Dali by ste synovi meno Dejan?
Dali by ste meno Dejan? Chceme dať meno na D a aby bolo nezvycajne
Ja by som nedala.
Ale ja nie som ty. Keď sa vám páči.
Poznám Deana, volajú ho Dino 😅
Nezvyčajne ale pekne. Opakujem sa po tisicikrat. Každé meno je pekne pokial ho pekne vyslovuješ. 🙂 a druhých sa nepytaj, či sa im dane meno paci, sú ľudia ktorým sa nepáči skoro žiadne a tým pádom ti urobia úplne negatívne postoje k daným menám. Je len a len na rodicoch aké meno dajú dieťatku. A keď ho s láskou odmala krásne volaju, tak nie je o čom 😊😇
Myslim, ze oblubene srbske meno. Poznala sim hned dvoch.
Je to zaujimave meno pre slovenske usi 😊
mam v rodine dvoch, na balkane bezne 🙂
Nie nikdy by som take meno nedala. Netreba byt za kazdu cenu originalny. Castokrat to vypali trapne.
Tiež poznám Srba s týmto menom…
Paneboze😀 ale tak ludia si zvyknu na vsetko
Nie
Krásne meno…Mne sa veľmi páči…Ja zas nemusím tie staré, otrepané Michal, Ján a všetky ostatné…
Máme v rodine ale Dean...volajú pekne Dean ,Deanko,Deny. Mne sa páči
Ja nie
Ked tak, dala by som meno Dean, to mas aj v slovenskom kalendari.
Na balkane v pohode
Tvoja vec. Ake das. Ty si si urobila dieta a je len tvoja vec ake das meno. A kritici a vyryvaci nech sa aj na hlavu postavia.
@jaass lepšie by som to nanepisala. Sto bodov
@oktobermimi poznáš také meno ?
😇
Je super mat nezvycajne meno,akurat ho budes ty aj dieta cely zivot musiet kazdemu hlaskovat a opravovat a urazat sa,ze ho nevyslovuje spravne 😃 a k tomu celozivotna otazka ci ste z Balkanu (pre kazdeho,kto pozna vyskyt toho mena v Srbsku/Chorvatsku/Bulharsku)
Jeden slovensky MMA par ma syna Dejan. Mne osobne sa to meno paci.
Dylan je na svk nezvycajne. Take sa vam nepaci?
Nie, nedala 🙂
Nedala, nepáči sa mi. A ak máte slovenské priezvisko tak si to neviem predstaviť. Ale ty sj daj, aké chces
Cauko autorka Dejana mam doma😉 volam ho Dejko Deky Deji Dejo... je to bezne Srbske meno. Len, sa priprav na to ze ti budu meno kazit vsetci a volat ho Dean lebo budu ignorovat J v strede mena ale je to krasne meno 😉
@cacianka jasne ze hej😁
n ie nedala.. bala by som sa ze by z neho bol dezo ... a druha vec mne to pripomyna omacku Dijon
Podľa mna záleží aj od priezviska 😊 My mame pre dcerku tiež trosku netradične meno a všetkým sme ho povedali až keď sa narodila lebo som nebola ochotná počúvať názory ostatných keď to nie je ich dieťa a aj tak sa vždy nájde niekto komu sa páčiť nebude. Teraz ma rok a nikto sa nad tým ani nepozastavi
Páči sa mi skôr Dan.

Nie