icon

Čo poviete na náš užší výber mien?

laral18
11. aug 2023

Pre dievčatko:
1. Liara
2. Timea
3. Aria

Pre chlapčeka:
1. Teodor
2. Aaron
3. Tobias

Strana
z3
zuzana76
11. aug 2023

@laral18 liara mi evokuje liar - klamar

zuzana76
11. aug 2023

@laral18 aria - ária z opery

zuzana76
11. aug 2023

timea a chlapcenske ok

laral18
autor
11. aug 2023

@lilope tak to ani moja mama nevedela keď mi dala meno Patricia Parzerova 🤣 a áno priezvisko bude po mne

laral18
autor
11. aug 2023

@guliver19 ako keby si deti nenašli aj tak vždy niečo čomu sa smiať…tomu sa dá ťažko vyhnúť 😅

laral18
autor
11. aug 2023

@sisaka tak keď aj vy ovládate AJ na lepšie úrovni viete, že sa to úplne inak vyslovuje. V tomto prípade sa to meno číta tak ako je napísané…len pre info..

laral18
autor
11. aug 2023

@deedol Zdravim, presne tak ako sa to píše…a presne preto to s klamárkou nemá nič spoločne. Plus ja som svoje meno asi tiež nevedela hneď vysloviť. Napriek tomu sa volám Patricia a nebol problém skrátiť ho na Paťka. Tak isto by sa používala skratka Lia 😉

lilope
11. aug 2023

@laral18 aj moja dcéra bude taký istý prípad keďže má aj v mene, aj v priezvisku R 🤭 ale tvoje priezvisko je ešte ťažšie, preto mi to R aj v mene už nepasuje.

luciah187
11. aug 2023

@laral18 daj len Lia, to je pekne

mk1111111111
11. aug 2023

Liara je mozno pre Teba pekne, ale fakt sa to na SK bude komolit na Kiara. Ale, ak Ti to nebude vadit a viac budete zit v zahranici, tak cert to ber, mooze byt aj Liara, hoci s priezviskom tazsie na vyslovenie, ale tak celym menom sa nebude stale predstavovat. Mne osobne sa nepaci ani jedno, ale to nemusi byt pre Teba nicim zaujimave, ale ja zasa zijem na SK

kristiii
11. aug 2023

@laral18 z chlapčenských určite Tobias, to mi aj znie tak rakúsky ako priezvisko a z dievčenských možno skôr Liana Parzer, neznie to tak tvrdo ako Liara (k tvojmu priezvisku). Alebo čo tak Linda?

terina25
11. aug 2023

@laral18 liara Parzer..3x R. Ak nebude vediet vyslovit r,bude to problem. Ja to r viem a tiez mam problem meno a priezvisko vyslovit nahlas . Z tych dievcenskych by som dala Timeu .a z chlapsenskych Tobias.

sisaka
11. aug 2023

@laral18 lebo v angličtine ešte nikto nekomolil mená, zvlášť s diskutabilnou výslovnosťou a ako písali k priezvisku, je to hotový jazykolam

bagre
11. aug 2023

@laral18 v mojom zozname bola Timea a Tobiáša doma mám

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
daniela2202
11. aug 2023

@laral18 že hrozné

ankare
11. aug 2023

@laral18 Timea a Tobias

maryetta
11. aug 2023

Z dievčat Aria.
Chlapcenske všetky su fajn. Akurat ak už tak by som dala iba Aron. Tie dva Aa-ron mi “nereze”.

svetlonos
11. aug 2023

@laral18
a ako sa tu casto opakuje - tie 3 r pri Liara parser - ved ju budu ludia vacsinou oslovovat len menom. Liaru by som nekomolia kiarou ani larou ci lindou, su to uplne ine mena. Ja som az do porodu nepovedala meno, kedze som presne poznala ake komentare dostanem. A to byvame v AT a mame nemecke priezvisko.
To je vacsinou SK moda, ze pokial to nie je Janka, Anka, Zuzka a Miško - tak je to hrôza.
Aj ked niekedy sa da fakt prestrelit ako tou Noemi Haluskovou 🙈

kristiii
12. aug 2023

@svetlonos ty si meno nepovedala, ale autorka sa vyslovene pýtala na názor na verejnom fóre, tak ju tie komentáre zrejme zaujimali. Myslím, že je nám všetkým jasné, že mená, ktoré sme spomenuli, sú iné mená ako Liara, ale mne sa napríklad tá Linda k jej priezvisku hodí viacej. Inak osobne proti tomu menu nič nemám, mne sa naopak neotrepané mená páčia.
@laral18 inak ak ju chceš volať Lia, ak sa dá zapísať aj takáto verzia, tak to by znelo fajn. Lia Parzer.

bibiankaa
16. aug 2023

@laral18 my máme Timeu a stále hovorím, že to bol výborný výber, páči sa mi to meno 🥰

rorino
19. aug 2023

@laral18 Aron je u nás pohrebná služba🙆

ckatka
18. mar 2024

Co ste nakoniec vybrali?
Liara Parcerova mi príde ako hrozný jazykolam...neznie mi to spolu.
Dobre mi znie napríklad Diana. Tak luxusne...
Anna znie tiež super ale nepoznám žiadnu Annu ktorú by niekto volal Anna. To je len Anka, Anička... ale taka Hana Parzer...hm...dobre do ucha

Strana
z3