Chlapčenské meno: Viliam alebo Samuel?
Baby,neviem sa rozhodnut😊🤭skuste vyjadrit svoj nazor,potom to spocitam😊🙏dakujeem💗
@nefertiti_19 Samuel, jedného mám doma a pre mna najkrajšie meno na svete 😍
@nefertiti_19 Samuel 👍
Krásne obe, moje Topky a ešte Jakub a Stanko.
.... malý sa narodil na Viliama 💙
Vybrala by som podľa toho ako ďaleko ma dieťaťa od narodenia k meninám,prosto aby neboli blízko seba....jedno aj druhé sú skvelé mena.
My máme nakoniec Jakuba, prosto počas tehotenstva to prišli samé 😍
@nefertiti_19 Samuel 🙂
Viliama máme doma ale už ich je dosť 😁
Viliam. 😊
Vilsam 😉 alebo Samvil
Samko
@83lenka83 Tak kvôli tomu sa môjmu synovi nikdy nikto nesmial. Dnešné deti to takmer ani nepoznajú, to skôr starším to pripomína toho Majinho Vilka. Tým by som sa netrápila, deti sa niekomu buď vysmievajú, alebo nie, podľa toho, ako na to dieťa reaguje a či im to dovolí. S menom to až tak veľa nesúvisí ( ak nie je to meno vyslovene divné).
Samuel
Urcite Viliam, Samkov je velmi vela
@nefertiti_19 za mňa Samko, podľa mňa ich zas až tak nieje, teda ja mam v okolí len 1😉
Ja čakám chlapca a mam vybraté meno Matej, chcela som Adama, ale odrádzaju ma tie meniny na Štedrý deň 😂
Ale čo ti lepšie ide k priezvisku
Ja,poznám v okolí uz troch Viliamov a osobne sa mi to celkom páči
Viliam
Za mňa Viliam, veľmi pekné meno a je zatiaľ menej používané. Samuel sa mi až tak nepáči a je ich celkom dosť.
ja mam Samuela, ma 12 rokov a aj vtedy mi každý vravel že každý druhý je Samko. Je jediný v triede aj medzi kamošmi, takže ja v tom mám jasno😉
@nefertiti_19 Jednozačne Samuel
Viliam 🙂
Ani jedno.
Keby som Samuel, pisem sa s dvomi "el" a nebolo by to, na jedno kopyto ;)
Za mna Samko 🙂
Viliam 😉
VILIAM ;)
Ja čakám chlapčeka a bude Samko, je na tebe ako sa rozhodneš ale aj Vilko je pekne
@nefertiti_19 Viliam...
Ja mam Samuela
Ja by som dala Vilka. Samuel je každý druhý chlapec v dnešnej dobe.. Vilko sa už nepoužíva, ale stále krásne meno

Samuel