Cyntia a Synthia
Dievčatá riešime mená Cyntia a Synthia. Cyntiu mi našlo 22.01 a Synthiu mi nechce nájsť myslite že bude mat 22.01 meniny tiež? 😂😬
V rozšírenom
@queen_mary prepáčte, ale trošku slušnosti by V nezaškodilo. Ja som ešte "stará" škola. V období kedy som sa ja narodila na matrike "pani" matrikárka sa správala ako "najmúdrejšia" osoba na svete, a začala sa hádať s mojím otcom ako sa meno Cynthia píše. Otec trval na tom, ako som to aj ja napísala Cynthia. Ale pani matrikárka ešte vtedy áno počula to meno už ale ona si nemyslí že sa to tak píše, a hádali sa...(vtedy ešte u nás bolo zriedkavé meno, a v matrike som mala ja ako prvá)... až nakoniec ona zapísala ako sa jej páčilo Cyntia. Ja som to videla tak aj tak. Je to jedno, len každý človek by mal mať trošku slušnosti, a nech si to píše ako chce, a komu ako sa páči. Mier
@queen_mary smiešne je tak akurát queen_mary 🤭😃😁
Pre vysvetlenie,dámy. Originál meno je Cynthia. Verzia bez H je verzia francúzska, španielska atď. Niečo ako Juraj - George. To isté meno v inom jazyku. Takže nič na smiech ani na polemizovanie. Na Slovensku je verzia bez H.
@queen_mary ja sa volam tiež Cynthia a tiež mi to príde lepšie ako Cynthia a nie Cyntia
Mňa by tieto mená zaujímali, keď sa píše C, čítate to anglofonne ako S alebo slovensky C? A ked dávate th, čítate to anglofonne alebo ako slovenské t?
Ak by tak, tak by som isto volila meno s C

Cynthia ako pises to je v akom kalendári?😀 lebo v slovenskom ma 22.1 ( na moje narodky ) asi Zora😀