Čo poviete na meno Julianna?
V skratke Julinka,Julianka?Poznate osobne zenu s tymto menom?
@pipimonterova akurát som dcére včera hovorila,že sa tak mala volať - jej by sa vraj páčilo, ale mám Alicku
Je to pekné, ale ja by som nedala Julianna, ale klasicky Juliana alebo Juliána. Nedávala by som tam nasilu dve N v štýle poďme byť zaujímavý 🙂
Poznám Júlie. Pekne meno. Julianna s 2 m? Zbytočnosť
Poznám je to pekné meno
mam dceru Julianu. stalo sa to viac menej nahodou, lebo sme mysleli, ze to bude chlapec a mal byt Julian. a dievcenske sme nemali ziadne, tak sme to nekomplikovali a len doplnili na koniec a 😀
mne sa to meno velmi paci. Julka ju nevolam nikdy. Len Juliana alebo Julianka.
@pipimonterova poznam iba Juliu, ale velmi sa mi paci Juliana, len neviem, ci s jednym alebo dvoma "n" 😊. Dokonca som zvazovala v prvotnom vybere, ze by sa mi celkom pacilo. Manzelovi az tak nie.
Akoze to druhe n je tam naco? 😅
Poznám dve, meno pekne, dcére by som ho ale nedala.
Moja stara mama bola Julianna (s dvoma N) a je to krasne meno 🙂
@pipimonterova pekne meno
ja som to prečítala Chuliana :D tie dve N su tam zbytocne... az by som povedala trapne
moja babka bola Juliana, je to krasne meno.
@pribinak pockaj,pise sa to s jednym n,teraz som si vyguglila.A ja ze s 2 m.Tak potom este lepsie s jednym🙂
@zuzanapjat ja to meno poznam z pocutia a som to sem napisala s 2m a pritom je to v kalendari s jednym🙂Tak to som sa ja pomylila
@nevenka s jednym je to nakoniec🙂O to lepsie
Poznam jednu, našu upratovacku.
@a_alexandra_a ja som myslela,ze sa to pise tak,ne pre zaujimavost ale ze to tak je.Mne sa to tiez paci s jednym n🙂
@lucia13022023 tak,nam sa to meno celkom hodi k priezvisku aj,nie vsak ku kazdemu priezvisku pasuje samozrejme.Ani som nevedela ze take meno existuje,nahodne som vcera pocula.Ja ze iba Julia je a to sa nam az tak nepaci.Mimochodom manzel nema rad filmy s Juliou Roberts🙂Porad prepina😬
@pipimonterova ja mam napr. Johanu s jednym n, a je aj verzia Johanna
@soldi dakujem,presne tak chceme volat malinku aj my🙂Julianka.A mas ju zapisanu bez dlzna?Juliana?Lebo v kalendari je s dlznom no ten by som najradsej odpratala .Neviem ci sa to da
@pipimonterova vacsinou je to tak, ze matrika ma rozne verzie toho mena.
nam napr. povedali ze mozeme dat Johana, Johanna, aj Johanka.
alebo syn je Matyáš, a mohli sme dat Matej, Matias, Mathias, matyas, dokonca aj madarske Mátyás s dvoma dlžnami, nase deti chodia do mad. skoly a su tu deti co maju napr. meno Ádam s dlžnom.
takze podla mna ti zapisu aj bez dlžna ak je znama a použivana aj takato verzia mena
@pipimonterova moze byt🙂
Paci sa mi
@pipimonterova ano. Bez dlzna
@negymama matrikarka pride asi do porodnice ci ako to bude.Skusim jej vysvetlit ze v kalendari je verzia s dlznom ale my chceme bez.Uvidim co nato povie.Mne tam ten dlzen sa skutocne nehodi.Mozno bude ochotna.Aj do buducnosti bude dobre malu s tym dlznom nezatazovat pri podpisovani sa.
@soldi jeeej🙂No dame tak aj my🙂Dik😎
@pipimonterova dnes uz rozhodne matriky nepouzivaju len mena z kalendára, to by polka deti nemohla mat svoje meno.
vo vacsich nemocniciach je priamo tam matricny urad, u nas muz zasiel po narodeni dietata to vybavit. Dieta uz malo rodny list este kym sme boli v porodnici.
@negymama budem rodit v malej nemocnici no dobre vediet,ze mozem vyslat muza nech to vybavi priamo on.A budeme si trvat bez dlzna.A hej,urcite su tam uz zvyknuti na vseliake poziadavky🙂
@pipimonterova kamarát má trojročnú dcérku Julianu, v pohode bez dĺžňa, krásne meno.
@pipimonterova my mame 4 deti, ani s jednym som na matrike nebola ja. ani by som tam netrafila 😀 a 3 zo 4 roch maju "nekalendarove" meno

@pipimonterova nepoznam a meno sa mi paci