icon

Dali by ste synovi meno Dejan?

3. jan 2025

Dali by ste meno Dejan? Chceme dať meno na D a aby bolo nezvycajne

Strana
z2
viestta
3. jan 2025

Nie

dennissa16
3. jan 2025

Ja by som nedala.
Ale ja nie som ty. Keď sa vám páči.

ivuska027
3. jan 2025

Poznám Deana, volajú ho Dino 😅

jaass
3. jan 2025

Nezvyčajne ale pekne. Opakujem sa po tisicikrat. Každé meno je pekne pokial ho pekne vyslovuješ. 🙂 a druhých sa nepytaj, či sa im dane meno paci, sú ľudia ktorým sa nepáči skoro žiadne a tým pádom ti urobia úplne negatívne postoje k daným menám. Je len a len na rodicoch aké meno dajú dieťatku. A keď ho s láskou odmala krásne volaju, tak nie je o čom 😊😇

kitycat
3. jan 2025

Myslim, ze oblubene srbske meno. Poznala sim hned dvoch.

Je to zaujimave meno pre slovenske usi 😊

fairyy
3. jan 2025

mam v rodine dvoch, na balkane bezne 🙂

really8
3. jan 2025

Nie nikdy by som take meno nedala. Netreba byt za kazdu cenu originalny. Castokrat to vypali trapne.

bluka2
3. jan 2025

Tiež poznám Srba s týmto menom…

hederamonstera
3. jan 2025

Paneboze😀 ale tak ludia si zvyknu na vsetko

rebi789
3. jan 2025

Nie

nikoletta1712
3. jan 2025

Krásne meno…Mne sa veľmi páči…Ja zas nemusím tie staré, otrepané Michal, Ján a všetky ostatné…

tess123
3. jan 2025

Máme v rodine ale Dean...volajú pekne Dean ,Deanko,Deny. Mne sa páči

januska12323
3. jan 2025

Ja nie

bela30
3. jan 2025

Ked tak, dala by som meno Dean, to mas aj v slovenskom kalendari.

vanilkovazmrzka
3. jan 2025

Na balkane v pohode

1ryba
Odpoveď bola odstránená
terezkaarthuramax
3. jan 2025

Tvoja vec. Ake das. Ty si si urobila dieta a je len tvoja vec ake das meno. A kritici a vyryvaci nech sa aj na hlavu postavia.

terezkaarthuramax
3. jan 2025

@jaass lepšie by som to nanepisala. Sto bodov

cacianka
3. jan 2025

@oktobermimi poznáš také meno ?
😇

adya
3. jan 2025

Je super mat nezvycajne meno,akurat ho budes ty aj dieta cely zivot musiet kazdemu hlaskovat a opravovat a urazat sa,ze ho nevyslovuje spravne 😃 a k tomu celozivotna otazka ci ste z Balkanu (pre kazdeho,kto pozna vyskyt toho mena v Srbsku/Chorvatsku/Bulharsku)

yzomandias
3. jan 2025

Jeden slovensky MMA par ma syna Dejan. Mne osobne sa to meno paci.

freepalestine
4. jan 2025

Dylan je na svk nezvycajne. Take sa vam nepaci?

evcagabi
4. jan 2025

Nie, nedala 🙂

lasona
4. jan 2025

Nedala, nepáči sa mi. A ak máte slovenské priezvisko tak si to neviem predstaviť. Ale ty sj daj, aké chces

svetlonos
4. jan 2025

@lasona
a prečo? Ono to veľký rozdiel nie je - Dejan Sivivič a Dejan Kopecky.

fairyy
4. jan 2025

@lasona tiez si myslim, ze priezvisko problem nie je, dokonca ak maju slovanske priezvisko tak slovanske meno sa k tomu hodi.... ale suhlasim s nazorom vyssie kazdy sa ich bude pytat, ze ci su z balkanu aj u mna sa kazdeho clena s balkanskym menom pytaju (ano su z balkanu 😀)

oktobermimi
4. jan 2025

Cauko autorka Dejana mam doma😉 volam ho Dejko Deky Deji Dejo... je to bezne Srbske meno. Len, sa priprav na to ze ti budu meno kazit vsetci a volat ho Dean lebo budu ignorovat J v strede mena ale je to krasne meno 😉
@cacianka jasne ze hej😁

ukgirls
4. jan 2025

n ie nedala.. bala by som sa ze by z neho bol dezo ... a druha vec mne to pripomyna omacku Dijon

domi27domi
4. jan 2025

Podľa mna záleží aj od priezviska 😊 My mame pre dcerku tiež trosku netradične meno a všetkým sme ho povedali až keď sa narodila lebo som nebola ochotná počúvať názory ostatných keď to nie je ich dieťa a aj tak sa vždy nájde niekto komu sa páčiť nebude. Teraz ma rok a nikto sa nad tým ani nepozastavi

joesvk
4. jan 2025

Páči sa mi skôr Dan.

Strana
z2