Dali by ste dieťaťu meno Thomas?
Ahojte, dali by ste meno ,, Thomas,, tu na Slovensku? 🙂 veľmi sa mi páci aj meno Tomáš, tak sa volá aj manžel 😁
Thomas na sk nie...
a čo tak skúsiť maďarsky Tamás alebo poľsky Tomasz?
Tomáš je aj tak najkrajšie 😊
Jedine so zahr. priezviskom, my ho mame, ale mame zahranicne priezvisko
Áno, pekne meno. Tomáš sa mi nepáči
Kukáš Dunaj?😂
Mam syna Tomáša..Thomas by som na SK k slov.priezvisku nedala
Daj Tomáš lebo s Th boh vie ako ho budú vyslovovať
@viki95dala som synovi meno Thomas.Pred 10 rokmi,keď som ho čakala,toto meno navrhla dcéra.Dcérka bola čerstvá 14 ročná pubertiačka🙂Nikdy sme neolutovali výber mena,syn je spokojný.Voláme ho klasicky Thomas, sem tam skrátene Tomi.Tak to funguje aj medzi deťmi.
Ja som Thomasa volala Tomáš, lebo mi to inak ani nešlo do úst a hlavne sme na Slovensku
Iba ak kocúrovi (fakt bez urážky to myslím).
@barborka2_2 áno 🤣🤣🤣
@viki95 mala som spolužiaka Thomasa . Úplne v pohode 🙂
@barborka2_2 áno 🤣🤣🤣
@viki95 Ja mam Thomasa. Mne sa velmi paci meno Tomáš, ale kedze mame nemecke priezvisko a prvorodeny dostal nemecke meno, tak aj druhorodenemu sme chceli take neslovenske.
Thomas nie, Tomáš áno. A vlastne... Páči sa ti meno Tomáš a o Thomasovi máš pochybnosti keďže sa pýtaš na názor druhých. Tak prečo o ňom vôbec uvažuješ, prečo nedáš Tomáš?
Mam s tym menom taku smiesnu historku. Mam brata Tomáša a k meninam pred rokmi mu teta chcela popriat- chcela napisat Thomas a napisal Tomhas.
Takze niekedy tie "skomoleniny" pridu a potom sa clovek stretne s nepochopenim.
My sme tiez dali dcere meno Victória...a vsetci mudrovali ,ze bude problem alebo co...a prd akurat tak je....vsetko uplne v pohode
@barborka2_2 áno 🤣🤣🤣
@viki95 syn mal spolužiaka Thomasa, má slovenské priezvisko, znie to zvláštne ale zvykli sme si
Tvoje dieťa, tvoja voľba.
Viac sa mi páči Lucas ale aj Thomas je pekne.
@viki95 myslím si, že to h v mene až tak nezaváži, keďže tu by ho tak či tak oslovovali Tomáš. No v domácej korešpondencii by to bolo jednoznačne, čo je otcove a čo synove. A áno, Tomáš je pekne meno, mame v rodine Tomaskov viac 👍
Viac sa mi páči Lucas ale aj Thomas je pekne.
@terezkaarthuramax ja ak budem mat este nejakou nahodou syna, bude Lucas. Chlap vybral 😅

Ja hej 😅