekné ale nie ako Feďo

drzaopica
2. mar 2022

Leo Huljak

autor
2. mar 2022

@beronsche Felo je skrátka mená Félix, čo už začína byť dosť časté meno... Hugo tiež, takže nemyslím si, že by som chcela byť zaujíma ani si nič kompenzovat s tým aké meno dám dieťaťu...

beronsche
2. mar 2022

Nemusis nic vysvetlovat, ani sa obhajovat.. Tvoja vec..
Len rataj, ze to otazky bude prinasat... A dietatu to moze (nemusi) raz aj vadit.. 🙂

trema
2. mar 2022

Ked sa ti pacia take mena, tak daj Peter - Peťo.. Stano, Miro, Maťo, Robo, Fero, Paľo, Samo..

petranelkova
2. mar 2022

Nepaci sa mi to, pride mi to take meno skor pre psika, ale tak kazdemu sa paci nieco ine a ked si za tym s muzom stojite tak preco nie, nazory inych ta vobec nemusia zaujimat.

larazivago
2. mar 2022

@sisa_s ja zas poznám tri fenky Nellky. To je teda argument.

sisa_s
2. mar 2022

@larazivago 99% zien sa tu zhodlo, ze im to evokuje meno pre psa a musis reagovat akurat na mna😀

janetinka27
2. mar 2022

mne sa belo paci, nepride mi ako meno pre psa. napriklad u mna hugo nula bodov, to je meno za trest. belo huljak nie je zle, ale vybrala by som k priezvisku ine meno, uz to priezvisko je nestandardne (asi treba vysvetlovat ako sa pise) a k tomu vysvetlovat aj krstne, to uz je vela.

sykoroka_dizajn
2. mar 2022

Podľa mna je to pekne meno.

evaachesa
2. mar 2022

No ak sa nevieš rozhodnúť, teraz je veľmi in dávať 2 mená ... Felo Belo Huljak 😐🤔 ... Keď to takto vidím čierne na bielom, tieto mená si radšej odlož pre psíkov a vymysli niečo iné. V najhoršom prípade si to meno zmení ... ešteže je taká možnosť 😏

jaskolka
2. mar 2022

Nie, osobne sa mi absolútne také mená nepáčia, Belo mi pripadá ako skratka nejakého mena, a Hugo mi znie strašne tvrdo, evokuje mi skôr slovo "ucho". Félix zase mi hneď príde na um to príšerne decko z Paneláka😆
Ale vy ste rodičia, tak vaše rozhodnutie to bude

thoughtfulweirdo
2. mar 2022

Mne sa veľmi hodí Robert Huljak a Robo je skoro ako Roďo 😁

marianarem
2. mar 2022

Ja som poznala jedneho Beloslava, volali ho Belo. Beloslav Huljak mi znie celkom dobre, hoci to nie je zrovna meno, ktore by som si vybrala.

selena_luna
2. mar 2022

Ach ze psie meno! Stare uhorske kralovske meno! Arpadovska dynastia ( a teda aj my) mala niekolkych kralov s menom Belo. Vzdy som chcela Bela ❤ velmi vznesene

evabb35
2. mar 2022

Všetci oslovovali Belko, jednalo sa o Beloslava. Ale keď potrebovali rýchlo osloviť, či spomenúť, tak sa hovorilo Belo, rovnako ako to býva pri Danielovi, tiež sa mu hovorí Dano, Danko...

denda007
2. mar 2022

@denden77

Ja denka plienka, cicky má až po kolienka .....btw teraz ich ozaj mám🤨🤔😀