icon

Dajte tipy na mená pre dievčatko ❤

greta07
16. júl 2019

Ahojte baby, viem ze tu je a bolo strasne vela diskusii o menach...ja len ze mam 3 dni pred porodom a meno ktore sme mali vybrate pre nasu malu sa mi zacina nepacit... Chceli sme Elise ale neako zacinam bocit od tohto meno...mate neake napady...prvu dcerku mam Nicole
Dakujem

ivkasolteska
16. júl 2019

@ptmt1011 Adriana je moje vysnivane pre dievčatko.podla mna znie vznesene.chcela som aj synovi dat Adrian ale manžel nesuhlasil,tak syn je Jakubko po nom🙂

coco1
16. júl 2019

K Nicole sa mi hodi Zoe ;) tak nejak mi tk pasuje spolu

soren
16. júl 2019

@greta07 Tara

malinajahoda
16. júl 2019

@barbora_t my rovnako 😁

julia204
17. júl 2019

@greta07 neviem ako dlho trva matrike kym vystavia rodny list ako je to zo zmenou mena.. Ale ja som si pri prvom pôrode vydupala meno marek po chlapovi on nechcel po sebe tak dako tu leu prežijem..

pinqina
17. júl 2019

@greta07 Enniee, Zoe, Prea

janoka31
17. júl 2019

Ja mam Agátku ale pôvodne mala byť Žofia( ak sa podarí tretie asi aj bude žofka) a sestra ma Anetku ale my sme skôr za tradičnej sie mená.

mardzy
17. júl 2019

@greta07 Zvykneme ju volať aj Eli ❤️

mamcotka
17. júl 2019

Ja som chcela dať Nina Amelie ale už vaham a rozmýšľam že či to dám alebo opačne Amelie, Nina alebo iné ako Sophie dokonca ma napadla aj Lenka.. viem že sa deťom zle vyslovuje L a do piatich rokoch aj R.. my žijeme v zahraničí a tu aby dobre vedeli vysloviť jej meno.. tiež až možno keď ju uvidím jej dám meno.. aj keď otecko chce Ninu

sheila72
17. júl 2019

Ja som asi staromodna ale čo tak dať meno po niekom, koho miluješ? Ja som dala dcere meno po sestre a druhé plánujem dať po babke. Navyše sa mi páčia slovenské mená 🙂 mne to trochu príde tak, že veľa žien chce byť IN a mená detí sa opakujú tie, ktoré sú zrovna v kurze. Trebárs u nás v triede je 5 Neliek, 3 Emmky a 3 Mie (z 20 detí). Pred pár rokmi myslím že to boli samé Sofie
Áno, sú to pekné mená, ale takýmto tempom budú o pár rokov ako teraz Jano, Jožo... Akurát že budú vo svete ešte viac obyčajnejšie, lebo sú to medzinárodné mená a teda rovnaké takmer v každej vyspelejšej krajine, ničím výnimočné. Je to podľa mňa škoda, lebo ľudia podliehajú trendom a o pár rokov sa ti to meno možno ani nebude páčiť a ani tvojej dcére, preto ja osobne si vyberám mená ku ktorým mam citový vzťah. Tie budú pre mňa výnimočné vždy. Nechcem tým povedať, že by sa mi nepáčili zahraničné mená... Skôr sa dívam viac globálne do budúcnosti 🙂

maca2017
17. júl 2019

@greta07 Kamarátka dala Tamia 😊

pantherine
17. júl 2019

@greta07 ja mám Dária a teda, že som sa so žiadnou ešte nestretla iba športovkyne priateľ pozná s týmto menom.. Ale ujalo sa a aj nejaká babka si už presadila, aby sa jej vnučka takto volala😂

lucycertik
17. júl 2019

@julia204 sranda, ja mam tiez muza aj syna Mareka a druhe som si priala dievcatko a bola by to Lea 😉😊 no mame synceka Tea.

chiarkaaa
17. júl 2019

@livia341 Ja mam dcérky Chiaru a Rebeku 🥰

julia204
17. júl 2019

@lucycertik to fakt tak to je náhoda... Do tret8ce všetko dobré a bude dievčatko Lea 🙂

uzanka16
17. júl 2019

Ja mám Miu

fantinka
17. júl 2019

Ja mam rodit kazdu chvilu a som rada, ze meno, ktore sme vybrali tu ani raz nebolo 😂 my budeme mat Matildu.

livia341
17. júl 2019

@chiarkaaa tak super zadarilo sa vám dve dievky mat a máme teda rovnaký vkus.

lama25
17. júl 2019

@greta07 hlavne aby sa to meno hodilo aj k priezvisku 👌

daisy9
17. júl 2019

Moja dcera je Elisa a kazdy den som na to meno hrda!!! Ma perfektny vyznam ze "zasvatena Bohu" ale to bola len ceresnicka, podla vyznamu sme prioritne nevyberali.. A doteraz som stretla len 1Elisu a aj to na dovolenke v HR.

greta07
autor
17. júl 2019

Ahojte baby, dakujem za kazdy jeden koment a napad... tak termin som mala na sobotu, ale mala sa vypytala skor a tak to uz mame zasebou...nakoniec sme ponechali meno Elise ❤

shilla23
17. júl 2019

@greta07 gratulacia a vela zdravicka je krasna ❤ a meno tiez 😊

danielittapredaj
Autor odpoveď zmazal
danielittapredaj
17. júl 2019

@greta07 gratulujem 🎀 veľa zdravíčka ♥️

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
mata391
18. júl 2019

@greta07 my máme Sofiu 😊

andulka126
Autor odpoveď zmazal
mamcotka
18. júl 2019

Gratulujem a meno je skutočne krásne

ivkasolteska
18. júl 2019

@ptmt1011 no Štefan je dost zastarale,ja by som teda tiez nedala.ani jozko,stanko,atd.ja som súhlasila,lebo Jakub je pekne meno.keby bol nejaky svetozar,tak by sa mohol aj na hlavu postavit ale maly by nedostal meno po nom🙂a na dievcenskom sa nezhodneme na ziadnom okrem Adriany