icon

Dali by ste dieťaťu meno z kalendára v deň narodenín vášho ex?

1. mar 2024

Dali by ste dieťaťu meno ktore je v kalendári v den kedy ma vás ex narodeniny? 😃
Zatiaľ tehotná nie som ale vybraté mena mám pre chlapca aj dievčatko no a práve tých dievcenskych sa mi páči tak strašne malo, najviac toto.

Strana
z2
jaskolka
1. mar 2024

Autorka,riešiš nezmysly.
To tvoj muž vie, kedy ma každý tvoj ex narodeniny? Alebo si fakt myslíš, ze niekto príde k tvojmu mužovi a povie mu, ty, Jožko, vieš, ze meniny vašej Milotky su presne na deň, ako sa narodil Ferko?🙈🙈
Veď je to hlúposť na entu, pochybujem, ze by vôbec dakto toto robil. Buď to ani nikomu nenapadne, alebo si to vôbec nikto nebude spájať.
Skôr sa mi zdá, ze to bude v tebe samej vyvolávať spomienky, nie je problém v mužovi, ci v tom, ze by mu to dakto povedal.

ana82
1. mar 2024

@jaskolka no nič mám narodeniny na Milotu, prídem domov a opýtam sa otca čo to má znamenať 😂

ku_uk
1. mar 2024

Áno. Môj muž má narodeniny 16.8 na bývalého meniny, a co čert nechcel syn sa mi narodil na bývalého narodky … to nevymyslis 😁 ale teda viem to len ja, nikomu to nijak nespomínam no keď mi začali kontrakcie bolo cca 21:30 a hovorim si snad porodim po polnoci. Bohužiaľ, narodil sa 22:54😁

autor
1. mar 2024

@jaskolka samozrejme že nevie a mala som len jedného pred ním (tohto) medzi Nimi samotnými to bolo dosť búrlivé fakt sa neznášali 😃 takze si to môžem ponechať ako tajomstvo lebo keby medzi rečou spomeniem že inak toto dievčenské meno bude oslavovať meniny kedy on narodky tak by mal asi dobre nervy 😃

autor
1. mar 2024

@nikolani ťažko povedať sama neviem, keďže ani tehotná nie som len je to taká hra s menami, každý ma nejaké obľúbené. Určite by som si vždy asi na neho spomenula to si beztak spomeniem keď je deň jeho narodenín ( podobne ako ini ľudia v mojom živote rodina kamaráti viem kedy majú sviatok a popliesť sa mi nemá čo alebo zabudnúť lebo som mala len jedného ex takze nie je to nič vynimocne myslím). A tých iných ľudí presne ako píšeš neriešim nejak cudzích ale tak stačí pridať nejakú foto ako je zvykom keď sa dieťa narodí s menom, je mi jasne žeby sa ku tomu dostal a minimálne medzi kamaratmi mohol spomenúť že ona dala dieťaťu meno na moje narodky 😃alebo dačo v takom štýle pochopila si to ako to myslím 😊a kto píše zbytočne toto riešiť veď okej áno zatiaľ ale každý nad niečom počas dna rozmýšľame nič zle na tom nie je😃

autor
1. mar 2024

@dominikamacakova to si ty, ja som mala bývalého len jedného a pamäť mám dobrú čiže si pamatam, rovnako ako narodeniny kamarátiek s ktorými už v kontakte nie som ale nemala som ich 50 aby som mala chaos. Pamätať si narodeniny cca 15-20 ľudí v mojom živote ktorí sú tu alebo boli je pre mna uplne prirodzene

autor
1. mar 2024

@svokrinjazykmonika narodenie veľmi neovplyvníme ale meno áno, keby som okolnosti partnerovi popisala nesúhlasil by a neviem či by som si chcela na just urobiť po svojom že dám meno aké chcem aj keď on hude proti. Ale tak nie je to nič aktuálne dovtedy sa to možno zmení 😄

autor
1. mar 2024

@ana82 tak neplanujem meno vyberať až počas rodenia😃 keď sa mi nejaké meno zapáči zvyknem si ho aj poznačiť nič zle na tom nevidím. O to práve mi ide či mu povedať/ nepovedať.

autor
1. mar 2024

@danica2711 nikto nehovorí že je to problém je to normálne zamyslenie sa a toto diskusia, všade chodíte písať že sa niekto nudi? Tak vidíte vy sa nudite tak že chodíte citát a písať takúto odpived a ja sa nudim tak že sem napíšem diskusiu.

mamutka
1. mar 2024

Akože bývate v jednom meste, takže k ex by sa niečo také donieslo a pod….. Niečo také???? Každému je úplne u riti kto ma meniny v deň keď niekto v okoli oslavuje narodeniny. V mnohých krajinách niečo ako meniny ani neexistuje, meniny sú pre veľa ľudí nič a pre mnohých len dôvod ozrat sa, ved na Slovensku každý dôvod na chlast dobrý…. Daj dieťaťu, ak raz otehotnies a budeš mať dievčatko, meno aké sa ti páči, nebude to nijake tvoje tajomstvo, je to somarina ktorú nijaký normálny chlap nebude ani registrovať

ana82
1. mar 2024

ale prosím ťa 100rokov som tvrdila, že môj syn bude Dominik a mám Filipa a keď sa ti narodí v deň jeho narodenín potom čo alebo sa narodí v deň menín bývalého, totok je táka hlúposť jak mraky, keby ťa aj terajší s tým konfrontoval mu povieš, že sa ti to meno páčilo odjakživa

buba183
1. mar 2024

Mala si zabudnúť kedy ma ex narodeniny 😉.

cimage
1. mar 2024

Riesis nieco co este ani nie je. Tebe sa meno paci, ale nevies ci to bude to konkretne pohlavie, ci sa bude pacit partnerovi. Na mene by bolo dobre sa zhodnut. Jemu sa vobec nemusi pacit a mas po probleme.

livka76
1. mar 2024

Skús si predstaviť, že by manžel (priateľ) trval na mene pre dieťa, ktoré by malo meniny v deň narodenín jeho bývalej... Myslím, že by sa Ti to nepáčilo. Sama cítiš, že to nie je celkom vhodné.

pralinka25
1. mar 2024

tak uprimne ja ani neviem kto ma meniny na moj vlastny datum narodenin. uplne vazne. a netusim ani kto ma meniny v den narodenin mojho muza a mojich deti. ja neverim ze si toto niekto spoji a bude to riesit kor nejaky chlap. navyse sa sem tam stava ze sa mena v kalendari aj poprehadzuju v priebhu rokov. s par menami sa to uz stalo. nie toto rozhodne neries a uz vobec tym neplet hlavu frajerovi

sofia1979
1. mar 2024

Áno keby sa mi páčilo

rorino
1. mar 2024

Áno,čo má po ňom kedy má narodeniny

senta_sofia
1. mar 2024

A keby hrozilo, ze budu mat v rovnaky den narodeniny? Prekrizis nohy, aby si neporodila? Riesis kravinu

ivangeline
2. mar 2024

Dala. Skor nemas vyrieseny ten vztah,ze toto riesis.

jazula
3. mar 2024

Za mňa priveľmi riešiš exa…

A odobná skúsenosť, dlho dlho som mala dievčenské meno, ktoré sa mi páčilo a dcérka sa volá uplne inak 😁. Lebo ho nebudeš zrejme vyberať len ty, budete v tom dvaja…

minenkak
3. mar 2024

Takže keď sa rozvedies niekedy ,budeš si vyberať partnera tak,aby sa náhodou nevolal ako bývalý ,nemal narodeniny, keď mama ma meniny

gab1sol
3. mar 2024

Tehotná ešte ani nie si a už riešiš meno a že by mala meniny v deň narodenín tvojho ex? Čo ak s tým menom nebude stotožnený otec dieťaťa. Alebo bude súhlasiť s tým, že však to je pekné meno, tak sa volala moja bývala… 😁
Ja som na môjho bývalého priateľa nezabudla, predsa som s ním prežila nejaký kus života, ale je to pre mňa uzatvorená kapitola, ani vo sne mi nenapadlo pri výbere mien pre deti sa zamýšľať, či náhodou ten dátum nie je nejako s ním spojený. Mená som vyberala s manželom/otcom detí a my sme sa museli zhodnúť.

lenka1993
5. mar 2024

Môj syn sa vola ako môj ex 😀

mqkm
10. apr 2024

Nie.

anonym_0dc115
30. sep 2025

Nie

Strana
z2