icon

Čo poviete na meno Julianna?

pipimonterova
6. feb 2025

V skratke Julinka,Julianka?Poznate osobne zenu s tymto menom?

Strana
z2
lucia13022023
6. feb 2025

@pipimonterova ja som bola v táborr ešte keď som bola dieťa s jednou Julianou a každý ju volal Julinka, zlaté to bolo. Aaa moja šéfka sa volala Juliana, a to meno sa jej neskutočne hodilo. Júlia sa nepáči ani mne 🤣

lilope
6. feb 2025

@pipimonterova poznám jednu Julianu, volajú ju Julka ako mňa. Dosť ma to pletie, ja som Júlia a vždy sa otočíme obe. 😀

hapkova
6. feb 2025

mne sa paci skor julia, alebo ked tak juliana, ale s iba s jednym n. kamaratka ma dcerku juliu a ona ju vola kadejako milo, pekne, ale jej muz jej inak ako julia nepovie. najskor mi to bolo take zvlastne, ale teraz sa mi to paci.

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@negymama ani ja by som tam netrafila,nech vybavuje muz🙂...ale tak on rad vybavi,je taky byrokraticky😃

rachel36a
6. feb 2025

@pipimonterova ja poznám dospelú ženu s týmto menom, a aj 10 rocne dievča...pekne meno...

babababka
6. feb 2025

Julianku som mala spolužiačku.Hnedovlasé,usmievavé šidlo.Vždy niečo vyparatila,s úsmevom.Veľmi sa mi páči,aj Julka.

lulamx
6. feb 2025

@pipimonterova poznam to bud ako julianna alebo ceske juliána. moja babka sa tak volala a pisalo sa to s nn. rovnako ako marianna, kde sa asi nikto nad dvomi n nepozastavuje.

zuzka102
6. feb 2025

Poznam dve Juliany 😊 obe s jednym N a bez dlzna. Jedna je moja kolegyna a druha je moja dcera. Kolegynu volaju ludia Julka, no ja som alergicka, ked mojej dcere tak niekto povie (pre mna je Julka od mena Júlia, a to som nechcela dat), ked chcem dcere povedat 'skratkou', tak Juli. 🙂

bettyg
6. feb 2025

@pipimonterova nádherné meno

ahhola
6. feb 2025

Mas verziu aj Julianne😂Moore

vakatko
6. feb 2025

Krásne meno 🙂
Babka bola Juliana všetci ju volali Liana alebo Lia. Sesternica je po nej pomenovaná voláme ju Juliana, nepáči sa jej skrátené meno.

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@ahhola niee,dakujem🙂.Urcite chcem,aby to znelo co najviac slovensky😎

terezkaarthuramax
6. feb 2025

V nemocnici psychologička tak volá. Predstavila sa am ako Julka pekne meno.

ahhola
6. feb 2025

@pipimonterova v 90.rokoch na konci dabovanych filmov znela Juliana Durisova. Suseda ked sa predstavovala Juliana, tak velakrat ze Durisova? 😂uz o nej nie je pocut. Tiez v nemocnici jedna osobka, ze Machalova a dedo Dorota? 😂👹(s certy nejsou zerty)

valiant
6. feb 2025

@pipimonterova je to normalne meno. So zapisom by ste nemali mat problem. A zapisuje to sestra v nemocnici. Ziadna matrikarka nikam nechodi. Vsetko je elektronocky.
Poznam Juliánu a ma uz okolo 40r.
Je to normalne meno. Standardne.

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@ahhola 😃

pipimonterova
autor
6. feb 2025

@vakatko no,pozrela som si tu este jednu diskusiu o tom meno a nadabila som na dalsie dve pekne varianty.Juleška alebo Juliška🙂Pre dospelu zenu pekne a vznesene a pre male dievcatko sa daju vytvorit lubezne zdrobneniny.Samozrejme Jula je nepekne ale to bude musiet mala velmi hnevat,aby jej tak niekto povedal.Inak vsetky podoby su fajn🙂

vkatush
6. feb 2025

Suseda je Juliana s krátkym. Voláme ju normálne celým alebo "Džuly" 😁 ale tak je dospelá už.

martinadomianova
6. feb 2025

@pipimonterova pekne meno. Babka sa tak volala.

vakatko
6. feb 2025

@pipimonterova prababka bola tiež Juliana, volali ju Julka a dcéru Liana.

nelka93
6. feb 2025

Neter je Juliana, takže áno poznám to meno

ninan2
6. feb 2025

Moja sesternica je, babka bola pre zmenu Anna a ja mám jednu z dcérok Hanu 🙂 Sú to pekné mená všetky, aj keď možno trochu "staromódnejšie".

margotka17
6. feb 2025

@pipimonterova moja kamoška má Julku, keď bolalicka, volali sme ju Julinka 😉. Pekne meno to je.

vanilkovazmrzka
6. feb 2025

Jedno n uplne staci

anouschka5
8. feb 2025

Meno Juliana je nádherné a vznešené jedno z najkrajších mien na svete

rosavia
16. feb 2025

Velmi pekne meno

bororka
16. feb 2025

@pipimonterova Ja som Juliana, moja mama je Juliana a babka bola Julianna. Tie nn som ja postrehla pri maďarskej rodine, a keď som sa s nimi stretla v živote, boli v južnej časti Slovenska.

lucianak
16. feb 2025

Jednu poznam Juliánu, brigadovala u nas. Naaadherne dievca, take elegantne. Volali sme ju Julka ako sa nam aj predstavila.
Druha je Juliana a je to synova spoluziacka od 1.triedy. Teraz su šiestaci a je do nej rachnuty 😊 Take drobnucke, milene a zaroven ukecane dievcatko. Syn aj my ju volame Julianka, inak nie.
Ja kebyze mam dievca, zvazovala som aj meno Juliana.

vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2