Čo poviete na meno Julianna?
V skratke Julinka,Julianka?Poznate osobne zenu s tymto menom?
@pipimonterova poznám jednu Julianu, volajú ju Julka ako mňa. Dosť ma to pletie, ja som Júlia a vždy sa otočíme obe. 😀
mne sa paci skor julia, alebo ked tak juliana, ale s iba s jednym n. kamaratka ma dcerku juliu a ona ju vola kadejako milo, pekne, ale jej muz jej inak ako julia nepovie. najskor mi to bolo take zvlastne, ale teraz sa mi to paci.
@negymama ani ja by som tam netrafila,nech vybavuje muz🙂...ale tak on rad vybavi,je taky byrokraticky😃
@pipimonterova ja poznám dospelú ženu s týmto menom, a aj 10 rocne dievča...pekne meno...
Julianku som mala spolužiačku.Hnedovlasé,usmievavé šidlo.Vždy niečo vyparatila,s úsmevom.Veľmi sa mi páči,aj Julka.
@pipimonterova poznam to bud ako julianna alebo ceske juliána. moja babka sa tak volala a pisalo sa to s nn. rovnako ako marianna, kde sa asi nikto nad dvomi n nepozastavuje.
Poznam dve Juliany 😊 obe s jednym N a bez dlzna. Jedna je moja kolegyna a druha je moja dcera. Kolegynu volaju ludia Julka, no ja som alergicka, ked mojej dcere tak niekto povie (pre mna je Julka od mena Júlia, a to som nechcela dat), ked chcem dcere povedat 'skratkou', tak Juli. 🙂
@pipimonterova nádherné meno
Mas verziu aj Julianne😂Moore
Krásne meno 🙂
Babka bola Juliana všetci ju volali Liana alebo Lia. Sesternica je po nej pomenovaná voláme ju Juliana, nepáči sa jej skrátené meno.
@ahhola niee,dakujem🙂.Urcite chcem,aby to znelo co najviac slovensky😎
V nemocnici psychologička tak volá. Predstavila sa am ako Julka pekne meno.
@pipimonterova v 90.rokoch na konci dabovanych filmov znela Juliana Durisova. Suseda ked sa predstavovala Juliana, tak velakrat ze Durisova? 😂uz o nej nie je pocut. Tiez v nemocnici jedna osobka, ze Machalova a dedo Dorota? 😂👹(s certy nejsou zerty)
@pipimonterova je to normalne meno. So zapisom by ste nemali mat problem. A zapisuje to sestra v nemocnici. Ziadna matrikarka nikam nechodi. Vsetko je elektronocky.
Poznam Juliánu a ma uz okolo 40r.
Je to normalne meno. Standardne.
@ahhola 😃
@vakatko no,pozrela som si tu este jednu diskusiu o tom meno a nadabila som na dalsie dve pekne varianty.Juleška alebo Juliška🙂Pre dospelu zenu pekne a vznesene a pre male dievcatko sa daju vytvorit lubezne zdrobneniny.Samozrejme Jula je nepekne ale to bude musiet mala velmi hnevat,aby jej tak niekto povedal.Inak vsetky podoby su fajn🙂
Suseda je Juliana s krátkym. Voláme ju normálne celým alebo "Džuly" 😁 ale tak je dospelá už.
@pipimonterova pekne meno. Babka sa tak volala.
@pipimonterova prababka bola tiež Juliana, volali ju Julka a dcéru Liana.
Neter je Juliana, takže áno poznám to meno
Moja sesternica je, babka bola pre zmenu Anna a ja mám jednu z dcérok Hanu 🙂 Sú to pekné mená všetky, aj keď možno trochu "staromódnejšie".
@pipimonterova moja kamoška má Julku, keď bolalicka, volali sme ju Julinka 😉. Pekne meno to je.
Jedno n uplne staci
Meno Juliana je nádherné a vznešené jedno z najkrajších mien na svete
Velmi pekne meno
@pipimonterova Ja som Juliana, moja mama je Juliana a babka bola Julianna. Tie nn som ja postrehla pri maďarskej rodine, a keď som sa s nimi stretla v živote, boli v južnej časti Slovenska.
Jednu poznam Juliánu, brigadovala u nas. Naaadherne dievca, take elegantne. Volali sme ju Julka ako sa nam aj predstavila.
Druha je Juliana a je to synova spoluziacka od 1.triedy. Teraz su šiestaci a je do nej rachnuty 😊 Take drobnucke, milene a zaroven ukecane dievcatko. Syn aj my ju volame Julianka, inak nie.
Ja kebyze mam dievca, zvazovala som aj meno Juliana.

@pipimonterova ja som bola v táborr ešte keď som bola dieťa s jednou Julianou a každý ju volal Julinka, zlaté to bolo. Aaa moja šéfka sa volala Juliana, a to meno sa jej neskutočne hodilo. Júlia sa nepáči ani mne 🤣