icon

Zvažujete dať meno Peach k zahraničnému priezvisku?

28. sep 2024

Dali by ste meno Peach? Mam “zahranicne” priezvisko žiadna Kovacova. Dakujem

martinkatinka
28. sep 2024

Tak ak chcete zit na Slovensku, daj normalne, Broskyňa

ns994
28. sep 2024

Nie nedala by som. Jedno ake priezvisko a jedno aka krajina. Nepaci sa mi. Je to ovocie. Mozno v zahranici bezne ale teda aj tak. A tu si na svk. Ako ju budu volat ? Deti vedia byt krute. Za mna je to absolutne nevhodne. Ale tak rob ako myslis. Len ci aj dieta bude mat tolke pochopenie preto a ci sa ti podakuje, ked bude vacsie... zial deti sa vedia smiat aj na normalnych menach a vedia si nieco najst. A takto im este nahras do karat

dskjhfdlkdjhl
28. sep 2024

Pozri, ak to tak velmi chces, tak jej daj take meno. Je uplne jedno, co si myslia cudzi ludia. Blbe vsak bude, ked ju deti v skole budu volat pica, lebo tomu sa sotva vyhnes.

anjelicek26
28. sep 2024

Nie, tu vela pochopenia nenajdes - a tvoje dieta cely zivot tiez nie... vymysli nieco ineho, alebo daj dve mena a peach ako druhe meno ked sa ho nechces vzdat...

Rebecca Peach
Lily Peach
Olivia Peach
Amelia Peach

Tych moznosti mas hodne, co by fungovali...

danyelia
28. sep 2024

Prepáč, ale aj ten plný tvar znie strašne. Píč. Lebo tak by sa to čítalo. Nerob to tomu dievčatku, s tým menom by si užila iba kopu nepríjemnosti. Veď toľko pekných dievčenských mien existuje 😊

dharmasanata
28. sep 2024

Keď chceš aby ju celý život volali Piča tak kľudne 👍

really8
28. sep 2024

Niekto tu pozeral dobu ladovu….ty jedna. Mohla si uz vybrat radsej ellie

kp7333
28. sep 2024

Nemozem si pomoct, ale mne tieto ovocne mena evokuju Hrusticku Huzevnatu.

belllinka
28. sep 2024

Ved daj sa ty premenovať na Píč, keď sa ti to tak páči

lucia13022023
28. sep 2024

Akože ja som veľmi tolerantná k menám, oveľa viac ako veľa žien tu, no toto je moc aj na mňa 🤣

deti95060810
28. sep 2024

@fido69 Manfred Kokot...
daj si na you tube - Karol Polák - Manfred Kokot komentovanie

trema
28. sep 2024

na slovensku? nie.. niekde v zahranici, kde je to bezne meno? kludne..

biba_18
28. sep 2024

nečakala som že čakáš pochopenie. ja že chceš názor…

rejka7
28. sep 2024

Veď Michael Jackson mal decko Paris, Madonna zase dcéru Lourdes, tak čo by si ty nemohla mať Pič/Pičku.

evaachesa
28. sep 2024

V zahraničí asi ok ale keď prídete na návštevu domov tak aby jej to meno náhodou neposlovenčili a nezdrobňovali. Aká zlatá je tá vaša Pi*ka. 🤔 No ja neviem teda. 😏

dragon29
Odpoveď bola odstránená
olimuc
28. sep 2024

V zahranici mozno ano … ale nikde, kde v miestnom jazyku existuje slovo p…a … to je predurcenie na sikanu. Prva starsia pani neovladajuca anglictinu sa bude velmi cudovat co si za matku ked jej povies meno svojej dcery … .. jaj taka chutna pi materina .. 🙈 pokial Svk CZ a par vychodnych krajin navstevovat nebudete … kludne daj

matullienka
28. sep 2024

Tak evidentne pre to meno nemá pochopenie asi ani okolie keď ho potrebuješ odobriť od Mk. Asi by nebolo od veci sa nad tým zamyslieť, že nech máš priezvisko hoc ako zahraničné, na Slovensku bude to meno znieť vulgárne v hoc akom tvare

svetlonos
28. sep 2024

Zrovna toto nikdy!!! Broskyňa, Malina a podobne ovocia, ved to je hrozné. Prepáč. Ja fakt zriedka nebudem mená, ale tento druh zelenin a ovocia je des a hruza.

cacianka
28. sep 2024
svetlonos
28. sep 2024

@colsami
no mohla by byť aj plachiet alebo nemecky peachen 😁

dskjhfdlkdjhl
28. sep 2024

Inak, kedysi ludia na dedinach davali svojim kravam take mena ako Malina, Jahoda, Citrona a podobne. Svet sa v prdel obracia, uz si take mena niektori budu aj detom davat😀

alina765
28. sep 2024

To dieťa ťa bude nenávidieť keď mu dáš také meno.

0silvia0
28. sep 2024

Nie je meno Apricot " bezpecnejsie"? Broskyna ci marhula, to mas podobne, nie?

katica06
28. sep 2024

@rejka7 potom by mohla.mať autorka peknú zbierku napríklad podľa toho na čo mala v tehotenstve naviac chuť a pod.
Kamoška žijú čas v UK nám raz rozprávala o babe ktorá pomenovala deti podľa toho kde boli splodené. Ona s mužom veľmi radi cestovali, celé to začalo dcérkou Savannah potom to šlo jedno za druhým

lussinka309
28. sep 2024

Žiaľ, nenájdeš pochopenie a ani deti v škôlke/škole nebudú mať pochopenie tak na to mysli, lebo tvoje dieťa bude trpieť len kvôli tomu, že potrebujes dať dieťaťu nejaké originálne meno, ktoré ani nie je pekné.

vikiki29
28. sep 2024

Voľakedy sa kravám dávali mená ako ovocie - Jahoda, Malina. Aj keď je pravda, že toto ma pri Peach napadlo ako druhé 😂

katik22
28. sep 2024

Mrzí má to, ale pochopenie pre toto meno nájdeš asi len v zahraničí .. piiiič daj mi tu formičku ! No neviem

30katrusa40
28. sep 2024

A kde budete žiť? Je jedno že zahraničné priezvisko ale uvedom si ako jej budú komolit meno často možno do tvaru že bude to znieť ako nadávka .