icon

Chlapčenské meno Belo

2. mar 2022

Viem, že je tu už milión diskusii tohto typu, ale ja som taký človek, že potrebujem vedieť, čo si ostatní myslia aspoň trochu... Poznáte niekoho s týmto menom? Páči sa vám? Ako by ste volali niekoho, kto sa volá Belo? Chceli sme dať Hugo, ale to sa nám vôbec nehodí k prizviesku- Písala som sem pred tým... Prizviesko Huljak❤️Ďakujem za normálne odpovede💕💕💕

Strana
z3
a_alexandra_a
2. mar 2022

Za mňa nie, neviem ako by som mu hovorila zdrobnene... Belko? 🙄

uriva
2. mar 2022

Belo je modrý pes v Mackovi Pusíkovi... Iba toho jediného poznám a tipujem, že veľa detí tiež.
A, inak, poznám tiež rodinku Huljakovcov s dvomi chlapcami - majú krásne typické slovenské mená. Kvôli GDPR nebudem písať takto verejne.

sjuzi
2. mar 2022

Prepáč, mne osobne sa toto meno celkovo nehodí pre človeka, hoci viem, že existuje v kalendári, ale sama by som ho vybrala skôr psíkovi či kocúrikovi...

biankaaaa
2. mar 2022

Aj mne sa viac hodí pre psíka

sisa_s
2. mar 2022

Poznam 3 psov s takym menom, takze dietatu by som ho nedala

azzflo
2. mar 2022

Hugo Huljak je podla mna zvucna kombinacia. Bela nepoznam, nepaci sa mi, Belko je este horsie

pribinak
2. mar 2022

To je po maďarsky Vojtech, nie? To je inak u nás meno pre Koňa

trema
2. mar 2022

radsej nie

anjelicek26
2. mar 2022

Belo je podla mna tazko skusane psie meno...odvodene od nemeckeho "bellen" - teda stekat... Myslim, ze tomu dietatu tym zrovna zivot nezjednodusite.

cyberk
2. mar 2022

nepaci sa mi, ale pokial planujete dieta vychovavat ako psa tak super 🐶

7miriam77
2. mar 2022

Belo nepoznam veru, ale nebolo v nejakom filme meno Béla? Meno sa mi nepaci, k priezvisku ladi vela peknych inych mien....Adam, Martin, Jozef....

baboobchod
2. mar 2022

Prečo myslíš, že Hugo sa nehodí? Mne sa tá kombinácia s priezviskom páči. Belo fakt nie 😵‍💫

perdiem
2. mar 2022

Nuž odozvy na to to meno nie sú zjavne v súlade s tvojou predstavou. Ani mne sa nepáči. Belo je maďarská verzia Vojtecha. Hodí sa mi Šimon Huljak, Martin Huljak, ak chceš niečo "iné-zahraničné" možno Damián Huljak, Andreas Huljak. Nezachádzaj do extrémov. Viem, že veľa matiek chce byť originálnych, ale za akú cenu, to už nevidia.

janula12345
2. mar 2022

Pripajam sa, Belo ako meno chlapca som este nepocula. Zato asi 4 psov s menom Belo som pocula uz. Priznam sa, ze toto meno sa mi nehodi pre chlapca. Zato mi s vasim priezviskom znie dobre to meno Hugo vyssie spomenute, matus, jakub... matias... ozaj Belo nie.

simona1998
2. mar 2022

Belo je spoluziackin pes 😀

henriettak
2. mar 2022

@simona1998 hmmm hned ako som si to meno precitala, sa mi v mysli zjavil pes. neviem, ci by som svojmu dietatu dala take meno, ale skor asi nie

mimikarol
2. mar 2022

Belo Kapolka, spisovateľ rodák z mojej rodnej dediny. Mne sa páči. Krajšie ako Hugo.

nuci616
2. mar 2022

To vážne takéto meno niekoho napadne že dá dieťaťu? Ale no ták.

mirka807
2. mar 2022

Mame psa Bela 🤣 takze neviem si predstavit zeby dala dietatu take meno 🤦‍♂️

simsalabim
2. mar 2022

Moj vyse 80 rocny otec ma kamarata menom Belo. Asi to byvalo bezne meno. Ineho ale nepoznam. Moj nazor - daj meno, ake sa ti paci.

euka210
2. mar 2022

Belo nie, ved to ako pes z macka pusika, to fakt ako na psa...hoci Uhorski krali sa tak volali. K tomu priezvisku Hugo uplne super pasuje podla mna

mamina0078
2. mar 2022

Belo nie pokiaľ je to nejakého mena skratka tak by som podla toho mena sa rozhodla ale samostatne urcite nie

lasona
2. mar 2022

Máme doma maltezaka a volá sa Belko. Radšej iné meno daj .

kiwi3
2. mar 2022

tiez si myslim, ze ak sa ti paci, tak daj. nie je hanlive, je v kalendari. aspon je to trochu originalne. a psi a macky sa dnes uz volaju kludne aj jozo a fero. tym sa neriad.

li_via
2. mar 2022

Nechcem byt zla, ale mna hned napadla rymovacka Belo- pelo (penis) teda nadávka, takze za mna isto nie

denden77
2. mar 2022

za mna je to meno pre psa ale mam znameho, vola sa Vojtech a sam seba vola radsej Belo 🤷‍♀️😊

denden77
2. mar 2022

@li_via ja som bola v detstve tiez Denisa - penisa 🤣🤣🤣🤣

3katka151
2. mar 2022

Náš Zajko sa volal Belo 😀 Ale čo ti chcem napísať, že veľa známych mužských osobností sa volalo aj volá Belo. Mne sa meno páči, prečo nie 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
banderaska29
2. mar 2022

ahoj, hodilo by sa možno Marko huljak, to by bolo super, alebo Maxim Huljak. Aj Adam ... Belo, prepáč - to sa mi vôbec nepozdáva. ale vvy budete rodičia takže rozhodnite vy 🙂

Strana
z3