Dievčenské meno podobné menu Timea
Ahojte, mam uz jednu dcérku uz tam bol problém jej vymyslieť meni,resp. Nájsť take co by sa mne a partnerovi páčilo, no nasli sme. .. a teraz čakáme druhé dievča a absolútne mi nic nenapadá, pozerám mena od hora dole, každý deň a vôbec žiadne 😔 tak reku skusim tu, ze možno dáte nejaký typ na nejaké nie moc obvyklé..teda nie nejaké ze Šeherezáda alebo Jessica ale skor také co síce v kalendári je, ale často sa nepoužíva. Také ako Sofia, Nina,emma.. a iné ktoré potom ma polovica dievčat v triede Absolútne nie, mame doma Timeu. A druhé by sme chceli aby bolo také k podobné, ...dajte nejaké typy,ja som zúfalá uz 😀
Za mňa Daniela.
Mne sa páči Simona, ale u manžela mi neprešlo.
Táňa, Diana, Barbora.
Kamoška je Stella a ma sestru Timeu a Tamaru😀
Simona,Lea.
Marina by sa Ti nepacila?
Ja mám doma Emily 😍😍😍
Lýdia ...to meno má málo žien a dievčat
Mne sa k Timi hodi Lea
Klara
Ak sa ti páči meno Karin,neváhaj,je to krásne meno.mame karin v rodine a všetci ju volajú pekne Karinka alebo Karin, to meno sa nedá skomolit.Ja mám dcérku Vivien , doma ju voláme Vivi a Vivienka, v škôlke ju pani učiteľky a deti volajú Vivuška. Okrem tohto mena je veľmi vydarené meno a vôbec nie tak časté Ela a Linda. Páči sa mi hlavne oslovenie Linduška pri Linde a pri Ele sa mi páči aj mäkšie Eli. Je to na vás.
Diana, sona, zoja, zora, dasa
@nelca84 Tatiana úplná topka
Ak sa vám obom paci Karolinka, tak ju tak pomenujte.. Mam kolegyňu, ktorá má doma Karolinku a nikto jej nehovorí Kaja, Kajka.. Všetci jej hovoria Karolina/Karolinka. Ale mala v plane ju volať Lina (predtým ako sa narodila), ale nevolaj ju tak.. Rovnako poznám 9 ročnú Karinku, ktorej tiež nikto ani v rodine ani v škole nepovie inak ako Karin/Karinka. Je to o tom ako naucis okolie volať svoje dieťa.. Rovnako poznám Gabrielu, ktorej nikto nepovie Gaba alebo Gabika, ale všetci ju volajú pekne Gabriela/Gabrielka..
My mame Lujzu a Kamilku... môj muž strašil môjho otca pri oboch že to bude Anunciáta 😁
ja som veľmi chcela Lenku/Magdalénku ale mám chlapca
je veľa mien, ktoré sú pekné, napr. Marína, Erika, Amélia, Miriam, Adriana atď.
Katarina. Ver tomu, ze bude v triede jediná, lebo vsetky dievcata sa budu volat ema, lily a sofia
spomenula si vo výberte Líviu, to sa mi veľmi hodí k sestrinmu menu, aj Liliana by bola fajn a Viola by pasovala, veľmi fajn mi to znie. Všetky sa dajú povedať aj domácky, ak radi zdrobnujete, alebo voláte deti aj skratkami
Bianka, Sabina, Ester
Sabina, Ema, Vanesa..
@mpg jo, Marína, krásne
Sofia, Stella, Chiara....
Mam Stanislavu. Neviem o nikom v okoli s takym menom. Stanka je uplne super.
K menu Timea mi okamžite napadlo Noemi /aj Noémi sa píše/,sú to mená z románu,ktorý mám rada
Sofia a Karolína - prosím nedávaj, už fakt načas stačilo 😂 (pracujem v škôlke)

Ja mam dceru Zuzanu 🙂 suseda ma Soňu, dalsia ma Timeu, Natáliu a Sáru. Ci sa k sebe hodia, neriesila, dala meno,ake sa jej pacilo