Čo poviete na náš užší výber mien?
Pre dievčatko:
1. Liara
2. Timea
3. Aria
Pre chlapčeka:
1. Teodor
2. Aaron
3. Tobias
Mne napr Liara evokuje Kiaru, takže podľa mňa dosť často sa budú pýtať, či dobre počuli.... Ja by som z tých 3 vybrala Timeu. Je to také normálne meno, medzinárodné zároveň a nemám z nej pocit (ako z ostatných dvoch), že mamička silou mocou chcela dať meno, aké ešte nikto nestretlo.
Samozrejme, je to iba môj názor, ale však na to si sa pýtala ☺️
Pri tých chlapčenských ako vyššie uviedli, Aaron budete stále vysvetľovať, že je to s dvomi A, ostatné 2 sú v pohode, aj keď mne sa extra nepáčia, možno zvukovo sa mi Tobias viac hodí k priezvisku.
Boze uz neviete co by ste za mena vybrali aby ste sa cez ne odlisili...Timea a Tobias jedine.
Mne sa to Anna Parzer ako bolo niekde hore spomenute brutalne paci. Sedi to dokonalo... a chlapec 🤔 Samuel / Sebastian Parzer? Neviem no, priezvisko mas komplikovanejsie, meno by som volila taketo jednoduchsie na vyslovnost. Ale Tvoja volba 😊
Ani jedno sa mi nepaci,zmenite teraz vyber mien? 🤔
ja by som sa vyhla menam s R, ked v priezvisku su dve
Ariu si spájam s Game of Thrones. Tam mi to pasovalo. Z uvedených by som svojmu dieťaťa dala iba Tobias.
Z toho co tu zaznelo sa mne najviac paci Anna Parzer. Krasne ciste. Liara sa zle vyslovuje, kedze nasleduju dve samohlasky, to "L" je tam zle pocut.
Aria Parzer
Tobias Parzer
To sa mne paci☺️
@dzulli1980 vedla vo vchode byva Noemi Haluskova,mozno nejaka rodina🤣
Ani jedno..všetky desné...ale ty sa mojim názorom riadiť nemusis

@laral18 vieš ,že to vysvetluješ zbytočne