icon

Čo poviete na meno Julianna?

pipimonterova
6. feb 2025

V skratke Julinka,Julianka?Poznate osobne zenu s tymto menom?

Strana
z2
heln
6. feb 2025

@pipimonterova nepoznam a meno sa mi paci

ada_alica
6. feb 2025

@pipimonterova akurát som dcére včera hovorila,že sa tak mala volať - jej by sa vraj páčilo, ale mám Alicku

a_alexandra_a
6. feb 2025

Je to pekné, ale ja by som nedala Julianna, ale klasicky Juliana alebo Juliána. Nedávala by som tam nasilu dve N v štýle poďme byť zaujímavý 🙂

pribinak
6. feb 2025

Poznám Júlie. Pekne meno. Julianna s 2 m? Zbytočnosť

bloger
6. feb 2025

Poznám je to pekné meno

soldi
6. feb 2025

mam dceru Julianu. stalo sa to viac menej nahodou, lebo sme mysleli, ze to bude chlapec a mal byt Julian. a dievcenske sme nemali ziadne, tak sme to nekomplikovali a len doplnili na koniec a 😀
mne sa to meno velmi paci. Julka ju nevolam nikdy. Len Juliana alebo Julianka.

nevenka
6. feb 2025

@pipimonterova poznam iba Juliu, ale velmi sa mi paci Juliana, len neviem, ci s jednym alebo dvoma "n" 😊. Dokonca som zvazovala v prvotnom vybere, ze by sa mi celkom pacilo. Manzelovi az tak nie.

evcagabi
6. feb 2025

Akoze to druhe n je tam naco? 😅

lucia13022023
6. feb 2025

Poznám dve, meno pekne, dcére by som ho ale nedala.

nyusika
6. feb 2025

Moja stara mama bola Julianna (s dvoma N) a je to krasne meno 🙂

vieronika14
6. feb 2025

@pipimonterova pekne meno

zuzanapjat
6. feb 2025

ja som to prečítala Chuliana :D tie dve N su tam zbytocne... az by som povedala trapne

negymama
6. feb 2025

moja babka bola Juliana, je to krasne meno.

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@pribinak pockaj,pise sa to s jednym n,teraz som si vyguglila.A ja ze s 2 m.Tak potom este lepsie s jednym🙂

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@zuzanapjat ja to meno poznam z pocutia a som to sem napisala s 2m a pritom je to v kalendari s jednym🙂Tak to som sa ja pomylila

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@nevenka s jednym je to nakoniec🙂O to lepsie

miriamzba
6. feb 2025

Poznam jednu, našu upratovacku.

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@a_alexandra_a ja som myslela,ze sa to pise tak,ne pre zaujimavost ale ze to tak je.Mne sa to tiez paci s jednym n🙂

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@lucia13022023 tak,nam sa to meno celkom hodi k priezvisku aj,nie vsak ku kazdemu priezvisku pasuje samozrejme.Ani som nevedela ze take meno existuje,nahodne som vcera pocula.Ja ze iba Julia je a to sa nam az tak nepaci.Mimochodom manzel nema rad filmy s Juliou Roberts🙂Porad prepina😬

negymama
6. feb 2025

@pipimonterova ja mam napr. Johanu s jednym n, a je aj verzia Johanna

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@soldi dakujem,presne tak chceme volat malinku aj my🙂Julianka.A mas ju zapisanu bez dlzna?Juliana?Lebo v kalendari je s dlznom no ten by som najradsej odpratala .Neviem ci sa to da

negymama
6. feb 2025

@pipimonterova vacsinou je to tak, ze matrika ma rozne verzie toho mena.
nam napr. povedali ze mozeme dat Johana, Johanna, aj Johanka.
alebo syn je Matyáš, a mohli sme dat Matej, Matias, Mathias, matyas, dokonca aj madarske Mátyás s dvoma dlžnami, nase deti chodia do mad. skoly a su tu deti co maju napr. meno Ádam s dlžnom.
takze podla mna ti zapisu aj bez dlžna ak je znama a použivana aj takato verzia mena

mircalla
6. feb 2025

@pipimonterova moze byt🙂
Paci sa mi

soldi
6. feb 2025

@pipimonterova ano. Bez dlzna

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@negymama matrikarka pride asi do porodnice ci ako to bude.Skusim jej vysvetlit ze v kalendari je verzia s dlznom ale my chceme bez.Uvidim co nato povie.Mne tam ten dlzen sa skutocne nehodi.Mozno bude ochotna.Aj do buducnosti bude dobre malu s tym dlznom nezatazovat pri podpisovani sa.

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@soldi jeeej🙂No dame tak aj my🙂Dik😎

negymama
6. feb 2025

@pipimonterova dnes uz rozhodne matriky nepouzivaju len mena z kalendára, to by polka deti nemohla mat svoje meno.
vo vacsich nemocniciach je priamo tam matricny urad, u nas muz zasiel po narodeni dietata to vybavit. Dieta uz malo rodny list este kym sme boli v porodnici.

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@negymama budem rodit v malej nemocnici no dobre vediet,ze mozem vyslat muza nech to vybavi priamo on.A budeme si trvat bez dlzna.A hej,urcite su tam uz zvyknuti na vseliake poziadavky🙂

michellemary
6. feb 2025

@pipimonterova kamarát má trojročnú dcérku Julianu, v pohode bez dĺžňa, krásne meno.

negymama
6. feb 2025

@pipimonterova my mame 4 deti, ani s jednym som na matrike nebola ja. ani by som tam netrafila 😀 a 3 zo 4 roch maju "nekalendarove" meno

Strana
z2