Čo vo vás evokuje meno Jasmina?
Paci sa vam toto dievcenske meno? Dali by ste ho svojej dcere?
@anonym_autor svetlo
@anonym_autor kvet
Neterku.
@anonym_autor Emilia je krajsie
Mne prve co napadne princezna Jasmina z Aladina.
@anonym_autor Nič iba Rytmusovu ženu. Nikdy by som si to meno nedala.
@anonym_autor Nič iba Rytmusovu ženu. Nikdy by som si to meno nedala.
@anonym_97ff5d ja si myslim ze ani Rytmusova zena si ho nedala sama.
@anonym_autor jasminovu ryzu, takze nie.
@anonym_autor jasminovu ryzu, takze nie.
@anonym_8f71cf 😂😂😂😂😂 Mbe zase evokuje jazmin kvet 😂😂😂
odpor. hneď sa mi zjaví tá preafektovaná Rytmusová manželka.
nikdy by som nedala
Poznám dieťa Jasminku a kľudne by som také dala svojej dcére. Podľa mňa každé meno znie pekne, len ho treba aj pekné vyslovovať. Nepočúvaj názory iných, my sme obom dcéram vybrali mená jednej České a druhej Slovenské. Vybrali sme mená, ktoré pre nás budú niečo znamenať a budú mať hlbší význam. A ak by som sa mala riadiť teraz výberom pre dcéru, tak by mi tu 3/4 diskutujúcich napísalo, že určite nie lebo je jej menovkyňa namyslená a neviem čo.😂
Turecku telenovelu . 😃ale podstatne je co evokuje tebe . Tebe sa musi pacit cudzi ti mozu byt fuk a rodina si zvykne.
odpor. hneď sa mi zjaví tá preafektovaná Rytmusová manželka.
nikdy by som nedala
@anonym_684dde strašný dôvod. Nepozeraj ju a nebude ti vadiť ľahká pomoc.
Čaj 😄 Je milión krajších mien
Nadherne meno, vzdy sa mi pacilo. Take dievcenske, princeznovske. Chcela som ho dat dcerke, ale muzovi sa nepacilo. A ano, momentalne mam asociaciu s Alagic… skoda. Nemyslim tym, ze by som nieco proti nej mala, svk soubiznis nesledujem, ale je skoda, ze znamych Jasmin nie je viac, lebo takto sa nam spaja iba s jednou osobou, ktoru nie kazdy musi.
@anonym_autor Za mna velmi pekne meno, poznam aj inu okrem Alagic.
Ryža...nie nepáči sa mi...dôležité je ze sa paci tebe
@anonym_autor Meno sa mi paci a pri jeho vyslovení si spomeniem na ker obsypany bielymi omamne vonajucimi kvetmi
Prečo porovnavate mena s hercami, influencermi, podnikateľmi a neviem kým? Veď to potom žiadne meno nie je pekné. Mne sa napríklad nepáči Marek Fašiang, joj, keď ho vidím, idem rozbiť telku, a doma mám 2 Marekov 😄 lebo za mňa je to najkrajšie meno.
hmm neviem, nepaci sa mi to meno. ved ak sa paci vam, tak je to v poriadku.
@anonym_autor Alagic...no nic moc teda🥴
Mne sa páči, aj som ho mala vo výbere pre moju dcérku, no potom vyhrala Lilien ♥️
@anonym_autor hentú kozu z telky 😀 nedala by som.
Nedala. Sestra ma macicku Jasminu.
Urcite obvody vo Viedni 😀🙈🙈 Ale meno je to pekne
Mne sa velmi pacilo, zvazovala som ho pre dceru. Mne sa hned vybavi kvet. Kamaratka ma dcerku, mala bude mat rok a tiez sa bola Jasmina.
Krásne meno 🙂
nazov pracieho prasku.
@anonym_autor Turecká telenovela alebo cigánska osada sa mi vždy vybaví pri tom mene.

rytmusova žena jou, jou 😆😆🤸
Jasmina mi príde pekne jemne ženské meno