Dali by ste na Slovensku dievčatku meno Molly alebo Milina?
Ja nie
Alebo aj meno Polina sa mi páči
Milina som v zivote nepocula. Polina som pocula niekde v Rusku... och, celkovo nie som zastanca tychto nezvycajnych mien, napr. paci sa mi Amy, ale nedam to, lebo proste nehodi sa to sem,... nedala by som ziadne meno, ktore by moje dieta muselo 3x opakovat, hlaskovat a upozornovat na jeho pravopis. Nic proti tym menam, pekne su
Ja nie, pretože poznám veľa psíkov s takým menom. Polina možno hej, ale muselo by sa hodiť k priezvisku.
Molly sa mi nepaci, Milina ani neznie ako meno a Polinu poznam, je to Ukrajinka
Milina, Milinka boli u nas popularne mena v cca 70tych rokoch. Asi pred mesiacom som rozmyslala nad tym ze uz nikto nedava toto meno
Milina mi pripomina Pilinu 😀. Ja by som dala niečo iné
Známa ma dvoch psíkov. Takých malých.. Jeden je millinka (milly) a druhy molly 😂
Molly je ako mola to znie!
z tychto dvoch by som asi dala milinu
Molly mi pripomenulo pesnicku Anna Molly, cize nie :D. Milina je podla mna ok, take stare meno, asi by nemala vela menovkyn.
Strasne mena.. Co mame na Slovensku malo peknych mien?
Mame v rodine Milinu, ma vyše 40 rokov a úplne v pohode. Nepride mi meno divné 🙂 keď sa mi predstavila, hneď som si na to meno zvykla.
ak by som mala dat nejake vyslovene slovanske meno, tak asi Danica
Mam kamosku milinu a jej sestra je jurina. Uplne v pohode je milina podla mna.
Spolužiak bývalý má dcéru Milotu.
Molly mi sedi viac pre zvieratko - pes,macka,morca,dietatu by som na SK nedala.
dala by som svojej dcére akékoľvek meno, ktoré by sa mi páčilo.
Nie, ale ja mám rada klasické úplne štandardné mená, takže tak. Ak sa ti páčia, tak sa riaď sebou a nie ženami na modrom koňovi.
herečka Milka Zimková sa vola Milina 🙂
Milina je prekrasne meno. Posobi archaicky a pre mna aj slovensky. Ja mam rada mena typu Jela, Milica, Ida , Zina... cize mne Milina pride ozaj krasne, originalne a aj silne meno. Vsetko je otazka vkusu,ale mne sa paci ;). Mam syna Aurela a nebyt mojho muza,ktory ma so synom prehlasoval ,mali by sme doma Milicu. 😁
Molly mi pride prilis ako pre psa, v nasich koncinach. Milina je pekne a jednu aj poznam.
Minule na kúpalisku bolo malé dievčatko cc rok a pol s menom Molly. Mne sa to páči.
Keby sa mi páčilo Uršuľa a môjmu okoliu nie i tak by som si urobila tak ako sa mne páči.
nie...
z Miliny bude Milena
Ja osobne by som nedala (mám svoje obľúbené) , ale Milina je pekné 😊 Molly je slang pre MDMA a vždy keď to počujem, tak mi napadne presne táto asociácia, takže to je u mňa 100% nie 😅
Neviem si predstavit dospelu zenu s menom Molly.

Molly alebo Milly.
Ale Milina sa mi až tak nepáči.