Chlapčenské meno Belo
Viem, že je tu už milión diskusii tohto typu, ale ja som taký človek, že potrebujem vedieť, čo si ostatní myslia aspoň trochu... Poznáte niekoho s týmto menom? Páči sa vám? Ako by ste volali niekoho, kto sa volá Belo? Chceli sme dať Hugo, ale to sa nám vôbec nehodí k prizviesku- Písala som sem pred tým... Prizviesko Huljak❤️Ďakujem za normálne odpovede💕💕💕
K tomu priezvisku by sa hodilo dosť mien - napr. Radovan, Peter, Erik, Oliver, Jakub, Martin, Michal, Tomáš, Richard, Marek, Branislav...
Áno poznám, je to už dospelý chlap, šéfko jednej slovenskej firmy. A keď mu chcú povedať pekne, tak Beli, Belino. Ale inak iba Belo
Mňa k priezvisku hneď napadol Richard (Rišo) keď chceš skracovať
daj ake sa paci tebe. tu kazda moze mat nejaku asociaciu, nech by si dala akekolvek meno.
vzdy niektora bude poznat nejakeho nepodarka vo svojom valale, alebo bratranca susedovho koňa s tym menom.
mne sa pacia mena chariton a filemon. ale bude milan a frantisek. je mi jedno,kto si co mysli. kazdej sa paci to "jej" meno, ina by ho nikdy nedala. belo je normalne meno
Belo - nebol to uhorský kráľ? Ktorý! 🤔 Nebolo ich viac, iba radová číslovka sa zmenila? No jasné, všetko sedí.A ešte bol spisovateľ Belo Kapolka. A bol fajn. Môj príspevok k téme? Čítala som iba úvodný príspevok. A dala som fakty, pre niekoho možno argumenty. 😉🤔 Vybrať musíte vy. 🤷
Palo, Stano, Jaro, Juro... sa mne zvukovo podobaju na Hugo, Belo
Jasne, že také meno poznám. Slovenský spisovateľ Belo Kapolka. Volala by som Belko, Belino 🙂
Ja pracujem v utulku každý druhy psík čo príde sa volá Belo,Belko..nenič mu detstvo, deti vedia byť zlé..máme krásne slovenské mena
Ja mam suseda s priezviskom Belko 🙈 doma mame knihi Psik Belko. Mne to pride ako meno pre psika

Podľa mňa Belo Huljak, Beloslav Huljak je úplne v pohode. Adam je veľmi frekventované meno v dnešnej dobe medzi novorodencami. Určite by som nedávala meno na H. Mne sa to zle vyslovuje