Čo poviete na náš užší výber mien?
Pre dievčatko:
1. Liara
2. Timea
3. Aria
Pre chlapčeka:
1. Teodor
2. Aaron
3. Tobias
timea a chlapcenske ok
Liara je mozno pre Teba pekne, ale fakt sa to na SK bude komolit na Kiara. Ale, ak Ti to nebude vadit a viac budete zit v zahranici, tak cert to ber, mooze byt aj Liara, hoci s priezviskom tazsie na vyslovenie, ale tak celym menom sa nebude stale predstavovat. Mne osobne sa nepaci ani jedno, ale to nemusi byt pre Teba nicim zaujimave, ale ja zasa zijem na SK
@laral18 že hrozné
Z dievčat Aria.
Chlapcenske všetky su fajn. Akurat ak už tak by som dala iba Aron. Tie dva Aa-ron mi “nereze”.
@laral18
a ako sa tu casto opakuje - tie 3 r pri Liara parser - ved ju budu ludia vacsinou oslovovat len menom. Liaru by som nekomolia kiarou ani larou ci lindou, su to uplne ine mena. Ja som az do porodu nepovedala meno, kedze som presne poznala ake komentare dostanem. A to byvame v AT a mame nemecke priezvisko.
To je vacsinou SK moda, ze pokial to nie je Janka, Anka, Zuzka a Miško - tak je to hrôza.
Aj ked niekedy sa da fakt prestrelit ako tou Noemi Haluskovou 🙈
@svetlonos ty si meno nepovedala, ale autorka sa vyslovene pýtala na názor na verejnom fóre, tak ju tie komentáre zrejme zaujimali. Myslím, že je nám všetkým jasné, že mená, ktoré sme spomenuli, sú iné mená ako Liara, ale mne sa napríklad tá Linda k jej priezvisku hodí viacej. Inak osobne proti tomu menu nič nemám, mne sa naopak neotrepané mená páčia.
@laral18 inak ak ju chceš volať Lia, ak sa dá zapísať aj takáto verzia, tak to by znelo fajn. Lia Parzer.
Co ste nakoniec vybrali?
Liara Parcerova mi príde ako hrozný jazykolam...neznie mi to spolu.
Dobre mi znie napríklad Diana. Tak luxusne...
Anna znie tiež super ale nepoznám žiadnu Annu ktorú by niekto volal Anna. To je len Anka, Anička... ale taka Hana Parzer...hm...dobre do ucha

@laral18 liara mi evokuje liar - klamar